Regasiri (49)
Raspunsuri - Pagina 6
dolores spune:
am vb, totul este ok, greutate 3.030, 49 cm parca, scor apgar 10 
totul a decurs ok, a nascut la ora 11....conditii bune, au facut si cunostinta..iar acum urmeaza perioada de adaptare ![]()
revin cu info
Dbunny spune:
Bine -ai venit pe lume bbelushica de maya! sa cresti mare si sanatoasa!

PD. Nu stim inca numele?
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
bamboletta spune:
Felicitari Maya sa-ti traiasca printesa 

refacere rapida si mult laptic
bine ai venit pe lume pui mic

Bamboletta cu
David(18 aug 2010) si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
aelita spune:
ANGI nu m-am apucat de fondant,inca il rumeg
trebuie sa fiu bine la cap sa ma apuc de el,ca sa nu fac depresie cand nu imi iese.ma gandeam sa il fac cand o avea sora-mea timp sa il facem impreuna,ea se pricepe mai bine la dulciuri.pt ca intre timp am facut o Amandina,adica un maaare esec !!! nici blatul,nici crema,nimic nu a iesit.nu stiu ce am in ultima vreme,nici o paine nu imi mai iese,cred ca sunt obosita,stresata si nu am rabdare,nu sunt atenta,memoria ma lasa,si fac numai aberatii bune de aruncat...Nu mai fac nimic bine de la o vreme...Asa ca astept o zi cu soare,sa ma simt cu multa energie,mai ales psihica.
MAYA Braasavoooo !!!!!! e super,peste 3 kg !!!
Cum o cheama pe printesica???
Felicitari,draga mea! sa va intoarceti repede acasa,recuperate !
Bravo!!
DOLORES,v-am vazut acum pozele,minunate !!! snteti niste frumosi,David a crescut .imi plac mult rochitele tale,nu stiu unde gasesti asa frumoase!
dolores spune:
multumesc tare mult, nu am un loc anume de unde le cumpar....unde vad, daca imi place, cumpar.
tu cum esti cu 3 muschetari?
va pup
am uitat s-o intreb pe maya cum se numeste bebe...dar o sun maine
| Citat: |
| citat din mesajul lui aelita ANGI nu m-am apucat de fondant,inca il rumeg MAYA Braasavoooo !!!!!! e super,peste 3 kg !!! Cum o cheama pe printesica???Felicitari,draga mea! sa va intoarceti repede acasa,recuperate ! Bravo!!![]() DOLORES,v-am vazut acum pozele,minunate !!! snteti niste frumosi,David a crescut .imi plac mult rochitele tale,nu stiu unde gasesti asa frumoase! Sofia(2ian2007) , Andres(22mai2008), Miguel(16aug2010) |
aelita spune:
DOLORES-ai gusturi frumoase,imi plac mult rochitele!
de emotii ai uitat sa o intrebi pe Maya cum o cheama pe fetita,dar nici ea nu ne-a spus inainte sa plece.
cu muschetarii bine,deocamdata.
Sofia e incantata in continuare ca o ducem la gradi,tot are impresia ca ii facem un favor,mai ales cand vede ca dupa weekend o ducem iar.
Azi,fiind luni,nu stia daca o ducem,dar spera,se trezeste singura,il cauta pe tati in casa si il intreaba "unde te duci".el spune "nicaieri".apoi ea :"si eu?" "si tu mergi la cole" si ea strange pumnii si striga "si,si,si,siiiii !!!!! " si sare de bucurie.
si incepe guraliva sa vorbeasca fara sir,de bucuria ce o invadeaza,si in 15 minute e gata de iesire,mancata,imbracata,pieptanata...
Acasa e mai cuminte de cand a inceput cole,cere voie,cere iertare din orice,tot ii e teama ca nu o mai ducem,si cum noi ii facem favorul sa o "lasam" la cole,ne rasplaveste si ea cu cumintnia.
pana s-o prinde ca e definitiv![]()
ank999 spune:
Felicitari Maya! Sa traiasca, sa fie sanatoasa si sa va bucure mult! Refacere rapida mami, mult laptic si sper din inima ca totul sa fie perfect!

. Apgar 10! Bravo fetelor!
Cat despre nume nu erau hotarati inca, da acum o sa-l aflam pe cel definitiv.
Roxana tu intrebai de rechizite: la scorul asta ar fi fost culmea sa mai duc ceva.
Aelita super tare Sofia cu gradi. Acum ai si cu ce sa o satajezi dc e musai![]()
Lacramioara multam pt cafea.
Dodo ma bucur ca Bogdi s-a bucurat de ciocolata
Dolores multumim mult pt vesti. Si mie imi plac mult rochitele tale. Eu am cautat toata vara , da nu am gasit nimic mare pt mine
Dbunny, Angi
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mayaione spune:
Mi-a adus tati laptopul si am intrat repede sa va scriu, desi stiti in mare. Numele ei este Thea Bianca, e o dragutica si papa de rupe. O sa pun si poze cand ajung acasa, joi ma externeaza. M-am refacut destul de repede, ieri m-au operat, azi am si inceput sa merg, o am cu mine in camera si m-am mobilizat rapid. O sa va mai scriu, acum fug la ea.

Andres(22mai2008),