Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (174)
Raspunsuri - Pagina 21
Alysh spune:
Buna seara scumpelor,
Ne-am intors de la curte, au dat drumul la centrala, a fost tare bine.
M-am mai temperat putin cu plecarea, desi nu e deloc exclus sa facem asta intr-o zi....dar pt moment Stef nu e f entuziasmat, deci, vedem.......oricum multumesc mult Esme&Simonix pt disponibilitatea de a-mi raspunde la intrebari
...
Doloress, felicitari pt baietel sanatos din buritk!..........sa stii ca la mine incepe sa se adevereasca faptul ca asa cum e in burtik e si in realitate. Luca a fost energic in burtik, e f energic si in realitate. Cu colul, nu te speria, eu l-am avut 2,5 pana prin luna a 8-a cu Vlad, apoi a scazut sub 2...dar am stat acasica cumintica, asa ca ia exemplu!
Gabitzam
, bine te-ai instalat in noua casutza!
Dani, frumoasa incurajare pt Piggy, ne asemanam mult in atitudinea fatza de copilasul mai mare
Laurita, miercuri merg sa ma inscriu. vii?
Alinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa_anto
, felicitari pt testul pozitiv! Asteptam cu nerabdare sa ne spui ce este, personal as zice....fetitza! desi nu le am cu prezicerile, dar asa te vad, mami de fetitze! oricum iti urez sa ai ce-ti doresti....si mai ales sa fie sanatos!
Luminel
, m-am gandit ieri la tine si abia asteptam sa intreb azi ce mai faci. M-am bucuart sa vad mesaj de la tine, bravo ca ati scapat de pampers ziua ( noi am scapat mai demult si inca il mai tinem, pe cel de noapte....astept sa fie el pregatit sa-l scoatem, nu ma grabesc deloc)
Desiree
pt tine si Victoria si 
pt fete frumoase si curajoase ca voi!
Ylari
, ce bine c-ai mai scris, felicitari pt progresele Evei!
V-am pupaaaaaaaaaat pe tpate si pe copilasi!
Luminel spune:
Buna seara!
Ylari, Piggy, Alysh 

Ylari, poate a fost un virusel mai slab pe acre l-a invins fata fara probleme. Felicitari pentru noile "achizitii" in materie de vocabular. Sa vezi and si-or da fetele noastre drumul la limba, ce-o sa le mai turuie gura...
Aly, tu te-ai mai temperat cu plecarea...pe noi mai abitir ne-a apucat...ne-am saturat de oamenii din tara asta, care nu mai au nici un cuvant...azi vorbesti o vorba si maine se sucesc la 180 de grade...
Dani, sanatate lui Vladuc! sper sa-i treaca repede! si mai ales sa nu-i transmita Andrei!
Desiree, nu pot decat sa-mi imaginez cat de frustrant e pentru tine cand nu se intampla totul asa cum era prevazut. Dar vezi partea plina a paharului: reactia la tratament a Victoriei a fost (poate) neasteptat de buna; partea financiara nu v-a pus probleme (asa cum se intampla din pacate in multe cazuri, cel putin in Romania). Oricum esti un exemplu de curaj si daruire
.
Multa putere in continuare!
Sunt asa de ametita ca in seara asta am confundat cutiile de medicamente (de-ale mele pt inima) si am luat unul de doua ori. Stau cu inima cat un purice sa nu-mi faca rau
MsBB, ce faci? Imi lipsesc mesajele tale![]()
Va pup! somn usor!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj