Regasiri (49)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Vai de capul meu,naste MAYA ???????????
m-au luat deja emotiile...
am intrat inainte de culcare,si ce vad?? nu stiu cand a trecut timpul,dar eu credeam ca mai are ...
Maya,draguta,iti tin pumnii,am sa ma rog inainte de culcare sa fie totul bine cu tine si fetita,sa veniti repede acasa,va asteptam cu drag !!!!!!!
Nu cred ca ai sa dormi noaptea asta de emotii...cred ca e tare ciudat sa stii data nasterii,eu macar ma culcam mereu pe-o ureche ca "mai e".La tine trebuie sa fie un amestec de emotii,frica,bucurie,nerabdare !
Abia astept sa vii cu bebelina acasa ,sa ne arati poze,sa ne povestesti! hai,ca e doar cu o luna si ceva mai mica decat Miguel,avem acum ce discuta
Iti tin pumnii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O sa fie totul bine,ai sa vezi!!!

DODO,super pozele !! mare distractie la atelier !! frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Maya, nastere usoara si bebe sanatos. Ciocolata e alimentul fericirii. Organismul o cere in momente de tensiune majora. Cel putin asa functioneaza la mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte....

Sambata am fost sa cumparam jocuri si jucarii. Asa cum mi-am dorit, sa nu vrea cate una din tot ce s-a cumparat, a vrut doar o numaratoare care era foarte viu colorata.... si o mingiuta-caracatita.... Totul ridicandu-se la 6 lei.... Nu a cerut nimic din ce am cumparat pentru gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Maya sa sti ca ma rog pentru tine si iti tin pumnii. Sunt convinsa ca totul va fi bine . Asteptam urgent vesti.
Roxana materiale didactice: carti, caiete, hartie colorata, acuarele , culori, bla-bla...
pe toata lumea si fug ca am o graoza de treaba.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Salut fetelor,

M-am intors vineri seara de la Koln. Si abia acum vazui ca Maya e la spital. Ii tin pumnii, am vazut ca ea e speriata... sunt convinsa ca totul va fi bine.
Roxana, nu am apucat sa iti spun ce-am facut la sedinta cu parintii. Pai ne-a cerut bani... normal. Inainte in clasa unde este Iulia fusese grupa pregatitoare si nu prea aveau jucarii. De fapt am vazut si eu ca in alte clase erau jucarii multe, erau clasele colorate de atatea jucarii, numai clasa lor era fara jucarii. Asa ca am dat cate 100 de lei de copil sa cumpere jucarii. Plus ca am mai dat inca 20 de lei pentru niste carti de activitati (imi pare OK avand in vedere ca noi acasa cheltuim mai mult pe cartile de activitati ). Si am inteles ca de saptamana asta incep engleza si dansurile (o sa trebuiasca sa platim si pentru asta). Am mai primit o lista cu rechizite pe care sa le aducem: un top de hartie, doua carti de colorat, creioane cerate, baton de lipici, doua creioane normale, foarfeca, penar, doua caiete cu foi autocolante colorate... cred ca atat, nu-mi mai amintesc sa mai fie altceva.
Nu o mai las sa doarma la gradinita ca transpira destul de mult si pana ii schimba... racesc. Iulia a fost cam dezamagita, dar a inteles.
Ieri am fost surprinsa cand, intr-un supermarket incepuse sa spuna impreuna cu o prietena de-a ei o poezie. O spuneau amandoua in acelasi timp si radeau... Si eu si mamica fetitei ne uitam uimite la ele... Mai tarziu mi-a spus ca a invatat poezia la gradinita... dar Iulia si fetita cealalta sunt la gradinite diferite... Si pana acum de cate ori am intrebat-o ce-a facut la gradinita nu-mi spunea mare lucru, iar de poezii nici n-a vrut sa-mi spuna.
Aelita, abia acum am vazut cate comentarii ai pus la pozele noastre. Multumim mult de aprecieri. Ma bucur ca lui Andres ii place de Iulia
Ai incercat fondantul? Eu mai am o luna si ii fac tort Iuliei. Vreau sa fac ceva cu Hello Kitty, e preferata Iuliei... iar comanda a fost de "tort cu capsuni si cu ciocolata"

Noi (eu si Mircea) toata saptamana am fost plecati la Koln. Pentru mine a fost prima data cu avionul. Eu am avut traseu pana la Koln diferit de al lui Mircea. Asa ca am calatorit singura, prin aeroporturi, prin gari, cu trenul, cu autobuzul... Am reusit si am ajuns unde trebuia
Am batut magazinele, am vazut gradina botanica, catedrala din Koln...
In gradina botanica zburau papagali si faceau o galagie...
Catedrala era foarte frumoasa, iar in ultima zi am urcat pana in varf (533 de trepte)... Norocul meu a fost ca am urcat in varf in ultima zi ca apoi am facut o febra musculara de nu mai puteam sa ma misc...
Daca il intrebi pe Mircea ce am facut eu la Koln spune ca am cheltuit toti banii
Dbunny, cand am facut bagajul sa vin acasa, mi-am dat seama ca am uitat sa ma interesez de colorant alimentar

De azi, inapoi la servici...
O sa incerc sa mai citesc si eu cate ceva din urma.

Va pup

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.iuliaghita.blogspot.com/" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Maya

Banuiesc ca bebita e afara la ora asta!

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

nu stiu ce se intampla, nu am primit pm nici aici si nici pe mess...stie cineva nr de tel al mayei?? numele complet?

multumesc

Mergi la inceput

gata fetelor,am aflat toate info..revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Nicio veste de la Maya?

Mergi la inceput

acushica

Mergi la inceput