Dovlecei in sarbatoare*196*LMA Paul !!!
Raspunsuri - Pagina 13
Dana15 spune:
La multi ani Paul!!!
Sa fii sanatos, sa fii fericit, sa-ti fie viata plina de bucurii!
Lali felicitari mamico!
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
mary_07 spune:
Buna fetelor
La multi ani Paul ! Sa cresti mare si sanatos!
Iulika arati minunat (imi faci si mie pofta de burtica ),radiezi de fericire...
Alex sunt minunate pozele de la petrecerea Zeinucai .Va pup tare ! Distractie placuta la nunta
Anomis,Sabina,Bia mult noroc in campul muncii ,sa va iasa totul la superlativ
De noi ce sa va zic...Alex e super incantat de gradi,deja mi-a venit acasa cu "patalina" sub unghii si se mandreste tare cu opera lui de pe panou (o casuta din hartie glasata )
Vestea si mai buna e ca ...azi ne luam masina!
Razvi a luat-o la picior (am depasit 10 pasi ),dar numai afara ; in casa nu vrea sa mearga,decat foarte rar si face numai 1-2 pasi. Probabil se simte mai stabil in papuci
Dana, !
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
alex25 spune:
Dana
Mely felicitari mami pentru masina, sa o stapaniti sanatosi!!!
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diamar78 Dana, te rog sa spui mai multe despre partea cu descarcatul aici pe forum. Pe mine personal nu ma deranjeaza cand se spun astfel de probleme pt ca stiu ca un cuvant bun din partea cuiva face minuni. Dana tu ai mai avut timp de alergat? mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007 Doamne ajuta pe toata lumea! |
Diamar, in buna parte cred ca am atins problema in mesajul pentru Criss..
Descarcatul este pentru umerii puternici si bratele iubitoare ale prietenilor. Punct.
Si nu ma refer aici la faptul ca ne descarcam cu probleme gen, copilul nu mananca, copilul vomita, nu ia bine in greutate, face istericale..aoleooo, ce ma fac! pentru asta ne intalnim noi aici, de fapt.
Eu intru pe forum sa ma relaxez, sa ma destind...am si eu problemele mele dar nu vi le spun tuturor pentru ca imi dau seama ca nu ma puteti ajuta..si cum spuneam, pentru mine un "sper ca se va rezolva" nu-i de ajuns...stii cum vad eu asta? e un pic cam morbid exemplul, dar asta mi-a venit in minte..este ca la o inmormantare cand cei prezenti trec prin fata familiei indoliate, spun un "condoleante", le strang o mana si merg mai departe..la casa lor, la viata lor..si eventual nu mai suna, nu mai dau nici un semn de viata...tu trebuie sa le spui "multumesc", eventual sa le zambesti si sa ramani singur cu problema ta, cu depresia ta...si sper eu, cu un prieten bun...
Nu spun ca acum trebuie sa fie numai lapte si miere pe forum, dar eu una, m-as gandi de doua ori inainte de a va incarca si pe voi cu problemele mele..
Sper ca nu starnesc contradinctii si sa supar mamici pe care de altfel le apreciez...voi poate ati observat ca la unele mesaje nu raspund..pentru ca nu stiu ce..pentru ca nu ma simt in stare sa incurajez...asa ca prefer sa tac..si astfel voi proceda si de acum incolo..nu trebuie sa va temeti ca ma veti supara pe mine daca va descarcati..feel free! dar imi iau si eu libertatea sa trec peste!
Dana15 spune:
mey, cred ca-i limpede ca lacrima ca-mi este dor de prietenii nostri..la cat am folosit "prieten bun"..
Alex, Mely pupici dragelor!
Mely zuper truper pentru masina! si pentru pasii lui Razvi! si zici ca Alex e incantat de gradi?!?! clar! este o mamica fericita!
Dana15 spune:
Ralukule te imbratisez draga mea! sa stii ca ieri am simtit ca ai intrat pe forum ca sa ma sustii pe mine, chiar daca nu ai spus nimic la subiect..te-am simtit ca un spiridus pe umar care zicea "da-i inainte! sunt aici!"..eu asa am simtit si lasa-ma sa cred ca asa a fost!
inca raciti? ufff...sa treaca repede! tot stau si ma gandesc si-mi propun sa cercetez putin, sa vad cum as putea sa o ajut pe ana sa treaca peste iarna aceasta bine...sa-i intaresc cumva imunitatea..eu inca nu i-am dat probiotice si am asta in minte! ma gandeam si la Echinaceea..daca ar fi solutie..nu stiu inca daca este ok la copil..de la ce varsta..cum spuneam, trebuie sa citesc!
suede spune:
Alex merci frumos,torturile lor arata superb .
O sa-i comand si eu lui Mihnea pentru sambata viitoare,o sa-i luam motul in week-end,ca nu pot nasii marti...si ce petrecere ar fi aia marti?
Bine,nu ca noi n-am sarbatorii....
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Dana15 spune:
vreau sa o pup pe Nela! Nelaaa mami, unde esti sa te tzuc un pic! ai fost atat de dulce ieri cu inimioarele..daca-ti iese si le aduci aici, cu siguranta vei revolutiona DC-ul.
mai, mami esti o super mami, pe cinstea mea!
Dana15 spune:
yuhuuu! am stelute albastre! si Laura are titulatura frumoasa!
nu bem, nu povestim nimic? nimic,nimic?
daca-i asa, ma bag imediat pe situl cu anunturi imobiliare..da' de-oi reusi sa conving un frantzuz ca suntem baieti de treaba si ca ne poate inchiria cu incredere un apartament in Marsilia. Mai, sunt de groaza francezii astia! la cate acte si garantii ne cer pentru o amarata de chirie!
Ieri, o tantica, imi zice ca ea nu se grabeste sa inchirieze..ca are tot timpul din lume ..ca ea vrea sa sa-l dea unor oameni care i se par simpatici si de incredere..am ajuns sa-i trimit mail inapoi sa-i zic ca daca ne da sansa sa ne cunoastem, ne va adora..la naiba! trebuie sa plusez cumva ca riscam sa punem cort' pe plaja
Si sa nu va inchiputi ca suntem in cautare de ceva ieftin si frumos! nuuu! doar frumos! da' sunt suciti rau francezii astia! n'ai cu cine, domne!
Fragutza spune:
Paul, la multi ani! Sa cresti mare si sanatos!
De Dana mai stiti ceva? Ca n-a mai scris de ceva vreme!
Pentru puiul tau