Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (61)
Raspunsuri - Pagina 16
asteropipan spune:
BRIZA eu am mai scris...am pacalit-o pe fiimea cu piureut facut de mine combinat cu borcanel...si a papat...iar de 2 zile nu ii mai dau borcanel si imi papa pireul meu fara probleme intradevar i-am bagat si carnita, azi de vita , putin ulei de masline si 2-3 picaturi de lamaie.
nu stiu ce sa zic...daca vrei incearca si asa, poate merge
STANUCEL am vz pozele....ai o printesa superba siperba
mi-a placut la nebunie caciulita cu volanase si tortuletul de la botez super
DENISA maya sa ii treaca unghiuta si sa nu fie nevoie de dr.
poate merge asa cum a zis Miria.
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/
babyangel spune:
Bumbitzo dar ce fetita grabita ai tu acolo..auzi tu..sa se si odihneasca in funduletz Bravo, Ilincutza!
Am o nedumerire..voi de ce dati piept de pui iepurasilor?? De regula e recomandat in diete tocmai pt ca nu are mai nimika nutritiv in el..eu stiu ca cea mai recomandata carnita la copii este cea de langa os(adica pulpa sau aripa de pui in loc de piept) Ca e f. bogata in Fe si alte elemente importante
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 6-a
ioanaa28 spune:
in sfarsit am ajuns la tastatura
am citit tot, si as fi vrut sa zic multe si marunte, dar timpu' bata-l vina...no, raportul
Oviletzu' meu drag, e in continuare un super bebe, super cuminte...cere mai multa atentie, normal, ca e mare si interactioneaza si el cu lumea, si de obicei o primeste, dar daca nu se poate mai face si monolog...De fapt, ca si pana acum, factorii de disconfort sunt foamea si oboseala, daca astea sunt bifate ii rade si ii povesteste tavanului si 30 de min
Papam ff bine fructele, abia daca respira, legumele cu carnita nu sunt chiar favoritele noastre dar azi le-am combinat cu iaurt, si au fost mult mai bune, asa ii placeau si lui frate-su. Cerealele sunt bune dar aici deja ne manifestam preferinta pt anumite gusturi ceea ce e bine, ca doar nu papam asa ca purceii, fara feeling
Acum doua nopti am avut cea mai lunga si dormita noapte de mult, muuuult timp incoace. S-a culcusit pe la 9, pe la 2 i-am dat ceai si suzi, si somn pana la 6 !!! 9 ore fara tzitzi !!! azi noapte nu s-a mai intamplat minunea dar macar mi-a aratat ca se poate In fiecare seara cel tarziu la ora 9 adoarme, de obicei in timp ce papa...uneori ii dau completare 60, 90 de ml LP si atunci il tin in brate, asa de drag
Azi, cand mai avem o sapt pana sa implinim 7 luni, am facut si noi vaccinul de 4 luni...cu ocazia asta am cantarit 9 kg, si am masurat 70 cm de bebeloi...pun cateva poze recente
Sambata am fost la nunta unor buni prieteni, iar duminica am botezat-o pe finuta noastra, Ioana Dariana, nascuta pe 10 august. E primul copil pe care l-am botezat asa ca am avut ceva emotii dara a fost ok. Pe finii nostrii i-am cununat anul trecut, sunt niste copii simpli dar cu mult bun simt si foarte harnici, si ne sunt tare dragi. Desi nu au o situatie materiala ff buna, locuiesc la tara si mai au de construit la casa si-au dorit cat mai repede un copil si iat-o !! bravo lor !!
pentru cine are timp, cateva poze de la nunta si botez
va las ca mai am treaba...Flaviu e in Delta, la pescuit, pana duminica,Alex doarme la bunica..asa ca profit...
dayanara spune:
anca ma doare stomacul si dimineata am avut analize de sange si de restul, iar la 15.30 o proba , asta de care ziceam si nu aveam voie sa mananc 6 ore...
bumbita eu prefer sa-mi bage furtun, dar in cur nu pe gat
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
carmickey spune:
Citat: |
citat din mesajul lui asteropipan BRIZA eu am mai scris...am pacalit-o pe fiimea cu piureut facut de mine combinat cu borcanel...si a papat...iar de 2 zile nu ii mai dau borcanel si imi papa pireul meu fara probleme intradevar i-am bagat si carnita, azi de vita , putin ulei de masline si 2-3 picaturi de lamaie. nu stiu ce sa zic...daca vrei incearca si asa, poate merge STANUCEL am vz pozele....ai o printesa superba siperba mi-a placut la nebunie caciulita cu volanase si tortuletul de la botez super DENISA maya sa ii treaca unghiuta si sa nu fie nevoie de dr. poate merge asa cum a zis Miria. CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA 8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!! http://www.flickr.com/photos/asteropipan/ |
multumim frumos,si printesa ta e superrrr sa iti traiasca...
FILMULETE
POZE
mamica de Adelina 16.04.2010
dayanara spune:
erina am dat 12 euro pe cel din kiabi, l-am luat pt ca era singurul din bumbac 100%, restul avea deasupra ceva poliester, nu ma deranjeaza, doar ca mi-era frica sa nu ma curentez, ca nu mai pun mana pe ea:))
alea sunt vreo 14 euro, si cele disney vreo 25 cred
au in CA unii frumosi
ma duc sa vad poze cu ioana28
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Ioanact spune:
Avem si noi doua filmulete:
www.youtube.com/user/viziteualina?feature=mhum#p/a/u/1/rYbl0l4KfuI" target="_blank">Primul
www.youtube.com/user/viziteualina?feature=mhum#p/a/u/0/kbTzXqrD6vM" target="_blank"> Si-aldoilea (de azi).
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
sanzi spune:
Multumesc pt raspunsurile despre tuse. Sper sa treaca, deocamdata nu i-am dat nimic, pt ca ziua a tusit foarte rar, sa vedem la noapte. Nu stiu de ce ma sperie asa tare, in rest nu are nimic, dar cand o aud noapte ca tuseste... O sa merg maine si la dr, sper sa nu imi dea cine stie ce tratament, de-asta si vroiam sa stiu si parerea voastra.
Am fost sa ii iau si Tantum verde spray, iar farmacistele, cand au auzit ca fetita are 7 luni, au favut niste fete...Ca nu se poate, nu se da copiilor asa mici, contine ethanol si nu mai stiu ce. Am fost la alta farmacie, am spus ca mi-a fost recomandat de medic ORL, dar si farmacista de acolo a fost foarte intrigata. Eu oricum l-am cumparat, am citit prospectul si nu scrie ca e interzis copiilor, dar cand imi amintesc fetele lor mi-e si frica sa ii dau , desi am incercat la mine, are gust bun si nu chiar calmeaza gatul. Miria, tu l-ai folosit pt Dami sau ai citit despre el? Sa imi fac curaj...
Iliraluca, multumim. Sa stapaniti sanatoase carutul, sa ne spui cum e... Noi avem un urat de carut, primit cadou de la nasi, l-am folosit de la 2 la 6 luni, ca sa nu se supere, dupa care, sub pretextul ca a crescut fetita, am vrut sa il schimbam. Si cu cateva zile inainte sa merg sa ii cumpar, am primit altul de la unchiul sotului, care auzise de intentia noastra si s-a gandit sa ne faca o surpriza. Nu-ti spun ca am dat din lac in put, asta e si mai greu si la fel de urat. Am zis ca la primavara il schimb in cel mai mare secret.
Oana, multa sanatate sotului! O sa vezi ca va fi bine cu tratamentul.
Andra, sigur ca nu ma supar, ai dreptate cu pungile, eu sunt oricum langa ea, dar e mai bine sa previn. Pana la urma pot gasi altceva sa ii dau.
Bumbitza, felicitari pt Ilincuta, care merge de-a busilea!
Pt colesterol eu caut retete de regim, si sotul meu il are peste limita admisa. El ar avea vointa sa tina regimul, pt ca e un ipohondru fara pereche, dar trebuie sa ma mobilizez eu sa ii fac de mancare. Marei eu ii dau marul dat un pic in fiert, stiu ca se distrug vitaminele, dar am vrut sa incep asa pana se obisnuieste stomacul cu altceva decat lapte.
Stanucel, foarte frumoase pozele! Unde ai nascut tu a putut sa asiste cineva din familie la nastere? Intreb pt ca am vazut poza aceea de la 5 min.
babyangel spune:
Ioana28bine ai revenit Ovidel ete un grasole scump si imi place tare poza unde este covrigul mai mare ca el
Iar tu vii si iti etalezi in poze formele tale suple, cand noi e chinuim9unele) sa mai tinem cat o dieta si nu prea ne iese..ce sa fac daca mi-au trebuit 30 de kg in plus ca sa ma simt pe deplin fericita cu sarcina??? Ei ma mai lupt cu 6 kg care stau pe coapse mai mult, dar daca nu pleaca ele in juma de an, trec pe bisturiu
Hai, te mai astept pe aici!
Va pupic pe toate ca mi se inchid ochii...
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 6-a
Lara spune:
Oana, multa, multa sanatate sotului!! Imi pare rau ca nu e ok, insa e bine ca macar a mers la doctor si vede ce e de facut. De obicei, barbatii astia, greu sunt de urnit sa mearga la doctor.. Va fi bine!
Va multumesc la toate pentru urarile de juma` de anisor, sunteti tare dragute! Noi nu am sarbatorit, insa ne-am dragalit si ne-am pupacit mai mult ca de obicei ieri :) Nu ne-a sunat nici pe noi nimeni, numai ca eu ma bucur, ca am avut liniste
La multi anisori si sarbatoriilor de astazi, sa fiti cuminti, sanatosi si fericiti!!
Honey, haha, ce o sa te aud eu cum te plangi peste ceva timp, ca nu o mai prinzi pe fiicata prin casa :))) Abia astept.
Eu nu stiu.. banuiesc ca oi fi mai.. nesimtita sau poate cu incredere in soarta insa nu-mi fac probleme. Sara e mai mare dacat scumpa Maya si nu s-a rostogolit macar o data pana acum. Ce sa-i fac daca nu are chef fata? Ea e comoda, asa..
Oricum, eu sunt comvinsa ca Maya ori s-a plictisit sa faca asta, ori .. a uitat. Pe bune ca uita chestii.. se apuca de altele noi.. le reiau dupa un timp.. Deci, te rog, gata cu grijile aiurea. La unghiuta aia daca zici ca e infectata mergi la medic si banuiesc ca tot baneocin o sa-ti dea. Eu zic sa nu-i pui tu aiurea acolo, oricum ei baga tot ce prind in gurita si daca tot e sa-i pui ceva si sa ai chin sa pastrezi sa sta acolo.. macar sa fie si ce trebuie.
Cristina, ce am ras cand am vazut postul tau pentru Dayanara :)) daca nu eram asa oupata intram sa-ti spun sa-l stergi repede pana nu intra si-l vede
Castelana, ce sentiment fain imi dai cateodata cand te citesc.. Esti o fericita! Si asta in primul rand pentru ca tu alegi sa fii asa.
Eu abia astept sa-l vad pe Cezar, poate te asezi si tu putin cu zecile de treburi pe care le ai si te induri sa pui si tu baiatul langa ceilalti iepu de pe contul comun. Abia astept sa ti-l vad!
Dayanara, am vazut si eu pozele si alea de cand erai mica-mica (apropo, poze de la botez de pe vremurile alea nu am mai vazut la nimeni, a ta e prima, ajunsesem sa cred ca era chiar o problema sa-ti botezi copilul pe vremea lui Ceausescu si o facea toata lumea pe ascuns :D) si am vazut si pe alea de cand erai mai.. marisoara, mama, pot sa spun ca Leo a fost baiat istetz de a reusit sa puna mana pe tine Iarta-ma, dar exact la asta ma gandii cand te-am vazut: ce om norocos
Si sa nu te prind ca te cenzurezi pe Facebook din cauza fiica-mii. Eu anuntasem lumea ca ea joaca, ca sa fie clar cine le fura recolta :)) si ca sa mai arunce si ei cu cate o caramida, o potcoava, ceva, ca era necajita ca numai ea le da si ei nu E o fericita de cand va are pe voi vecine.
Vai, ma scuzati de offtopic fetelor, noi cu mosiile, ce sa facem.. daca ne-am ajuns
As mai sta, ca mi-e drag de voi, dar nu mai am timp. Va pup, sanatate la toata lumea si multa rabdare cu iepurasii.
Aveti grija de voi!