Fluturasi de martie-aprilie 2011 (36)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

yasmi asta se cheama ca esti rasfatata

ma bag si eu la somnic, noapte buna fetele va pup

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Inca nu mi-am facut programare...sa vedem in functie de examen si de timp....Va tin la curent...Eu as vrea cam peste 2 sapt ca atunci voi avea 16 sapt si poate ne arata bebe ce are intre picioruse

Ally , 13 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

yasmi, ia trimite si la mine asa prietene gospodine si saritoare. Poate asa e lumea in Tm, mai buna, dar aici nu s-a ofrerit nimeni cu nimic si nici nu am primit vre-un tratament mai special. Acum ca ai zis de hamburger, mi-a venit pofta de saorma de vita, i-am zis sotului..acum sa vedem daca se duce sa ia. . Are permisul suspendat si ar tb sa plece pe bicicleta , dar nu mai ploua afara .

anaxena, cred ca shopping-ul ala te-a obosit si acum recuperezi orele de somn

stumphi, eu vin sigur la intalnire si au mai confirmat cateva burtici . Hai ca e sigur fetita daca s-au vazut liniute. Asa s-a vazut si la mine, iar yasmi zicea ca fal s-a vaut si la ea la prima sarcina. Felicitari!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 19+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

yasmi, ia trimite si la mine asa prietene gospodine si saritoare. Poate asa e lumea in Tm, mai buna, dar aici nu s-a ofrerit nimeni cu nimic si nici nu am primit vre-un tratament mai special. Acum ca ai zis de hamburger, mi-a venit pofta de saorma de vita, i-am zis sotului..acum sa vedem daca se duce sa ia. . Are permisul suspendat si ar tb sa plece pe bicicleta , dar nu mai ploua afara .

aha zii ca aia de la dristor e buna

20+

Mergi la inceput

A plecat sotul dupa saorma

yasmi, imi place caruciorul, dar nu stiu ce-i cu notiunea ca: Timpul maxim petrecut de bebe in scaunel sa nu depaseasca 3 ore. Astea sunt indicatiile la toate carucioarele? sau numai la asta?

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

aha zii ca aia de la dristor e buna

20+

pai acolo se duce sa ia

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

cap nou

Mergi la inceput

aha bun, noroc ca nu ma omor dupa saorma

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

a venit sora-mea de la spital, nepotica are otita medie , nu e cronica... dar nah ..are de luat nu stiu de medicamente, acum e mai ambareata, acum mami si tati ii explica ce si cum se face cu siropul si alea de pus in nas si urechi si ea tot intreaba una alta...

madutza , sper sa fie fetta si abia astept sa ne vedem maine pofta buna la shaorma

Ally, multumesc... ma duc sa fac nani acusi, am avut o zi nebuna, maine cred ca la fel o sa fie

yasmi,voi banatencele toate sunteti generoase , deci nu te mai gandi la prostii...

nu mai stiu ce mai trebuia sa spun, mai vorbim maine dimineata cand ma trezesc , acum la nani

sora-mea ii explica la nepotica pe o papusa si ii arata cum o sa ii faca cu medicamentele , he he... dragut , sa o faca sa inteleaga si sa nu planga

gata, am plecat, noapte buna

BB on board!!! 14+

Mergi la inceput