Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (174)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
piggy spune:
salutari dragele mele,
m-a scos lori din barlog...vreau eu la teatru de papusi...ilinca e obsedata de teatru, o duc de cate ori am ocazia..azi a venit la gradi scufitza rosie si de emotii s-a trezit biata ilinca si noaptea e fascinata de lupi si vrajitoare, asa ca povestile preferate sunt scufitza, capra si alba ca zapada...deh
ma duc sa imi fac un ceai ca mor de frig in casa
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008), AMR 1/2 ZILE :)
si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
Am vazut niste poze superbe, cu dongoneii de DANICRIS, si apoi cele de la intalnirea de nivel inalt belgiano-olandeza, ce mi-a placut cum s-au jucat copii!! Ce frumos ii sta lui LORELEI cu rochita aia albastra, se potriveste perfect cu ochisorii ei! Mi-a mai placut boticul frumos al TEODOREI, e simpatica foc, apoi si faclutele lui ROBERTEL, asa il visez si eu pe-al meu (). L-am vazut si pe ALEX, baiat mare si harnic!
AELITA tare imi place mie de copii tai, ce mult se iubesc ei si se inteleg! Trebuie neaparat sa caut sfaturile tale din urma si sa le aplic. Cu alergiile, trebuie sa mergeti sa faci teste, sa vezi de la ce este.
GABITAM – spor la impachetat!
ALYSH – m-a topit Vladi, e asa de scump!!!
DESIREE- si Patrick e foarte categoric, nu pot sub nici o forma sa iau lucrurile lui Gabi sau Gabi pe-ale mele. Are foarte multe fixuri de genul asta. Am inteles ca sunt normale la 2-3 ani.
PIGGY bine ai revenit! Cum e viata cu doua fete cucuiete? Ce mai face Mara?
Eu am fost ieri la servici, de-aceea am lipsit de la apel. M-am simtit tare bine, toata lumea in jurul meu, numai complimente din toate partile, ca ce bine arat, ce burtica frumoasa, ce bine imi sta parul (asta si din partea barbatilor) deci va dati seama ce bine face la moralul meu pricajit. Am mai aflat ultimele barfe, am mai socializat si eu ca ma slabaticesc cu totul in casa. Plus ca ne-au tratat cu pizza si prajituri, am profitat cat am putut ca acasa am embargou total la dulciuri si junk-food
ca se apropie testul de diabet.
A fost cam greu sa car lap-topul, am crezut ca-mi cade burtica pe drum. Imi venea sa plang, sa ma pun jos si sa nu ma mai ridic, desi drumul de la tren (unde ma astepta Gabi) pana la servici e un drum de 10 minute maxim. Nu mai pot sa car absolut nimic, ma iau niste contractii de toata frumusetea.
Oricum, decizia e luata, cand ma introc din maternitate, ma duc la servici, nu mai lucrez in veci de-acasa. Majoritatea colegelor mele nu ma inteleg, ele vor neaparat sa lucreze de-acasa si nu pot, mie insa mi-a ajuns. Oricum, am facut tare bine pentru sarcina. Ieri n-am mai fost buna de nimic, am fost terminata cand am ajuns acasa si am stat numai in pat. Deci a fost perfect ca am putut sa lucrez de-acasa sarcina asta, insa dupa aceea... no way.
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
Noi am vazut-o pe Cenusareasa cand a venit in vizita la clinica. Ne-a facut Daddy poza cu telefonul, dar Victoria plangea si cand am ajuns acasa ne-a zis ca ei nu i-a placut Cinderella si de-aia a plans...
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
Noi am vazut-o pe Cenusareasa cand a venit in vizita la clinica. Ne-a facut Daddy poza cu telefonul, dar Victoria plangea si cand am ajuns acasa ne-a zis ca ei nu i-a placut Cinderella si de-aia a plans...
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
aldaesme spune:
sa va zic si voua... e copy paste de pe alt forum da' tot despre a mea e vorba
In fiecare sambata mergem la bazin dar ce stie Lorelei despre sambata sau alta zi...daca stam acasa si nu mergem la cresa vrea la bazin.
Duminica, poza de familie (folositiva imaginatia)
Mama pe canapea tricoteaza, tata pe un scaun langa birou telefoneaza, bulgarashu plictisit de plastelina mishuna de colo colo...
Lorelei: bazin, bazin, cotum de baie, bazin...
tati: Astazi este duminica, am fost ieri la bazin, mergem sambata viitoare...sa numaram, de cate ori dormi pana mergem la bazin...
sunetul rateaza urechile bulgarashului...
L: bazin, bazin, cotum be baie...
In campul vizual al bulgarashului intra o cutie, nu foarte mare dar deh...scoate toate jucariile din ea si incepe sa se dezbrace...
t: nu te dezbraca Lorelei ca e rece, pune repede bluza ianpoi pe tine...
L: nu! baziiin..
L: papucii nu, pantalonii nu, chitolei cotum de baie...
bulgarash intra in cutie...
L: tatiiii, Lorelei inoata...
tati si mami prapaditi de ras...
L: tatiii hai, Lorelei inoata, tati inoata, hai tatiiii hai...
t: nu incape tati in bazin e prea mic
L: tatiii picior bazin, picior tati inoata...tatiii picior...
tati da sa isi vare piciorul cu soseta pe el in cutie
L: tatiii soseta nu bazin, tati picior inoata...
Si uite asa bulgarashul si-a gasit bazinul de duminica.
esme
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Adriana_78/Adriana_78.jpg)
Adriana_78 spune:
Dani, foarte draguti puisorii tai.
Si eu m-am uitat de curand la poze de cand avea Annika 6 luni si era cu Lara impreuna, pe covor, pe burtica amandoua -- erau asa draguteeee
Sa le faci cat mai multe poze impreuna, sunt superbi!
Gabi, mai aveti un pic. Bine ca vine o firma de curatenie
Noi nu prea avem haine de iarna ... da nici chef de cumparaturi nu am ... am intrat rapid ieri in Mall la Debenhams si Zara, asa doar de curiozitate -- m-au socat preturile -- tot ce era mai dragut costa de la 100 Ron in sus -- tare scumpe!
Lorich, e buna ideea ta, nu prea ma avantajeaza locatia, e cam departe.
Noi am fost azi la piscina la Pescariu - le-a placut fetelor, o sa mai mergem, pe vreme urata chiar nu stim unde sa iesim
Doloress, cred ca e frumos sa fii admirat, ai fost tare simpatica cum ai povestit - si eu zic ca e mai bine sa mergi la birou, ideal insa ar fi sa ai si posib. sa stai din cand in cand si acasa
aelita spune:
DANICRIS sa-i mananc de dongonei,ce seamana ei intre ei! ce frumos se joaca Vladut langa Andruta!!
ALDAESME -
Citat: |
Apropo de doctor si lene pana sa ajunga la scoala am fost mare prefacuta si am ajuns la doctor de multe ori pentur nimic iar mama si-a auzit de multe ori diverse chestii, noroc ca niciodata nu o credea pe aia de la policlinica 2 |
BELLEANE as vrea sa fie prieteni,copiii,dar cine stie mai tarziu ..
DESIREE nu poti sa programezi tv sa se inchida singur?ca banuiesc ca nu simte cam toata noaptea daca e fara el,dar tu adormi cred pana la urma si ramane asa,si la 6 dimineta ea simte din nou..Sau simte oricum?
asa sunt si ai mei,ma ajuta la intins rufele,si imi spune fiecare obiect al cui e,fiecare soseta,chilot..
DOLORES sa vedem ce mai zice medicul,aici nu prea fac ei teste,spun ca e normal la copii...
Fug cu ANDRES la medic,am peste o juma de ora programare.
merg cu toti trei,vine nasul sa ne duca cu masina,eu nu mai sunt in stare sa conduc ...trebuie sa invat iar sa prind curaj.
am apucat sa citesc si sa scriu,pt ca am fost gata prea devreme,de frica sa nu intarzii,i-am imbracat prea devreme.
cleo78 spune:
adriana, incearca in Kiabi,poate mai prinzi reduceri. Io am luat ceva chestii frumushele acu 2 luni....
Si in Carfur am mai gasit de calitate/pret convenabil, au brandul lor, Tex.
Io am pus caloriferu in priza - sa pot usca cateva rufe pt Mara, ca nu mai face fatza balconul... In casa am 18 gr, nu ar fi rau, insa iMara tot naked vrea sa stea.
Aelita, sa ne zici cum e cu Andres!!
si te mai rog ceva, da aici o schema de fusta closh impletita, pt Michaela - ca io nu imi aduc aminte cum se face...si nici un model clar nu i-am gasit pi net
vine mara si ma pupa pe gura.
-CIne te pupa asa, Mara, lagradi?
-Bo'nan!
- si Matei!
-si Anto! (nota traducatorului: e fata )
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
DESIREE - Lui Patrick ii e frica tare de mascote, cand le vede plange si se-ascunde.
AELITA - succes la doctor!
ADRIANA - intr-adevar, tare bine face la moral sa fii admirata putin, eu una ma simt urata si imensa.
CLEO - wow, ai incurcat-o deja! Al meu e pupaciosul gradinitei, fete baieti, nu conteaza, pe toti ii pupa.
ESME - super simpatica Lorelei! Incepe si al meu sa joace jocuri make belive din ce in ce mai mult si sa ma solicite in sensul asta. Ii place sa dea ordine ceva de groaza, el e madame Laura, si eu cu tac-su copii de la gradinita.
Se urca pe pat, cu degetul in sus si incepe:
Tout le monde s'assoit!
Tout le monde à sa place!
Ramasser les jouets!
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!