Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Haideti mai scrieti ceva sa pot face capitol nou ca tre sa merg sa ii fac fructele.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

roxana si oana multumesc mult. hai ca bag un ochi la chicco sa vad. problema e ca eu am matiz si nu prea imi incap in portbagaj

Mergi la inceput

Irina asta cred ca iti incapa, asa de-a curmezisul, ca a incaput si in Skoda fabia care nu e cu mult mai mare ca Matizul. Si cand am avut bagaje in ea, l-am pus in fata, in picioare.

Fac capitol.

Mergi la inceput

Un nou capitol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Neata.

Si eu sunt la capitolul ness. Az noapte s-a sculat Ericutu tipand..mai si tipa...nu reuseam sa il calmez si nici sa il trezesc, ca tipa cu ochii inchisi. Groaznic a fost! Apoi, nu mai reuseam sa adorm deloc. Cred ca o ora m-am invartit prin pat.

Roxana si aici se face analiza cu bariu tot asa, folosind o masinarie de aia de te invarte mai rau ca intr-un parc de distractii.

Am vazut si eu poze cu Ovisi la fel ca si Oana, m-am mirat cum statea el in body maieu..la noi e frig in casa. ...Sa va traiasca finuta!

Ma duc sa pun de supica. Sper ca azi sa reusesc si sa o fac, ca tampitii aia de la gaze, au venit ieri au facut verificarea si eu uitat sa dea drumul la gaze.!! Era tot o vanzoleala aseara afara, ca era ora 7 seara si aia nu mai veneau..lumea tot suna si ii injura.... Abia la ora 21 au dat drumul

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

servus,fetelor,mamicilor dragi!
Revin dupa o luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunga absenta,v-am urmarit din umbra,cu Alina am mai apucat sa mai intru pe mess de vreo cateva ori,in rest...prastie
Problema e ca sunt la servici de la 3 lunitesi intr-o fuga continua si mereu in lipsa de timp(acum va scriu clandestin de la servici).Dar nici nu am mai rezistat sa nu intru macar sa va salut
si sa va multumesc pentru urari,va doresc si voua asemenea, sanatate, la multe lunite si ani!!!
Bebanul meu are deja 6 luni,iar cel mare a inceput clasa a doua,ma impart intre servici, scutece , teme si sot si de aia nu mai apuc sa scriu,dar va urmaresc si va trimit cu drag milioane de pupici si de imbratisari!
Nu promit cand,dar totusi,promit ca o sa pun poze cu micutul meu si sper sa va placa(e o miniatura a fratelui mai mare)
Va pup cu drag,sunt mandra sa vad ca suntem tot o comunitate unita,aveti grija de voi si de minunile voastre!

Mergi la inceput