Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (142)
Raspunsuri - Pagina 2
miremia spune:
Gratiana77 v-am trecut pe prima pagina, arunca un ochi sa vezi daca sunt corecte datele.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
ale1212xa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Am uitat sa intreb. Ce tip de olita aveti? varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
simpla, cu un pic de spatar, 20 de lei a costat..
caut sa vad daca gasesc vreo poza pe net
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
ale1212xa spune:
www.mastershop.ro/olita_prima_baby_delfin_roz_ekd8586r.html" target="_blank">http://www.mastershop.ro/olita_prima_baby_delfin_roz_ekd8586r.html
doar ca nu este pe roz ci pe galben si in loc de delfin are o rata
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
ana_g spune:
am pus si eu vreo 2 poze noi.....
cris.d, posibil sa ne fi intersectat, desi cred ca nici eu nu v-as fi ratat
mama unui pui...Stefan
cris_mario spune:
buna dimineata....oribila vremeee
thx de cofeeee...merge pe asa vreme
LML pufilor de azi
LMA lucia ptr ieri si LMA sotului tau ptr maine
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ale1212xa www.mastershop.ro/olita_prima_baby_delfin_roz_ekd8586r.html" target="_blank">http://www.mastershop.ro/olita_prima_baby_delfin_roz_ekd8586r.html doar ca nu este pe roz ci pe galben si in loc de delfin are o rata ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
Merci.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
lucia2000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lucia2000
M-am uitat si eu de jucaria asta pe amazonul din anglia. E muuult mai scumpa. 26 lire |
livia1980 spune:
Buna dimi la amiaza aproape
Eu acum imi beau cafeaua...si citesc forumul..ca apoi se scoala gaza s gata ...incep cu supica cu schimbatul...chestii usually.
De cand se pune copilutul pe olita?- ca am vazut o mamica mandra de primul KK .Felicitari! - si mi-am adus aminte de asta...
Am fost ieri la vaccin si madam doctor i-a tras o zgarietura de toata frumusetea cu acul...nu stiu cum ca eu nu m-am uitat a stat cu sotul...dar cand am ajuns acasa i-am transmis doctoritei niste cuvinte "bune" ...Nu stiu cum l-a zgariat si apoi la intepat...imi venea sa o starng de gat...cert este ca nu a plans deloc ca i-am zanganit niste chei...in schimb eu
Cu premergatorul am auzit ca daca-l pui in el....iese cracanat..dar eu n-am vazut pe nimeni sa fie cracanat de la premergator. Banui ca daca nu-l lasi un timp rezonabil ...chiar nu-l afecteaza...
o z cu soare...ca de azi vine frigul!
Mami fericita!