Dovlecei in sarbatoare*196*LMA Paul !!!
Raspunsuri - Pagina 19
crissbebe spune:
Eu am inteles cu siguranta ce ai vrut sa spui...
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
Dana15 spune:
Ba sa stii ca eu te iau in seama Diamar! esti un om modest si cu un suflet tare bun!
Criss vroiam sa le raspund la fete, pe forum, despre ceea ce au spus ele...mai tarziu
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
crissbebe spune:
Cred ca ti-ai dat seama ca glumeam Dana...nu sunt chiar atat de bagacioasa... doar un pic..
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
mary_07 spune:
Dragelor,va multumesc din suflet pentru gandurile bune .
Deja am facut o tura de oras in 4 ioii,asa bucurie aveam amandoi in suflet,si eu si Calin. Si Alex era tare entuziasmat,zicea intruna ca tati are masina frumoasa .
Nela,te pup,draga mea ! Baietii sunt bine,ii multumesc zilnic lui Dumnezeu pentru cat de frumoasa e viata mea acum...se inteleg tare bine (uneori,mai lasa dragostea la o parte,mai ales cand e vorba de cate o jucarie preferata a fiecaruia ) si ma minunez deseori cand ii vad cum se dragalesc cand vine Alex de la gradi.
Razvi e un smecher de zile mari,profita din plin de orele in care Alex e plecat si se joaca cu jucariile "interzise"
Uka,hepi va pup !
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Raluk ma gandeam acum ca am citit ca in 3 såpt veti fi nasi la o nunta la tarå, de noapte, si ca iti faci griji cum va fi Alexu.Eu sunt sigura , sigura ca se va intampla ca si in concediu , så fie decat grijile ca de fapt Alexutu' så fie super de gascå.Ai så vezi Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 17+ |
Daca tu zici asa, sa stii ca imi pun in cap ca asa va fi!!!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
mary_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Acum ca så fac si o gluma..påi daca v-as spune si eu problemele mele si så va spun de cate ori am nevoie de MAMA langa mine si numai pt o zi ati spune ca sunt nebuna. Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 17+ |
In timp ce-l culcam pe Razvi mi-am adus aminte de randurile tale .Te imbratisez tare mamica optimista !
Uite,scot (si eu) florile speciale pentru tine
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
Iulika29 spune:
mary eu am crezut ca numai eu am ganduri si ganduri cand adorm copilul.Iti multumesc pt cuvntele frumoase.Te cred ca etsi tare fericita cu noua achizitie.Cu 2 copii e chiar necesar.SA o ståpaniti sånåtosi.
Eu am culcat nåzdråvanul si acum tre så punem la cale pt maine o iesire mai toata ziua ca nu se poate cu el in caså.Ce så facem daca e weekend si e gradinita free.
Am uitat så va spun ca aici intre timp asa a venit si iarna.Dimineata cand l-am dus la gradi erau 0 grade.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 17+
santorini spune:
La multi ani Paul! Sa cresti mare, sanatos si norocos si sa iti bucuri in fiecare clipa parintii!
Iulika29 spune:
Lali eu tot asteptam o maslinå, un pahar de ceva, o tratatie dar am uitat ca voi ati plecat la Buzau asa pe nepregatite..Distractie fainå!
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 17+
Lullaby_2009 spune:
Ola!
La multi ani sarbatoritilor!
La multi ani Paul! Esti asa dulce cand razi in filmuletul postat de mami! Asa sa razi mereu!
Luto imi pare rau ca nu am avut ocazia sa te cunosc si sa-l vad pe David Cuceritorul, desi ati fost atat de aproape de mine, poate cu urmatoarea ocazie.
Fragutza, bravo, mami, ca te-ai organizat si mergi la sala. Unde mergi? E ok instructorul?
Alex a fost o adevarata printesa Zeina la petrecere. Sa-ti traiasca mandra! Of, cat stres, imi pare rau. Daca vrei sa iesim, mergem in mall (oricare) vine si mami Cristina si gasca ...
Iulika esti atat de frumoasa, mami! Creste burtica si e minunata! Asteptam vesti de la eco! Uite ca ti-am citi acum mesajul cu Brucu si lapticul si mi-am amintit ce optimista esti, povestesti ca si cum totul e atat de usor! Te admir! Sa stii ca atunci cand e Alex mai marait si nu inteleg de ce, ma gandesc, a, e normal ca a povestit si Iulika de Brucu ca era asa in jurul varstei de un an.
Crissbebe, offf, nu pot sa cred prin cate ati trecut. Am vazut pozele cu Praslea, e un scump si pare lungut in poze.
Maria sper sa ne vedem la un mall daca ai timp de plimbare.
Danuta arata foarte bine casutele! Sanatate micutei!
Liliac ce frumos momentul in care i-ai citit Andrei mesajele si reactia ei! Sa creasca mare, frumoasa si norocoasa!
Catalina l-am vazut pe Rares cum se ridica si merge singurel, e super scump. Si, da, e mare lucru, mai ales ca e nascut pe 4 octmbrie, eu stiu un baitel nascut pe 5 care inca nu are curaj sa faca primii pasi.
Raluk multa sanatate va doresc!
Dana va tin pumnii sa gasiti un apartament de vis, asa frumos te incarca o locuinta buna!
Mary ce frumos! Ce ma bucur pentru voi, nu pot sa nu-mi amintesc primele plimbari cu masina ... ce sentiment.