Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (61)
Raspunsuri - Pagina 19
oanaiacovita spune:
Neata!
Sa incep cu urari ca uit:
LML iepurasilor de azi:Luca Alexandru (de Stefanna), Iuria Natalia ( (de lorex), Eric Mihai (de Briza_mari) si Luana (de nikole)!
Sunt mai mult decat zombi. Aseara la 3 citeam ce ati scris aseara(normal ca acu nu mai tin minte nimic ), la 4.45 s-a trezit juniorul sa pape si eu nu adormisem , dupa care i-a sarit lui somnul si da-i si leagana pana pe la 5.30. La 6.15 a sunat ceasul pentru sot, la 7 s-a trezit iar piciul. Asa ca sunt ca si drogata. Merg sa imi fac o cafea cred, ca nu isi mai fac efectul nici 10 cappuccino azi.
Incerc sa mai citesc o data din urma, poate poate ma inzdravenesc sa scriu cate ceva.
Multumim tuturor pentru urarile de sanatate. Speram sa fie bine.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
carmickey spune:
buna dimineata si de la noi o cafea...
la multe lunite...pentru briza-eric,si celorlanti bebelusi sa fiti sanatosi si vioi...
noi am dormit de la ora 21.00 pana dimineata la ora 08.00...
noi tot ragusite de la tipat,chiuit,etc
ma gandeam si eu sa nu o mai scot afara azi...sa vad ce rezultate da cu gatul...
ozi buna si spor in toate
FILMULETE
POZE
mamica de Adelina 16.04.2010
dayanara spune:
ioana tare scumpe ovidiu! iti vine sa.l mananci
irina vezi de la chicco cum are si denisa, e usor si intra in masina sau mclaren poate il gasesti pe bbshop mai ieftin
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
carmickey spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Neata! Sa incep cu urari ca uit: LML iepurasilor de azi:Luca Alexandru (de Stefanna), Iuria Natalia ( (de lorex), Eric Mihai (de Briza_mari) si Luana (de nikole)! Sunt mai mult decat zombi. Aseara la 3 citeam ce ati scris aseara(normal ca acu nu mai tin minte nimic ), la 4.45 s-a trezit juniorul sa pape si eu nu adormisem , dupa care i-a sarit lui somnul si da-i si leagana pana pe la 5.30. La 6.15 a sunat ceasul pentru sot, la 7 s-a trezit iar piciul. Asa ca sunt ca si drogata. Merg sa imi fac o cafea cred, ca nu isi mai fac efectul nici 10 cappuccino azi. Incerc sa mai citesc o data din urma, poate poate ma inzdravenesc sa scriu cate ceva. Multumim tuturor pentru urarile de sanatate. Speram sa fie bine. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI |
ai si de la noi 6 litri vin, 10 bucati paine...spor la alimentara...
FILMULETE
POZE
mamica de Adelina 16.04.2010
nibi_niki spune:
Neata fetelor.Dau a doua cafeluta pentru Miria si nu numai..
Am lipsit doua zile motivat...am fost lata cat patul.Acum 2 zile am adormit plangand de durere.Zilele astea tre sa ajung la un ginecolog ca ceva nu e in ordine.
Ca tot vorbeati de soti ce au asistat la nastere...si al meu a stat cu mine in salon cand am nascut,si tin minte ca mi-a zis cu 5 minute inainte sa nasc ca el nu se mai atinge de mine in veci.Aseara insa, mi-a spus ca vrea un fratior pentru Maria cat mai repede
Oana sanatate multa sotului
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
babyangel spune:
Fetele cu diversificare ,oare este mult sa-i dau la o masa 50 g de carne din totalul de 220 grame mancarica?? Voi cum procedati?
Si inca ceva..rosie oare de la ce varsta avem voie? E ok sa-i dau daca scot semintele??
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 6-a
oanaiacovita spune:
Roxi offf urata treaba aia cu bariu. Dar cred ca o prefer endoscopiei. Am facut de 3 ori endoscopie si am zis ca as mai naste o data. Si tre sa fac iar cat de curand, ca dupa evenimentul cu pancreatita trebuie sa vada in ce stare e stomacul ca ma tot supara.
Anca eu cred ca mai bine suporta acum durerea de dinti. Cu ca is mai mari cu atat sunt mai sensibili.
Bumbitza imi pare rau de durerile de burtica.Noi am patit asa de la conopida.
Felicitari pentru mersul oficial de-a busilea.
Stanucel am vazut-o si eu pe ochioasa de Adelina.
Ioana ce grasunel e Ovidelu.Asa cald e la voi de sta in body maieu?
Ma enrvati cu Kiabi si CA. Aici numa saculeti aiurea sunt. Tre sa fug pana in Polus sa vad daca s-a deschis CA.
Alina ce-o mai chinui pe Justina cu statul in fundic. De ce nu ii pui ceva in spate de sprijin si perne in dreapta si stanga? Eu asa l-am pus pe Eric si imediat a invatat sa stea singurel in fundic.
Lara ai dreptate cu urnitul. Asta a fost problema si ciuda lui pentru sistemul medical de la noi unde tre sa stea cu orele pe holuri. Ieri chiar imi zicea, ca daca nu as fi mers cu el, nu mai astepta. Si uite asa ma plimbam cu cupil mic pe holurile spitalului.
Ca mi-am adus aminte, Ramy nu stiu daca iti mai aduci aminte ca si eu aveam problema cu lasatul patutului din cauza frigului. Dar m-am obisnuit cu ideea cand am vazut ca nu e cu mult mai jos ca patul nostru. Oricum frig nu e, doar in capul nostru bate vantul.
Alina2 ce moment emotionant poza din primul minutel de viata a lui Asteropi. Aici ti-l aduc deja curatat.
Irina noi am luat chicco lite way si e tare usurel. Ies cu carutul intr-o mana si cupilul in cealalta. A fost 550 lei +60 bara din fata ca nu are.
Miria da o cafea si la mine sa ne plangem de zombi ce suntem.
Niki fuga la dr. Sa nu fi racit pe acolo.
oanaiacovita spune:
Anca eu nu calculez cate grame de carne pun. Efectiv din ochi pun. Iar rosie i-am dat lui eric de la 6 luni fara seminte.
babyangel spune:
Niki,vad ca sotiorul tau nu vrea sa pierdeti timp.Bravo lui. Eu a trebuit sa ma rog de el 9 ani pana sa mai vrea unu mic..si acuma e cu adevarat topit dupa el...Cu Lucas nu a avut niciodata atat rabdare cand a fost bebe...era prea tanar zic eu..
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 6-a
oanaiacovita spune:
Puiul meu a invatat sa bata din palme, numa ca nu bate din palme efectiv ci o palma si un dos de palma. E atat de comic.
Meniu ieri(ca am tot uitat sa il mai pun):
- dimineata: borcanel cu caise ca am fost pe drumuri
- pranz: felul 1 - supica cu zdrente de ou
felul 2 - piure cu legume(dovlecel, morcov, pastarnac, patrunjel, cartof dulce) si un pic de carnita de pui
- aseara: iart cu dovelcel de placinta si mar copt(nu a avut succes )