Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (77)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deedeebubu spune:

Buna, mamici!

Sunt si eu noua pe forum! Conform UM ar trebui sa nasc pe 7 ianuarie insa conform ecografiilor un pic mai devreme pe 29 decembrie.
Am tot cautat detalii privind cumparaturile pentru bebe. Cam cand ar trebui sa incep? Cu ce? Sunt atat de multe lucruri incat ma cam panichez ca nu stiu ce sa iau, de unde, ce e mai bun, etc.
Stiti cumva un magazin (nu online) cu cat mai multe produse pentru noi nascuti unde ma pot duce sa vad si sa testez produsele: patuturi, carucioare, etc?
Cam atat deocamdata ca nu as vrea sa pun 10000000 de intrebari din prima!
Pupici!

25 ecografic 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

La multi ani sarbatoritelor

26+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Fluturasbine ca esti ok si tu si bebeiinu mai conteaza cat a durat echo
in legatura cu colul si eu in aveam la inceput 38mm si acum il am 43mm,ceea ce zic eu ar trebui sa ne bucure

Angie+22

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

fac repede capitol nou si ne auzim mai incolo k am treaba acu

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

capitolul 78

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput