Dovlecei in sarbatoare*196*LMA Paul !!!
Raspunsuri - Pagina 18
Iulika29 spune:
Nela noapte bunå!O noapte linistita iti doresc!
s-a trezit Bruculinul meu asa ca o luam la pas pe afara.Chiar Mary så stii ca si Bruce pe afara face mult pasi singurel fata de in caså cand e descult.Asta pt ca are stabilitate mai mare in papuci.Eu chiar ii cumpårasem niste ghetute de toamna de curand si am obs ca merge f bine cu ele.Afara numai de o manuta ne plimbam chiar distante lungi.
Revin mai pe seara!
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 17+
crissbebe spune:
Am vazut mesajul Nela...nu trebuia sa-l stergi...noapte buna...
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
iulia0807 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissbebe Simt ca m-ati pus la colt... fericita de ALEX 22.09.09 Povestea Licuriciului Alexutz webshots |
GRESIT!Lasa ideile si iesi la interval!Ai multe de zis.hai incepe cu copilul,ce face el ?
Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/
iulia0807 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissbebe Am vazut mesajul Nela...nu trebuia sa-l stergi...noapte buna... fericita de ALEX 22.09.09 Povestea Licuriciului Alexutz webshots |
e,io nu l-am vazut ca ma tinea fi-miu ocupata,da'nu cred ca azis ceva de rau.Are un suflet mare si bun si nu e dusmanoasa.nu putea sa comenteze de rau.Poate incerca sa-ti dea ceva sfaturi..zic si eu.chiar nu stiu ce-a scris dar sigur a fost bineintentionata!
Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/
Dana15 spune:
crissbebe nu te-a pus nimeni la colt! pai tu crezi ca-mi pierd timpul sa trimit pe cineva la colt? eu, sincer, am crezut ca-i ceva de tinut minte din ceea ce palavragesc:(
hai te rog eu, fa-ma sa cred ca n-a fost degeaba! te rog frumos!
tu vrei sa te simti pusa la colt..ti-ai asumat un risc cand ne-ai povestit necazul, nu?
este clar ca nu te putem ajuta in povestea asta, dar putem sa povestim, sa incercam sa ne destindem..poate-ti mai iei putin gandul de acolo..
deci, ce mai face Alex?
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
crissbebe spune:
Dana nu ai vb absolut degeaba..daca imi aduc bine aminte ti-am dat dreptate...sau ma insel?
Stiu ca am gresit vb despre problemele mele aici dar azi noapte...m-ai gandit ca e singura metoda de a-mi intelege comportamentul...asta copilaros...
Alex e numai in picioarele mele..nu ma slabeste deloc...abia am terminat curatenia generala..ganditi-va ce ajutor am avut..
ii statea bine cu mopul in mana
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
Dana15 spune:
mai, apropo de mop in mana (cred ca-i tare dulce ajutorul tau)..astazi am surprins-o pe ana cu carpa de sters pe jos...freca asa, usurel podeaua..mi-am zis "hai,rabdare inca un pic si ma scap de curatenie"
Dana15 spune:
Iulika, Raluk , Iulia am cate ceva sa va spun dar nu-i timp acum..poate la noapte, cand adoarme Ana
diamar78 spune:
Chiar daca nu suntem prietene putem sa spunem o vorba buna, de incurajare pt "aproapele" nostru. Poate sunt fete care nu au prieteni/prietene si pt ele conteaza incurajarile noastre virtuale.
Nu ma bagati in seama ca nu le am cu arta scrisului si nu reusesc sa transmit corect ceea de vreau sa spun.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!