Fluturasi de martie-aprilie 2011 (36)
Raspunsuri - Pagina 13
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deea99 eco vaginala eu nu am facut decat de 2 ori 1. la confirmarea sarcinii 2. la eco de 12s ...mi-a facut si pe abdomen si vaginala sa-l poata maSURA pe bebe mai bine.... la 12s mi s-a parut infioratoare...misca ala sonda aia de ma disperase...si i-am mai zis si eu ca uneori ma doare in partea stanga si sa vezi insistentza pe doctor ally eu zic ca poate acolo e bebe sau a fost contractie... eu asa ceva am simtit pe stanga dar gand sarcina era mai mica...sau fix sub buric si dr. mi-a zis ca e si uterul Miki styiu cum sunt dureile acelea de noada si solduri...cand vei intreba doctorul tare curioasa sunt sa vad ce iti zice...dr-ritza mea mi-a zis...sunt normale si ceva pt ele nu puteti lua dar stii cu ce m-am dres...cu pantofii cu toc...stii cand am fost la nuta ca ma plangeam ca nu o sa ma duc pt ca ma doare noada...m-am dus si m-am incaltat si cu niste toace...cand sa ma schimb in balerini mi s-a parut ca la cat sunt de pitica si de grasutza arat ca un dovlecel....si am tot suferit toata noaptea la inal;time...culmea era ca daca stateam mult in picioare ma slabea durerea de noada/solduri...daca ma puneam jos ma anchilozam de tot...apoi abia ma ridicam...am crezut ca gata pana nasc nu ma mai ridic din pat...surpriza de atunci nu m-a mai durtu rau...ba noada de loc...uneori ma dor doar soldurile..... ia pune si tu niste tocuri de 10 si aleraga dupa Vlad Simona la multi ani fericiti!!!! si daca tot vb de cand va cunoasteti eu ma cunosc cu sotul din 2 noiembrie 1997... casatoriti din aprilie 1999... ------------------------------------------------ mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 15+ |
Deea, pai cred ca nici nu mai stiu sa merg pe tocuri ca de 2 ani sunt numai in slapi/adidasi..
pe mine nu ma dor soldurile sau noada, poate nu m-am exprimat bine..ma dor oasele dintre picioare de la fofo parca mi le departeaza cineva cu menghina
mami de Vlad 09.04.2009 si 17+ cu
bb_yasmi spune:
offff fetele......nimic nu ma poate scoate acum din butoi poate maine ma vad mai mai-mai
nici pe cap nu am chef sa ma spal....imi e frig dupa :))
mamica fericita de printesa si 18+ baietel
bb_yasmi spune:
si colac peste pupaza acum a venit o prietena si mi-a adus praji.... pai eu cum sa mai rezist tentatiei....
alina.n spune:
Miki,Yasmi fetelor haideti sa nu ne mai gandim negativ, sigur ne vom descurca suntem niste mamici extraordinare si bebeicii nostrii vor fi foarte cuminti.
Si eu ma mai gandesc cateodata daca ma voi descurca, cum va fi spre finalul sarcinii cand abia te misti, in ce camere/paturi vor dormii bebeii,cum imi voi imparti timpul dar....... imi revin rapid caci ma gandesc la atatea mamici cu 2 sau mai multi bb-i si care se descurca extraordinar de bine si in plus niciodata nu voi uita aceste cuvinte care mereu imi dau putere: "Dumnezeu nu iti da mai mult decat poti duce!"
Deci sunt sigura ca ne va intari sa ne descurcam si sa avem mereu puterea de a o lua de la capat oricat de greu ni se va parea la un moment dat meseria de mamica.
20+
scrish spune:
bb_yasmi, si eu ma confrunt cu aceeasi problema. a inceput sa imi creasca burtica, nu mai incap in vechii pantaloni, si desi nu am luat nici un kil pana acum ma simt umflata rau. nu mai am chef sa ma aranjez pentru ca de cateva zile nici nu m-am simtit ft bine, trebuie sa ajung urgent la coafor ca nu se mai poate asa dar efectiv nu am chef...ma simt complet lipsita de energie si nu stiu ce sa fac sa ma remontez.
in paralel, imi fac o gramada de ganduri negre, daca o sa fiu in stare sa am grija de bebe cum trebuie, daca o sa am rabdare suficienta in orice moment, daca o sa ma descurc cu bebe, casa, munca...sincera sa fiu imi e teama...aveam imaginea mea ideala in cap de cum o sa fiu o mamica mereu cu zambetul pe buze si frumoasa pentru copilul meu si cand ma vad acum cum sunt parca imi vine sa intru in pamant:(
13+
scrish spune:
eu am facut morfologia de trim 1 sapt trecuta si a fost exclusiv abdominala, mi-a zis ca nu era nevoie de transvaginala pentru ca bebe e ft bine dezvoltat si se vedea foarte bine asa!
13+
scrish spune:
mandreeac inception e foarte tare, o sa iti placa! e cam cel mai interesant film scos in ultima vreme!
13+
bb_yasmi spune:
mai fetelor eu de obicei nu am aceste stari./ganduri , dimpotriva m-am simtit super faina/sexi de cand sunt gravi....
anadomnica spune:
Seara buna, fete dragi.
Imi cer scuze ca dau buzna asa peste voi, nu am mai scris pe aici de o gramada de timp, daaar... va roooog, fie-va mila si lamuriti-ma cu o problema: ce stiti de indemnizatia pt. bebe la mamele care nasc al doilea copil inainte ca primul sa implineasca 2 ani??? Am mai vazut mamici in situatia mea pe aici... Circula un zvon ca nu se mai acorda?? Ca trebuie lucrat intre... ??? Ati auzit ceva in sensul asta?? Eu nu am timp sa ma uit pe la stiri, sunt in urma. Pe net am cautat si nu am gasit nimic.
Eu trebuie sa nasc la mijloc de martie... si ... daca astia imi opresc indemnizatia va fi super dificil cu 2 copii mici. Va rog, care ati fost atente la stiri in ultima luna... ce "surprize" nne mai rezerva guvernul asta
Mami de Maria (20.10.2009) si... acum FERICITA
Album poze
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi si colac peste pupaza acum a venit o prietena si mi-a adus praji.... pai eu cum sa mai rezist tentatiei.... |
tu care esti in grafic mereu si atat de atenta la silueta nu cred ca vei fi vreodata grasa sau urata asa cum singura spui asa ca ia si papa prajituri si indulceste-te , iesi rapid din pasa proasta in care ai intrat
20+