Fluturasi de martie-aprilie 2011 (36)
Raspunsuri - Pagina 20
alina.n spune:
yasmi asta se cheama ca esti rasfatata

ma bag si eu la somnic, noapte buna fetele va pup
20+
AllyLaur spune:
Inca nu mi-am facut programare...sa vedem in functie de examen si de timp....Va tin la curent
...Eu as vrea cam peste 2 sapt ca atunci voi avea 16 sapt si poate ne arata bebe ce are intre picioruse![]()
Ally ,
13 bebe
madutza_bra spune:
yasmi, ia trimite si la mine asa prietene gospodine si saritoare. Poate asa e lumea in Tm, mai buna, dar aici nu s-a ofrerit nimeni cu nimic si nici nu am primit vre-un tratament mai special. Acum ca ai zis de hamburger, mi-a venit pofta de saorma de vita, i-am zis sotului
..acum sa vedem daca se duce sa ia.
. Are permisul suspendat si ar tb sa plece pe bicicleta
, dar nu mai ploua afara
.
anaxena, cred ca shopping-ul ala te-a obosit si acum recuperezi orele de somn 

stumphi, eu vin sigur la intalnire si au mai confirmat cateva burtici
. Hai ca e sigur fetita daca s-au vazut liniute. Asa s-a vazut si la mine, iar yasmi zicea ca fal s-a vaut si la ea la prima sarcina.
Felicitari!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
19+ cu
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra yasmi, ia trimite si la mine asa prietene gospodine si saritoare. Poate asa e lumea in Tm, mai buna, dar aici nu s-a ofrerit nimeni cu nimic si nici nu am primit vre-un tratament mai special. Acum ca ai zis de hamburger, mi-a venit pofta de saorma de vita, i-am zis sotului . Are permisul suspendat si ar tb sa plece pe bicicleta . |
aha zii ca aia de la dristor e buna
20+
madutza_bra spune:
A plecat sotul dupa saorma 

yasmi, imi place caruciorul, dar nu stiu ce-i cu notiunea ca: Timpul maxim petrecut de bebe in scaunel sa nu depaseasca 3 ore. Astea sunt indicatiile la toate carucioarele? sau numai la asta?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
19+ cu
Poze
madutza_bra spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alina.n
aha zii ca aia de la dristor e buna 20+ |

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
19+ cu
Poze
strumphitza spune:
a venit sora-mea de la spital, nepotica are otita medie
, nu e cronica... dar nah ..are de luat nu stiu de medicamente, acum e mai ambareata, acum mami si tati ii explica ce si cum se face cu siropul si alea de pus in nas si urechi si ea tot intreaba una alta...![]()
madutza , sper sa fie fetta si abia astept sa ne vedem maine 
pofta buna la shaorma 

Ally, multumesc
... ma duc sa fac nani acusi, am avut o zi nebuna, maine cred ca la fel o sa fie ![]()
yasmi,voi banatencele toate sunteti generoase , deci nu te mai gandi la prostii... 
nu mai stiu ce mai trebuia sa spun, mai vorbim maine dimineata cand ma trezesc , acum la nani 
sora-mea ii explica la nepotica pe o papusa si ii arata cum o sa ii faca cu medicamentele , he he... dragut , sa o faca sa inteleaga si sa nu planga 
gata, am plecat, noapte buna 

BB on board!!!
14+