Ghiocei de Martie-Aprilie***255***
Raspunsuri - Pagina 12
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_05 Olga bine ai venit!!! Da, da, vrem pozeeeee! Cami mami fericita de Iulia Elena (25.05.2009) |
Olga, mamica lui David iepurasul
novus spune:
Olga , succes la intarcarea cu somnul ! Te invidiez pt dressing, ar fi unul din principalele motive pt care m-as muta la casa
Eu chiar in seara asta mi-am facut transbordarea toamna- vara si tare greu mi-a fost, urca tricourile, coboara pulovarele, noroc ca m-a ajutat Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
citat din mesajul lui olishka Noaptea trecuta l-am pus pe fii-meu in patut (n-a mai dormit acolo de la 3 luni) si a dormit 12 ore Olga, mamica lui David iepurasul |
Tipul e foarte tare!
Cred ca iti va fi mai usor cu David avand-o pe Chitibus la voi: ai rezolvat problema partenerului de joaca!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
olishka spune:
citat din mesajul lui novus Olga , succes la intarcarea cu somnul ! Te invidiez pt dressing, ar fi unul din principalele motive pt care m-as muta la casa Eu chiar in seara asta mi-am facut transbordarea toamna- vara si tare greu mi-a fost, urca tricourile, coboara pulovarele, noroc ca m-a ajutat Alexandra www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Asa-i cu fetele, te ajuta la treaba. Al meu n-ar pune mana
novus spune:
Cami, acum ma pregateam sa-ti scriu ca eu nu gasesc colectia de iarna, da' bine zici, lasa ca le vad eu live
Fug la
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Tipul e foarte tare! Cred ca iti va fi mai usor cu David avand-o pe Chitibus la voi: ai rezolvat problema partenerului de joaca! Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Da, in aceasta privinta nu-mi fac griji...se iubesc ff mult.
olishka spune:
citat din mesajul lui Anaan Va pup...ma duc si eu la. Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Somnic pufos... Ne "auzim" maine si ne vedem poimaine
olishka spune:
Au sosit si pozele
http://picasaweb.google.com/olgagireada/Turcia2010Miracle?authkey=Gv1sRgCLSCg8ng3cLIpgE#