Fluturasi de martie-aprilie 2011 (36)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Am bagat la cuptor prajitura cu prune a Amei!!! Va tin la curent!
Acum ma apuc de treaba

Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! 12+

oare o fi buna?

20+

Nuuuuuu, nu-i buna.... e foarte buna!

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanda80

buna seara,burtici.remember me?ma scuzati ca intru atat de rar,dar sunt la munca zilnic si mai am si ceva probleme de sanatate.
nu prea am timp sa scriu dar cu cititul sunt la zi.
voi cele care sunteti la a doua sarcina la cate sapt.ati simtit primele miscari ale bebelusului?eu am 16 sapt.si nik si sunt f.ingrijorata

dupa 16 saptamani a inceput bb meu sa dea semne

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

eu am intrat putin in depresie...:(( m a luat nebunia....acuma seara...ma simt grasa, urata si ma gandesc cum voi face eu fata la 2 copilasi... parca imi vine sa si vomit
merg sa ma spal pe cap poate imi mai revin.....

mamica fericita de printesa si 18+ baietel

sa treaca supararea! Ma mai apuca si pe mine starile proaste si plang, dar ma gandesc mereu la bebe, sa nu cumva sa il supar si ma straduiesc sa treaca starea proasta.

Cum sa fii grasa si urata????? Intreab-o pe Yasmi cum arati si o sa vezi cum iti va raspunde ea cu multa gingasie si sinceritate ca esti cea mai frumoasa.

Esti o mamica frumoasa si te vei descurca de minune.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

deea esti de coma

mandreeac si la noi ploua si este urat. n-as iesi acum. ai stare sa stai pe scaun la film atatea ore? eu nu pot sta pe scaun mai mult de juma de ora, trebuie musai sa ma intind daca stau asa.si nici rabdare nu mai am

S-a intamplat minunea mult asteptata18+

Roxy, de cand am ramas insarcinata nu am mai fost la film. Voi vedea daca am rabdare, insa e un film foarte interesant din ce mi-au prietenii " The Inception" cu Leonardo di Caprio. Va spun maine mai multe. O sa imi iau sa si rontai ceva

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanda80

buna seara,burtici.remember me?ma scuzati ca intru atat de rar,dar sunt la munca zilnic si mai am si ceva probleme de sanatate.
nu prea am timp sa scriu dar cu cititul sunt la zi.
voi cele care sunteti la a doua sarcina la cate sapt.ati simtit primele miscari ale bebelusului?eu am 16 sapt.si nik si sunt f.ingrijorata

roxanda, pai la prima sarcina slabe sanse sa-l simti acum, eu abia pe la 18-20 sapt l-am simtit..nu-mi mai aduc aminte exact dar stiu ca tarziu..si oricum depinde de fiecare gravida in parte, nu-i o lege..

mami de Vlad 09.04.2009 si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Madutza_bra, nu am vrut acelasi rapuns de ”n„ ori...Eu sunt la prima sarcina si chiar sunt multe lucruri noi in viata mea...drept pt care va intreb pe voi...Andreea mi-a dat un rasp, Roxy altul....de aia am crezut ca voi stiti mai bine si imi ve-ti presupune ce si cum.
Legat de eco...mie la fix 12 sapt mi-a facut abdominal...si sigur la 14 sapt tot asa iti va face.
Strumpitz, chiar te lasi asteptata si eu deja am emotii....hai odata!!!
Lavinia, nu fii loca....esti frumusica foc si arati foarte bine, esti un exemplu de mamica.
Andreea, vizionare placuta
Roxy, pijamalute ceva...desene??

Ally , 13 bebe

Mergi la inceput

Deea si Miki si eu am niste dureri de noada, dar de cateva saptamani si am uitat sa ii spun dr, dar vineri cand ma duc am sa ii spun. Uneori abia pot sa mai merg de durere.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

alina.n ce intrebare mai este si asta? eu nu cred ca-i buna da' cred ca m-as infige in ea un doi.

S-a intamplat minunea mult asteptata18+

mda..ma gandeam si eu ca poate nu o fi buna si asa imi iau gandul de la ea dar se pare ca nu merge

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

eu am intrat putin in depresie...:(( m a luat nebunia....acuma seara...ma simt grasa, urata si ma gandesc cum voi face eu fata la 2 copilasi... parca imi vine sa si vomit
merg sa ma spal pe cap poate imi mai revin.....

mamica fericita de printesa si 18+ baietel

bbyasmi, si pe mine ma mai apuca in ultimul timp grijile..ce ma fac cu 2 ? unde stam ca noi mai avem si stresul cu locuinta ? cum o sa ma descurc singura ca sotul e mai mult plecat ? cand invat sa conduc bine ca sunt praf si va trebui sa ma descurc cu ambii copii? etc etc cred ca sunt hormonii de vina..

mami de Vlad 09.04.2009 si 17+ cu

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:

Am bagat la cuptor prajitura cu prune a Amei!!! Va tin la curent!
Acum ma apuc de treaba

Pisuc Mic

oare o fi buna?

20+

Nuuuuuu, nu-i buna.... e foarte buna!

Pisuc Mic

Bineee...tu ai vruto vezi ca vin la tine

20+

Mergi la inceput