Ghiocei de Martie-Aprilie***255***
Raspunsuri - Pagina 11
novus spune:
Anaan aveau ceva cizmulite de fetite oare la Deichmann ? ca vreau sa ma opresc la Tg Mures si am vazut ceva dragut pe site dar nu stiu daca le au
Si mai am o dilema : daca acum Alexandra are marimea 20 la pantofi, cizmulitele ce marime ar fi bune pt la iarna ? eu i-as lua 22 pt ca daca ii pun si un ciorap mai gros nu cred ca ii vor fi bune 21, ce ziceti ?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Si eu, si eu Da o iau si pe Chiti Olga, mamica lui David iepurasul |
Iuhuhu !!! Alexandra deja repeta azi : Chiti, Dai, Ota
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Olga, calatoareo, bine ai revenit! Poate iti faci mila si ne delectezi cu niste poze. Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Si eu ma bucur ca am revenit!!! Mi-a fost atre dor de voi!
Incarc si va arat!!!
Olga, mamica lui David iepurasul
olishka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
Iuhuhu !!! Alexandra deja repeta azi : Chiti, Dai, Ota www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
cami_05 spune:
Novus, am fost si noi la Daichmann la noi dar nu aveau decat o pereche de cizmulite si nu prea mi-au placut. Noi avem langa Oradea o fabrica de pantofi Melania, au modele tare frumoase dar nu stiu cum sa fac sa ti le arat ca nu au site. Ba au site cred ca melania.it daca nu ma insel. Uita-te poate iti place ceva si noi trebuie sa mergem sa ii luam Iuliei
Anaan spune:
Novus, completeaza marimea si locatia magazinului (Tg. Mures, in cazul tau) pe site si iti precizeaza ei daca au sau nu modelul si marimea respectiva.
Cizme de fetite drept e ca n-am remarcat, dar ghetute erau tare faine.
Referitor la marime, Andrei are 20 si m-am gandit sa ii iau 22 pe acelasi criteriu: sosete groase, dar ii erau foarte, foarte mari, un 21 ar fi fost perfect, insa nu am gasit.
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
novus spune:
Anaan, mersi,asa am facut, am completat cu codul de Tg Mures si zice ca nu a gasit magazin pe o raza de 50 km , vad eu acolo, mersi oricum !
Cami, ma uit pe site, am tot auzit de Melania astia
olishka spune:
Noaptea trecuta l-am pus pe fii-meu in patut (n-a mai dormit acolo de la 3 luni) si a dormit 12 ore Eu in schimb am fost trae stresata si nu prea am dormit bine caci ma asteptam sa planga. Tipul n-a plans, i-a placut, asa ca astazi am repetat figura. Sa vedem daca tine...
Si sa va zic si de ce fac toate astea...De maine Chitibus se muta oficial la mine, iar eu va trebui sa am grija de ea o perioada de timp mai mare. Am si mutat-o la scoala de langa noi ca sa-mi fie mai usor. Ma gandeam la inceput sa-i fac camera ei si sa renunt eu la dresing, dar era destul de greu sa impart camera in 2, in ideea in care eu vreau sa ma extind cu dresingul. Nici in living nu puteam sa o culc, asa ca m-am gandit ca ar fi ok sa imparta camera cu David, care este destul de mare. Asta inseamna ca va trebui sa ma mut si eu in dormitor, alaturi de sotior, iar David sa invete sa doarma singurel. Sper sa decurga bine operatiunea.
cami_05 spune:
Novus, m-am uitat eu pe site. Sunt numai produse pt vara. Oricum ati spus ca veniti pe la noi, uite inca un motiv in plus, si atunci se rezolva. Melania au produse destul de bune, chiar ieri i-am luat si eu o pereche de ghetute si au si preturi bune.