Dovlecei in sarbatoare*196*LMA Paul !!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Citat:
citat din mesajul lui suede

LA MULTI ANI RADUCU!!!

Multumim Iulia de tratatii .
Apropo de vreme,cam asa era in ziua in care am nascut eu,desi pana atunci fusese super frumos.Sa vedem anul asta cum e...
Oricum noi ii zicem lui Mihnea ,,omul care aduce ploaia "

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Iar noi multumim de urari mami Laura!In ziua in care am nascut -de fapt am nascut seara pe la 20.30-a fost frumos,insa vremea s-a schimbat si la noi de a doua zi.Ca sa nu mai vorbim de temperaturi.Am plecat la maternitate in rochie subtire,era cald si bine si cand m-a scos,la trei zile dupa,era un frig de am plecat cu pulover si p[antaloni grosi.
Pupam pe Mihnea cel aducator de ploaie!

Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Iulia si noi va pupam.
Cam asa si la noi,cu o zi inainte eram in rochie si papuci (ca nu incapeau picioarele in altceva de umflate ce erau),iar in dimineata cu pricina era o burnita de ziceai ca vine iarna si cand am plecat la fel.
Uite ca la voi a trecut un an si la noi aproape...amintiri pe care nu le vom uita niciodata .
Sa va bucurati din plin de ziua de azi!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

La Multi Ani Uku, bebe voios si frumos ca o fetita!
Sa cresti mare si sanatos!
Mami Iulia, sa nu-l tunzi, ca asa-i de scump cu codite, de numa'.

La Multi Ani Andra!

Abia astept sa ne puna mami poze de la petrecerea ta.
Azi a dus bomboane la scoala, mami? I-au cantat colegii Happy Birthday?
Party-ul cel mare cand il faceti, sambata?

Claucia, ma bucur mult ca te-am vazut si multumesc pentru recomandarea de Omron. Bia

Mangulici, drum bun incoace, sper ca Pisky e mai bine.

Danuta felicitari pentru casa si pentru dovlecica mergatoare.

Selen, sunteti bine mami, asa-i?

Azi e ultima zi de holiday pentru mine, de maine intru la uzina si probabil voi scrie mai rar, dar ma voi gandi cu drag si dor la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

M-am uitat la aparate cu aerosoli.
Fara masca aia nu exista? Adica asa ceva gen umidificator?
ca al meu dovlecel guita ca din gura de sarpe ori de cate ori ma indrept spre nasul lui cu cate ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

La multi ani, Radu!

La multi ani, Andra!

Sa fiti sanatosi si veseli!

Bia, Claucia, multumesc mult de informatii!

Diamar sunt picaturi pentru bebe de la biofarm. Doctorita ne spusese sa ii macinam pastile de adulti in ceai, dar al meu nu bea nimic, si alea sigur au mai multi excipienti, picaturile au doar propilen glicol. Pentru varsta lor trebuie 9-10 picaturi pe zi.

Lali mare veselie la voi acolo!

Fetelor cu raceala, nu sunteti singure . Insanatosire grabnica! Si puilor bolnaviori!

Danuta super faine casele

Zile usoare le urez celor care urmeaza sa intre in forta in campul muncii, Bia si Anomis

Anomis eu sper ca toate pot fi folosite si fara masca. Poate ne mai zic fetele.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Raluk,multumim mult de urari1pupam pe Alex cel dulce si pe mami rabdatoare.

Mai gagici dar nu putem vedea si noi astea mai putin sociabile un link ceva cu fetele ce s-au intalnit?nu ne permiteti?daca nu,nu,asta e.
va pup

Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

RADU sa cresti mare,sanatos si sa-ti bucuri parintii...

fericita de ALEX 22.09.09

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Multumim fetelor care ne-au urat de bine de ziua lui Praslea..

LALI mutumesc ca ai fost alaturi de mine in perioada asta nefasta ptr mine si ptr ai mei...esti o fata de nota 10..

Cat despre noi...

Am trecut printr-o perioada extraordinar de grea si urata..inca mai trecem dar speram ca pana la urma va fi bine..
Praslea merge in picioare singur...a inceput sa priceapa foarte multe lucruri..este un baietel mare de cum..
Sambata i-am luat motul..petrecere mare..Praslea a stat treaz aproape toata noaptea..de pe tava a luat : cartea,cheia de masina si verigheta mea...de unde eu am dedus..ca va fi un procuror smecher si de casa...exact cum isi doreste mami lui..
In rest cam atat despre noi...

Si Dana sa stii ca nu prea am "vorbit" cu voi ptr ca nu am avut cum...Lali stie mai bine despre ce este vb...nu din lipsa de timp sau alte motive...si crede-ma ca nu sunt copilaroasa asa cum ai afirmat...cunosc persoane de pe acest forum atat personal cat si indirect...si este absolut normal sa imi fie dor de aceste persoane...de posturile lor..

fericita de ALEX 22.09.09

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna fetelor!
In primul rand vreau sa urez La multi ani sarbatoritilor de azi Raducu si Andra cea frumoasa!
Iulia, daca vrei sa vezi pozele de la intalnire intra pe mail, cauta linkul catre pozele Ukai si le gasesti acolo.
Iulika, esti cea mai frumoasa graviduta din univers! Radiezi toata, iti sticlesc ochisorii, esti adorabila! Mai, tu faci pofta la fete de burtica si bebe mic! Te pup!
Crisbebe, imi pare rau ca ai probleme, sper sa se rezolve cu bine!
Raluk, multa sanatate puiului mic!
Danuta, ce bine arata casele acelea! Vreau si eu una!
Tin pumnii sa reusiti!
Diamar, am vazut pozele cu flacaii tai! Super copilasi! Si ce aperitive traznet aveati voi acolo!
Lali, tin pumnii sa reuseasca sotul tau sa se angajeze!
Irina, ma bucur ca ai primit vesti de la sot, am inteles eu bine ca e prima plecare de acest gen?
Elenuta, cum mai merge gradinita? Si felicitari pentru progresele Anei! Ma bucur ca te-ai mai linistit si ai mai omorat piticii!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Fetelor, stiti cumva cand vine Manga in Bucuresti? Daca organizati o intalnire cu ea ma puneti si pe mine pe lista, please?

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput