Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (174)
Raspunsuri - Pagina 20
aelita spune:
v-am multumit si v-am raspuns tuturor,pana la pagina 18,pana am pierdut mesajul dintr-o tasta prost data...
si cand dau inapoi,nu mai e niciodata..
ati simtit ca v-am scris,da?![]()
ca de obicei,era d-ala luuuung ..
Victoria_mami spune:
Aelita, por supuesto que supimos! Besitos. ![]()
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
gabitzam spune:
Alinaaa, ma bucur mult pentru tine. Am impresia ca tot de mai-iunie o sa fie bebe roz, nu?
Pup fetele, si mie mi-e dor de voi.
Am reusit mutarea vineri, acum suntem in aranjamente locale, adica scos din cutii si saci ![]()
Lilly, bravo mami, si pentru tine ma bucur, sa iasa un pui la fel de frumos ca Julia!
Nadia, imi pare rau ca mai intarzie operatia! Succes mult cu toate procedurile alea de le mai aveti de facut !!!
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Alinaaa, ma bucur mult pentru tine. Am impresia ca tot de mai-iunie o sa fie bebe roz, nu? Am reusit mutarea vineri, acum suntem in aranjamente locale, adica scos din cutii si saci Lilly, bravo mami, si pentru tine ma bucur, sa iasa un pui la fel de frumos ca Julia! Nadia, imi pare rau ca mai intarzie operatia! Succes mult cu toate procedurile alea de le mai aveti de facut !!! Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) |
mai de iunie, asa
mai, fetelor, ce bine e sa ai curent... am experimenttat astya noapte o bajbaita pana la wc. Ma intorc, nu mai aveam somn - fiind f. obosita si agitata nu dorm ca lumea. ma intorc in pat, ma foiesc, si zic li tati: ca e bezna, nu avem curent. El: UNDE? io...la priza!! si nici la geamuri!! Acu,la 9 30 au dat drumul la curenti - tare greu e fara confort. Si ma intreaba tati ce cu geamurile si curentul ca la o bucata de noapte nu a pricipit
Semnat: mami Cccc'eeeo
Lilly79 spune:
Multumesc tuturor pt urari.
alina_anto felicitaaari!!! Sarcina usoara si-un bebe sanatos la final. Ce haioasa a fost Sara cu fratiorul roz ![]()
Lilly
4+ , mami de
Julia (30.05.2008)
piggy spune:
Alina felicitari pentru burtica, sarcina usoara si bebe sanatos!
Fetelor multums mult pentru sfaturile de impacat si capra si varza (danicris, aelita
) si pentru optimism (simonix, doloress
)...incercam sa vedem ce iese...desi de cateva zile e mai groasa![]()
Gabi acomodare usoara in noua casutza...bine macar ca stiti ce vrei e foarte important, noi inca oscilam intre emigrare si provincie
Luminel bine ai revenit
. Eu nu le-am dat niciodata nimic celor de la gradi...pate de Craciun dar ceva asa simbolic, ma gandesc sa fac ceva cu Ilinca niste globulete sau ornamente de pom si sa i le dau ei sa le duca
Desiree va pup si va doresc muuulta sanatate! Iti admir puterea si optimismul. Esti un model pentru mine si chiar nu glumesc!
Duminica placuta!
Danicris spune:
Desiree, va pup si va imbratisez, nu stiu cum sa exprim in cuvinte tristetea care ma cuprinde cand citesc prin cate treceti si cate mai aveti de facut. Sa va dea Dumnezeu sanatate, sunteti niste parinti extraordinari, iar Victoria este o minune de fetita.

Dani, mami
de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
YLARI spune:
Lili, Alina, felicitari ptr sarcina! Ma bucur ptr voi, Doamne ajuta!
Desiree, of imi pare rau ca nu ati scos tubuletul...
Doloress, felicitari si voua ca e bine baietzelul!
Adriana, imi pare rau, nu stiu ce sa iti raspund referitor la unghii si la scame. A avut Eva o perioada pe la un an cand aduna de pe jos tot ce lasa aspiratorul in urma, dar i-a trecut... Nu stiu cum...
Lumi
bine ca a revenit Criss la sentimente mai bune!
Noi duminica trecuta am avut ceva probleme, a varsat de 2 ori, a avut un pic de febra, 38 cu un pic, apoi luni mi-a facut iar febra si un scaun moale, am stat cu ea acasa, de marti am dus-o la gradi ca si cum nimic nu se intamplase... Nu stiu ce o fi fost, ma intreb daca n-o fi fst de la masele. Acum sunem bine, am fost la mama weekendul asta, este o dragalasa Eva scumpa, creste pe zi ce trece si sunt tare mandra de ea. Ieri am fost intr-o vizita, la un baietel cu un an mai mic decat ea si s-au jucat foarte frumos. In rest toate bune, la servici e ok, desi septembrie l-am inchis cu greu... a fost ceva activitate, pe aici... ca pe aici... nu mai le pun chiar asa la suflet pe toate (desi si azi m-am enervat, aveam o cutie in care tineam eu branza, cascavalul, untul in frigider si nu o mai gasesc, ghiciti, a dus-o socra-miu la tzara....) ma simt mai bine de cand am renovat, am posibilitatea sa imi aranjez hainele mult mai repede si casa arata foarte bine, ceea ce imi da o stare de bine...
Eva e ok, dupa cum va spuneam, mai face si la wc, dar de cele mai multe ori face in pampershi, deci nu am putut sa-i scot. Inca nu vorbeste dar comunicam pe limba ei sicred ca aici e "greseala" mea, ca o inteleg. Totusi a inceput sa foloseasca cuvinte noi "mana", "gata", etc... Totusi... mi-e aiurea ca desi o vad ca ma asculta si ma intelege, deoarece nu imi raspunde am senzatia ca vorbesc la pereti... desi stiu ca nu e asa. In fine, o vorbi ea intr-o zi.
Va pup pe toate si va urez o saptamana minunata.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Victoria_mami spune:
Fetelor, va multumesc ptr. sprijin si ptr. cuvintele de incurajare.
pe toate, sunteti minunate!
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Danicris spune:
Buna seara, fete dragi.
Am facut "curat" in calculator si am gasit reteta unui sirop de tuse, nu mai tin minte dar banuiesc ca tot de pe forum am salvat-o. Aceasta este :
6 LINGURI DE ZAHAR CARAMELIZAT(ARS IN CRATICIOARA) SE STING CU O CANA DE APA.SE FIERBE 10 MIN. IMPREUNA CU O CEAPA MICA(NECURATATA DE COAJA),O NUCA IN COAJA(SPALATA SI SPARTA),O LINGURITA DE SEMINTE DE CHIMEN SI O LINGURITA DE BUSUIOC ,O FRUNZA DE DAFIN. DUPA 10 MINUTE SE IA DE PE FOC SI SE TINE VASUL ACOPERIT PANA LA RACIREA CONTINUTULUI CARE SE STRECOARA,SE BAGA INTR-O STICLUTA SI SE TINE LA RECE.SE IAU 5 LINGURITE PE ZI, INTRE MESE,PANA CAND SIROPUL SE TERMINA.
Maine o voi prepara si va spun in zilele ce urmeaza daca este eficienta. Vladuc are de azi dimineata o tuse care a debutat brusc, fara alte simptome, nici macar muci nu are. I-am dat azi doar sirop de ridiche si sinupret, maine vad cum se simte, Doamne ajuta sa-i treaca doar cu siropele, sa nu dea in altele. Nu tuseste non-stop (de vreo 7-8 ori toata ziua) dar cand il apuca este destul de violent accesul de tuse. Si este productiva, numai ca nu reusesc sa-l conving sa scuipe. E prima data cand tuseste, sper sa ne descurcam si de data asta cu homeopate.
Noapte buna tuturor !
Dani, mami
de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010