Bazar umanitar ***46***La multi ani, Diana!*
Raspunsuri - Pagina 30
diana2242 spune:
mai nu stiu cum se face dar cum lipsesc si eu putin cum vin noutati o gramada.Am citit tot am vazut tot ce era de vazut eu in seara asta ma culc cuteama pt ca Rares a ros la o pernuta din aia nou aparuta de Ariel si a tot vomat si i-am dat lapte la greu cand s-a culcat se mai linistise si nu mai voma dar o sa il urmaresc.Mady am vazut toate noutatile dar stai linistita ca nu ma bag peste tine ca si tu ai fost doamna cu mine si acum pantaloni am destui ca am inceput sa incap si in ce mai aveam eu si in aia de la Alex&Sara incap super si aia de la Duki i-am stramtat mult avea ada dreptate ca sunt mari dar sunt f buni calitativ asa ca i-am rezolvat iti mai las si tie acus am vazut si balerinii si m-as fibagat la o pereche dar ma abtin.Poate vor mai aparea eu acum am cizme de la Ducky o sa imi fac poze sa vedeti ce doamna sunt cu cizme super sofistichii exact pe gustul meu acum parca imi pare rau si dupa cealalta pereche nu mai stiu cine le luase dar erau cu toc si nu prea erau genul meu sau tot tu Mady ai pus manuta pe ele?Ma duc sa intind rufele si apoi nanita poate intru maine sa servim o cafea impreuna desi voi in cursul saptamanii nu va beti cafeaua cu mine aici.noapte buna tuturor
va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel
diana2242 spune:
mie imi merge mesul
va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel
madyrizi spune:
eu port fara toc. nu pun nici picioru' nici labuta pe orice are toc.
diana. chiar imi trebe pantofii ca am ramas desculta. daca s-ar gasi si negri...
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse diverse
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
dicirstea spune:
Scleroza mea e la cote maxime...parca Nushu zicea ca nu ar merge sotul cu ea pe strada infasurata in wrap?
Pai zi-i ca se poarta si in ditai parlamentul european www.9am.ro/stiri-revista-presei/International/200982/VIDEO-Femeia-moderna-Cu-bebelusul-in-PE.html" target="_blank">ia uitati!!
PS
asa mi-a facut si mie soata la Matei. l-am purtat numai in casa, iar cand ieseam afara il purta el in ham, pana i-a intepenit spatele, asa ca de data asta imi atraggea el atentia sa nu-mi uit metrajul, mi-l puneam frumos din parcare si gata.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
cris_82 spune:
neata bazaristelor, dici si eu am intepenit cu hamul la miruna si apoi cand m-am despetat olaca am plimbato peste tot in warpslar a fost mult mai bine pentru amandoua..
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
Dodo-pui spune:
Eu in marsupiu am putut sa o duc pana la 4 luni in Sling reglabil o plimb si acum si are 1 an si jumatate.Nu se compara cu nimic slingul(pt mine) si sigur wrapul pt voi.
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Am adaugat si eu:
-bocancei nr 34
-pantofiori de zana
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
cris_82 spune:
dodo unde i-ai tinut ascunsi cand avea fi-mea 13 cm la picior????sunt superbiacum are ditamai tapaliga si deja cautam 14,5 cm
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
valentina_22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diannaalex Eu am povesti nemuritoare ale vechi se cunosc dupa coperta e genul de coperta veche, mai avem si basme de cand eram noi mici dar in stare buna. Lui Alex al meu ii plac cartile dar doar cele care au imagini asa ca nu am ce face cu alea vechi. Daca vrea cineva sa-mi spuna sa le pun la bazar. Deci sunt doritoare? mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
Si unde erai draguta cand strigam eu dupa ele!!!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
valentina_22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana2242 mai nu stiu cum se face dar cum lipsesc si eu putin cum vin noutati o gramada.Am citit tot am vazut tot ce era de vazut eu in seara asta ma culc cuteama pt ca Rares a ros la o pernuta din aia nou aparuta de Ariel si a tot vomat si i-am dat lapte la greu cand s-a culcat se mai linistise si nu mai voma dar o sa il urmaresc.Mady am vazut toate noutatile dar stai linistita ca nu ma bag peste tine ca si tu ai fost doamna cu mine si acum pantaloni am destui ca am inceput sa incap si in ce mai aveam eu si in aia de la Alex&Sara incap super si aia de la Duki i-am stramtat mult avea ada dreptate ca sunt mari dar sunt f buni calitativ asa ca i-am rezolvat iti mai las si tie acus am vazut si balerinii si m-as fibagat la o pereche dar ma abtin.Poate vor mai aparea eu acum am cizme de la Ducky o sa imi fac poze sa vedeti ce doamna sunt cu cizme super sofistichii exact pe gustul meu acum parca imi pare rau si dupa cealalta pereche nu mai stiu cine le luase dar erau cu toc si nu prea erau genul meu sau tot tu Mady ai pus manuta pe ele?Ma duc sa intind rufele si apoi nanita poate intru maine sa servim o cafea impreuna desi voi in cursul saptamanii nu va beti cafeaua cu mine aici.noapte buna tuturor Diana, mami de Rares 30.04.2009 Bazar general pe DC am hainute la bazar va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel |
Hehehe, cele cu franjuri culoare crem? Daca de ele vorbesti sunt la mine, hihihi. Daca m-ati vedea ce dama bine sunt cand le scot la plimbare....
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC