Dovlecei in sarbatoare*196*LMA Paul !!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Buna!pup mamicile si dovleceii din dotare si urez bineinteles un La multi ani sarbatoritului nostru PAULICA1Sa traisti baiete,sa fii un om bun,sa fii norocos,sanatos,ascultator si cum or mai vrea parintii tai iar ordinea s-o aleaga tot ei!Lali,te pup,sa-ti traisca baiatul

Cu ce sa incep ca tare-s multe....
Dana,esti o scumpa,te-am citit si eu ieri si cred ca indemnul meu s-a amestecat cu al Ralukai doar ca ea a strigat mai tare.pup si bafta la inchiriere
Criss,nu stiu ce sa zic.Iar tind sa-i dau dreptate Danei.Nici eu nu-s de parere sa ne spunem amanunte picante pe aici...nu critic si nu discut despre cei ce o facDespre situatia voastra daca tot ai expus-o drept sa zic eu nu stiu ca nu ma uita la stiri insa nici nue cazul.IMi pare rau ca atrebuit sa treceti prin asa ceva,mai ales cu unbb atat de mic
Lucia,ma bucur ca te-ai intalnit cu fetele,am vautpoze si chiar in noapte aia am visat intalnirea!iti dai seama ce impact a avut.In acelasi timp salut fetele Uka si Hepi,va pup si pe voi si pe frumusetile voastre

Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

BUna dimi!

La multi ani Paulica!!!Så fii sånåtos pui frumos si så aduci numai bucurii parintilor!!

dana esti o persoana minunatå!Asa de bine si ce frumos ai spus!!sa stiti fetelor si Criss ca sunt de acord cu ea 100 % desi in mare stiti cå si eu gandesc la fel.
Mami så stii ca astea nu-s vorbe gratuite ci te apreciez f mult pt ca scrii aceste posturi minunate si care cred ca nu ar putea supåra pe nimeni.Stii ca nu oricine harul asta..asa cum spunea cineva si o virgula pusa aiurea poate face så se inteleaga cu totul altceva.Dar tu ai scris minunat si se simte ca e din suflet.

Acum ca så fac si o gluma..påi daca v-as spune si eu problemele mele si så va spun de cate ori am nevoie de MAMA langa mine si numai pt o zi ati spune ca sunt nebuna.

criss intr-adevar ai trecut prin perioada gre adar ma bucur ca måcar s-a rezolvat pana la urmå.Si sper ca Alexutu nu a fost f afectat.

sabyna eu sunt de mult indragostita de tine .Må bucur ca acum imi impårtåsesti dragostea.
Multumesc mult!

Mary stiam eu ca pana la urma se va gasi o rezolvare..Cand iti doresti asa de mult un lucru vine pana la urma desi inainte mai treci prin situatii nu chiar placute.Ma bucur tare si så ne povestiti de drumetiile voastre cu masina.

Alex dixtractie faina la nuntå!Hai ca mi-ai facut pofta de o sårba moldoveneasca din aia så sara papucii din picioare.

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Paul, la multi ani! Sa cresti mare si sanatos!

De Dana mai stiti ceva? Ca n-a mai scris de ceva vreme!

Pentru puiul tau

da, mai chiar! Hepi hai si mai spune-ne una alta despre Maia! da' gainile din ograda ce mai fac? sau le-a papat Zana pe toate?

aaa...ca mi-am adus aminte..Diamar, nu am mami timp de alergat:(..ata ete! mie imi place dimineata, devreme, dar daca ma ridic din pat imediat se trezeste si Ana...

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)

Mergi la inceput

Ar fi multe de zis dar nu-mi amintesc tot.
Iulik,eu nu amvazut poze!eu unde pot sa le mai vad?le-ai sters deja?pup mamica frumoasa si ii doresc o sarcina usoara in continuare
Mada,sper ca esti fericita
Raluk,sanatate lui Alex
Mely,sa stapaniti sanatosi masina sa sa nu aveti incidente!
Alex,petrecere frumoasa si nu te mai stresa cu fetita,va fi bine,vei vedea

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Lili,ce fac copiii soro,sunt bine? mi-a placut floricica Andrei.Si Doamne,cat de mare pare Radu!va pupam-

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Nela,tu unde esti? ce face Ana? zi o vorba sa stim ca esti bine

Mai dragelor,dar Selen unde e? Stie cineva ceva de ea?

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Iar sunt singura! ma simt ca-n Home alone-nush care da'cam asa...ce-as putea sa fac eu acum? ce sa va spun? despre mine? nu!despre sotz?nu!e,atunci despre copil: Laringita! va spune ceva boala asta? ei bine,noi am luat-o.nu mai conteaza ca ne-a adus-o bunicul in casa nu? ce rost are sa tinem seama de chestiuni atat de marunte?!
deci suntem in tratamente si chinuri de zici ca-l tai cand ii dau siroapele-vb Techileida'ce sa facem? mergem inainte.bine ca nu mai facem febraNici de ziua lui n-a fost apt saracutul de sarbatosre da'lasa ca la anul,rupem locul!va pupam si mai vorbim sau mai degraba,va mai povestesc alta data.

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Monica,tu unde umbli fata? Asa ocupata te tine Zgatix?mai spune si tu o vorba ca tu ma-ntelegeai cand vorbeam aci singura....te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Iulia, te pup mai mami! eu stau si ascult sa stii..nu vorbesti cu peretii, ce naiba! numa' ca intre timp mai trimit si-un mail/invart intr-o cratita caci imediat se trezeste mandra si zice stop joc!
sanatate multa puiului!

stai ca imediat vine Nela! simt eu!
Selen este cu doreii..care repara la casa..ne-a spus Lali ieri;

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Iulia, te pup mai mami! eu stau si ascult sa stii..nu vorbesti cu peretii, ce naiba! numa' ca intre timp mai trimit si-un mail/invart intr-o cratita caci imediat se trezeste mandra si zice stop joc!
sanatate multa puiului!

stai ca imediat vine Nela! simt eu!
Selen este cu doreii..care repara la casa..ne-a spus Lali ieri;

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate...

I-ar n-am fost pe faza!scuze madame!hai te pup si pe tine si pe Prichi cea dormicioasa.Auzi,da voi dc va mutati? schimba sotul job-ul?Cat despre Nela,ii simt respiratia in ceafa

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput