Dovlecei in sarbatoare*196*LMA Paul !!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Alex sa treaca supararea, aha deci vei fii nasica vreau pozee sa nu ne uiti. Si alex fimiu a inceput sa se plictiseasca de formula nestle acum si nu are momente cand papa doar 180ml, ce sa facem acum. In legatura cu thiery doamne am auzit atatea pareri ca nu stiu ce sa mai cred, oricum merci mult de informatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata!

Alex, nu mai plange. Tu plangi ca nu vrea lapte si vomita, eu plang ca nu vrea mancare si vomita. Pe zi ce trece e din ce in ce mai rau. Am ajuns in situatia in care nici macar prima lingurita nu o ia, macar sa stie ce ii dau. Nimic. Greva. Si san daca ii dau mananca, daca nu , nu. Nu cere decat apa.Energic e, ba chiar au inceput sa apara crizele de personalitate daca nu ne executam dupa cum vrea domnul. Nu stiu ce are, noaptea se foieste, ziua doarme 2 ore in 2 reprize, de mancat ciuciu, maine il cantaresc sa ma atarn de lustra direct.

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Sal!

Cristina, ai lipsit tu dar te-ai intors cu temele facute. Pozele din vacanta sunt pe mail? Cu gradi cum este? Oricum Andrei nu e bobocel si e deja obisnuit.

Lili, si zici ca s-a bucurat Andra de urarile primite. E asa de dragalasa.

Alex, doar din cauza ca nu bea 200 ml de lapte esti suparata? Incearca sa nu te mai stresezi ca doar ai spus ca branza si iaurt mananca, deci are de unde sa-si ia calciu. Sa vezi ce bine e cand nu o sa mai ai stresul asta. Distractie faina sambata. Ti-ai luat costumatie noua sau ceva din dulap?

x-ggg, ma repet dar ai incercat sa-i dai mancarea afara dupa o portie de joaca?

Si noi tot asa suntem, toata ziua titi si mancare cateva lingurite. Nici nu ma mai stresez sa0i fac de mancare, ii dau de la noi. Ieri de ex mi-am facut mie niste paste cu bulion si a mancat si el 2-3 paste, 2-3 lingurite supa, iaurt, cereale. El mai prinde si mai roade paine si probabil ca nu e bine ca-i trece foamea.

Lali, petrecerea cand o sa fie?

Monique, asteptam vesti bune de la dr.

Raluk, cum mai e Alex?
Nici eu nu l-am dus pe David la gradi ca-i curge nasul. Parca vad ca o sa ia si Matei dar asa e cand sunt mai multi frati.

Anomis, sa intri sa ne spui cum a fost prima zi fara Dinutu.

Criss, sper sa fie totul bine si sa se rezolve orice problema ai avea.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

X-ggg-ule super filmuletul sniversar,m-am uitat la fiecare pozica in parte si am savurat melodia cu lacrimi in ochi.Cu lacrimi de la poze,doar linia melodica mai razbatea pana la mine,eram prea absorbita de Rares .
Diamar petrecerea va fi sambata viitoare .
Alex vin la tine si iti dau na-na sa stii,arunca mami butoiul ala,sa nu mai cazi in el . Hai capul sus ca nu-i un capat de lume ca nu papa 200 ml lapte. Sigur ai vazut ca dupa fiecare episod de voma o perioada nu mai mananca mult ,nu mai bea laptic cum trebuie. Hai,zambesti nitel ,da? Ar fi trebuit sa accepti invitatia Cristinei,asa fara chef,poate pana la urma te mai inveselea nitel. Pana si faptul ca te plangi cuiva poate iti face bine. .
Sigur mai trebuia sa scriu ceva dar am uitat .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Te pup, Diamar. Da, am incercat si afara. Pe principiul mama intinde lingura, bebe intoarce capul, lingura ajunge pe fata, frunte, urechi.Imi mergea intr-un timp cu iaurtul sa i-l dau asa, dar s-au dus zilele alea. Am incercat sa ii dau in mana bucatele, banana asa o mananca, azi i-am facut cartofi, morcovi, ardei, piept de pui, taiate bastonase, la cuptor cu sos de rosii cu un pic de ceapa si un catel de usturoi, verdeata si un pic de unt. O bunatate. Pentru mine. Mai incerc peste 1 ora. Il mai las sa flamanzeasca.
Lali, multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Alex, nu mai repet ce-au zis fetele, ca au zis bine ; tot ce zic e fruntea sus, privirea inainte si iesi afara la un mall, parc ceva, ai sa vezi ca te simti altfel;
x_ggg si la tine ma gandesc!

va pup pe toate, ma intorc la treaba!

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Lali, prima data cand am citit de intalnire am crezut ca dovleceii din Ct s-au intalnit. Nu ati reusit sa va vedeti niciodata?

Selen, Ioana pe unde sunteti?

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Irina, te imbratisez cu drag.
M-ar ajuta un program al orelor de masa la copii. La ce interval mananca? La ce interval beau apa? Oare bea Rares prea multa apa si de asta sa nu vrea mancare? Citeam cam ce necesar de vitamine, calciu, fier, magneziu au copiii de 1 an si m-am ingrozit de cat ar trebui sa manance ca sa aiba acest necesar asigurat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Fetele Selen va saluta si va transmite multi pupici si sanatate multa,este bine,sunt bine amandoua doar ca le lipseste timpul ,au iar muncitori in casa care vin cand vor ei,cum vor ei,Ebru e nastrusnica si nu o lasa pe mami sa respire deloc .
Diamar ne straduim sa ne intalnim,acum ne tot straduim sa ne intalnim cu Aida,sa vedem poate maine, ca pana acum au aparut chestii neprevazute. Dovleceii din Cta s-au intalnit maxim cate trei,in formula completa niciodata,dar e timp .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Irina, te imbratisez cu drag.
M-ar ajuta un program al orelor de masa la copii. La ce interval mananca? La ce interval beau apa? Oare bea Rares prea multa apa si de asta sa nu vrea mancare? Citeam cam ce necesar de vitamine, calciu, fier, magneziu au copiii de 1 an si m-am ingrozit de cat ar trebui sa manance ca sa aiba acest necesar asigurat.

eu nu-l zic ca te sperii poate cineva cu un copil care nu papa asa mult te ajuta; si legat de apa, Andrei bea cam 200 ml pe zi, nu mai mult, asta vara bea mai mult cand era cald, acum nu!

ANDREI

Mergi la inceput