Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (142)
Raspunsuri - Pagina 8
ratusca_mica spune:
Buna seara!
Lorex, am pus poze cu pantofii pe contul comun.
Haircut, multa sanatate Maiei, sunt curioasa daca apar si la noi simptomele (stim noi de ce )
Dastefa, Miruna este super avansata!!! Andrei nu sta in 4 labe, nu merge de-a busilea, nu se ridica singur in picioare... so, a recuperat fata nu gluma!
Azi l-am cantarit pe Andrei si cica a slabit... maine ma duc la doctor sa il cantaresc si acolo... asta cum o mai fi?
De azi cand il iau in brate sta in picioare, nu mai vrea sa stea in fund! Ii zice ta-su ca o vrea sa mearga iarna asta
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
ratusca_mica spune:
Vai, ce urat din partea lui Andrei ca a ratat momentul! Deci:
MAIA
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
dastefa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_g uitasem de cioara din mine....a mers de-a busilea!!! l-am momit cu o jucarie si a reusit! o sa pun filmulet daca pot, ca e cam mare.... mama unui pui...Stefan |
bravo
la noi a evoluat f repede de la balannit nesigur in 4 labe la "alergat" in 4 labe asa ca ne-a luat prin surprindere si descoperiti.Abia cand am gasit-o tragand de cordonul din priza si mai apoi mai sa-si prinda degetele la sertar am inteles ca s-a schimbat radical situatia
haircut spune:
Multumim Simplicity si Andrei
Ma retrag ca azi am fost singurele(inca suntem) si ma resimt. O noapte linistita tuturor!
mami de fetita mica
danyelana spune:
Salutare
Am intrat si eu putin sa vad ce mai faceti ca in timpul zilei nu am avut timp. Cum e tare urat afara nu prea putem iesi si trebuie sa stau tot timpul dupa Arthur. Are o energie de ma oboseste. Dar seara pica lat, la 20-20.30 doarme. Asta ne permite noua sa mancam linistiti, sa stam putin de vorba si la tv si apoi da alarma si nu stiu cum sa-l iau mai repede din patut sa nu se trezeasca de tot. Daca am noroc, dupa ce il alaptez si adorm il mai pot pune la el in patut, daca nu (varianta cea mai des folosita de el) il pastram cu noi. Si mami doarme pe o parte pana amorteste
Asta e, noi sa fim sanatosi (la cap, cum spunea cineva )
Noapte buna si revenim maine.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
Lorex, am uitat sa-ti spun ca am votat teiul in fiecare zi.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
decenuela spune:
neatza fetiliiiiiiiiiii
am coffe fierbinte pt toata lumea....
nu dati cu oo.......am intrat dar n-am mi av timp sa raspund. jiji...se comporta l fel...iar io tot am incercat sa rez din treburi. ink mai e mucos...dar..doar atat.
sambata ma duc la un botez la bv...
ma duc sa recuperez...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
larisel spune:
Savurez cafelutzaaa...decenuela...
Noi ne-am reintors acasa de luni dar inca nu am despachetat tot ... nu am timp inca de nimic. Reacomodarea fetelor...cam grea... mai ales Alena e o scartzaita, sigur ii lipseshte spatziul si aerul de tzara.
Vreau sa cumpar cateva articole de sigurantza gen "rotunjiri" de coltzuri, "incuietori" provizorii... Unde gasesc mai ieftine pt ca ce am vazut in hypermarket costa cam scump?
Acum fetele se joaca un pic in patutzurile lor dupa ce au dormit cu mami juma de noapte (tati fiind la munca), iar eu am zis sa dau un semn de viatza ...
din 09.12.2009 mami de gemanutze
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Sigur se gaseste oriunde la o piatza mare, io nu am avut rabdare sa caut in big. Oricum cine a zis ca a gasit la Moghirosh si ne cumpere? Haircut? Poate incurc eu... de Yannis AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad |
o sa caut...mersi mult
felicitari ptr primul cuvant
dastefa spune:
decenuela multumim de cafea
azi e urat si la noi
am o intrebare pt cele cu pufi pe LP-reusesc sa=-si recupereze singuri sticluta daca le pica langa ei?
o zi buna si pufuleti cuminti