Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

sa nu uit...face parte din raport dar, special pt Denisa
Ovi inca nu se intoarce in nici un fel !!!! sta in fundulet singur un minut, doua, si apoi cade lat !!! pe burtica nu-i place si nu i-a placut niciodata..il pun eu, cate putin ca se enerveaza...probabil voi incepe sa-i arat si intoarcerile, desi pana acum imi convine, cum il las asa-l gasesc
Si toate astea dupa ce Alex a fost un super active baby !!! la fix 6 luni, in timp ce eu ii pregateam tortul, a cazut din pat dupa o combinatie de rasuciri si intoarceri pe viteza, pe gresie. (in fata patului era parchet doar pe lateral gresie, da' acolo s-a dus !!)

DAR, te inteleg cand iti pui intreberi, eu doar mamei am indraznit sa-i spun ca si eu ma intrebam daca Ovi e bine dezvoltat, ca era prea cuminte,linistit si meditativ...plus ca plangea tare rar, asta acum vreo doua luni, intre timp m-am linistit...
Maya, e o dulceata de bebeluna, cat se poate de normala, dar unica !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

Ioanact vai ce frumos incepe sa stea in fundulet....bravoooo!!!!

sanzi da da i-au lasat sa fotografieze...am avut un pediatru intelegator,el a fost cel care a lasat familia pentru o clipa sa o vada pe fetita... la spital caritas

FILMULETE
POZE

mamica de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

SANZI - Am folosit.
Are rosu in gat? Ca am uitat.

Pentru inceput pune intr-o lingurita cateva picaturi de ceai de musetel in care picuri 2-3 stropi de albastru de metilen si da-i sa inghita. Ca sa fi sigura ca nu scuipa tine-o nitel de nasuc.

(Cu varianta asta se trateaza sau se previne super eficient infectiile urinare care apar mult mai des la fetite. Se da ocazional amestecul respectiv pentru preventie.)

Cu Tantum si albastru trece orice roseata, dar sa iei in calcul si cat tipa nu doar posibila raceala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

SANZI si la noi , a avut voie sotul.
a vz aprox toata nasterea

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

http://www.flickr.com/photos/asteropipan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Vezi Roxana, uite de asta mi-e mie frica de doctori. Te duci linistita si ei se apuca sa te chinuie.
Rezultatele cand le primesti ?
Cred ca au vrut sa te sperie sa nu mai treci pe acolo
Cat costa cosmonautii la CA ca sa stiu daca ma deplasez pana in Baneasa?

bumbitza- mai dar Ilinca e sportiva bine. Acum m-am trezit voi cand ziceti ca sau in fund , inseamna ca se ridica singuri ?? Deja ma duc sa-mi pun latul de gat
Fimea sta doar cand o pun eu , ea nuse ridica , nici statul in fund nu-i trebuie.
brrr, naspa experienta cu endoscopia. Fara anetezie generala nu intram pe usa.

Ramy- pune un termometru in patut si vez cate grade sunt acolo ca sa fi linistita

Miria daca e umflat , rosu si cald nu inseamna ca e infectat ? Ea oricumm sta in cada pana se increteste. De cate ori pe zi ii fac asta sau ajunge seara la baita.
Mada betadina i-am pus si eu.
Unchiuta asta face probleme de cand s-a nascut, la nastere era exfoliata pielicita langa colt si mai tot timpul cum creste putin cum se exfolia pielicica acolo. Acum are unchiutele taiate , nu stiu de ce s-a umflat. Sotul zice ca am tras eu probabil de unchiuta si am rupt de acolo si din piele

Ileana - ea nu are chef de multe

Am uitat..

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

am dat enter fara sa vreau

uite am pus o poza cu fiimea imediat cum a iesit din burtica de la mami ei
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1

daca sunteti la masa , nu va uitati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Ioanaa, un scump Ovi, are niste bulanase ca ale Marei, dar pare mai inalt. Mi-au placut pozele cu tine, arati ca o adolescenta, bravo tie ca reusesti sa te mentii asa dupa 2 copii, eu m-am umflat dupa unul...
Anca, daca ai pus 30kg ai mai ai doar 6, esti foarte bine. Dovedesti ca ai vointa si o sa reusesti sigur. Problema mea e ca am pus 20 si acum mai am 10. Iar de cand am venit din maternitate nu am slabit un gram .
Dayanara, dar vad ca spaniolii consulta cu simt de raspundere . Maaama, cred ca nu le scapa nimic!
Ioanact, am vazut filmuletele, Justina e pe drumul cel bun, deja ridica capul (scuze de cacofonie, ma gandesc de 5 min cum sa formulez, dar e clar ca nu am nici un neuron disponibil azi). Maine - poimanine se ridica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa la CA ziceam de saci de dormit nu de cosmonauti, sacii sunt intre 20 si 30 de euro
cosmonaut la kiabi vazusem pe la 20 de euro

dupa rezultate ma duc peste 7 zile, sa iau si analizele si restul

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

lara nu ma cenzurez dar am grija, oricum nu scriam chiar toate tampeniile :)

sanzi trebuia sa stau 4 ore! dar i.am zis ca am bebe si ca ta.su nu stie sa.i dea sa manance...si s.a grabit, adica am baut si eu repede, m.a chemat si ea mai des, pana la urma a reunit imaginile necesare

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

Citat:
citat din mesajul lui asteropipan

am dat enter fara sa vreau

uite am pus o poza cu fiimea imediat cum a iesit din burtica de la mami ei
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1

daca sunteti la masa , nu va uitati

vai !!!! chiar ca e tareeeeeeee....imi place

FILMULETE
POZE

mamica de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput