Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (77)
Raspunsuri - Pagina 19
fluturas2010 spune:
LA MULTI ANI PT BEBELU SI KITZY, sa va bucurati de perioada minunata de a fi gravi, sa veti nasteri usoare si la termen si cei mai buni copii din lume!!!!

Angi, profu era dar m-a trimis la celalalt eco, cel pt morfo ca e mai performant, dar a durat 10 min si nu a vazut nici un sex, ca de e coada....oricum nu conteaza..nu mi-a facut nici control normal...cred ca medicina a avansat ff mult, desi am cunostinte care merg la control simplu, pe masa, la 2-3 saptamani....
ce ma uimeste e ca mi s-a marit colul..o fi normal????
continuu sa iau Elevit si no-spa la contractii..
apropo de haine..sa stiti ca mi-am mai luat cateva care nu sunt de gravi si ff iefine...colanti cu dungi cusute din bumbac, larguti la banda..super..25 lei, plovar gen rochita cu maneca lunga 40 lei, si vreau un poncio si parca au disparut...acum se poarta mulat...
apropo de moda, acum 7 ani cand m-am casatorit eu era moda cu ciocatele, papuci, pantofi gen ciocate...si totul bej, ....asa de greu mi-am gasit sandalute albe, parca disparusera sandalele finute cu tocuri inalte si feminine...
fluturas
21
+
bebelusi spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!Bebelu draga!!!!!!!!!!!!!

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelusi spune:
Fetelor, va sfatuiesc sa va uitati si pe linkul de mai jos la mobile, e superba si ieftina, au fabrica deci se fac si modificari cam cum vrei tu, se face si un model anume pe alta culoare. Eu la Vlad am mobila de mai jos doar ca e verde prazuliu. Este si din lemn, nu e numai din pal, s are preturi fff bune. Au magazin si in Bucuresti
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
mada23 spune:
Fetele daca vreti sa calatoriti virtual, cateva poze superbe din locuri de vis http://www.patrimoniuromanesc.ro/
(in josul paginii e un buton "intra")
Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">
24+ Matei Nectarie 
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
babyleeks spune:
Buna dimineata ,cine vrea un strop de cioko calda?
Maduza ma faci sa-mi fie dor de casa
...cum vad o poza din ro ma apuca poftele de mancare...pt mine romania=mancare buna
.....azi fac si eu varza a la cluj ...am gasit la un magazin varza murata taiata fasii...sper sa iasa buna ca am o pofta
...
+22 cu 
ziki spune:
patricia, care link?
cred ca nu m-am trezit eu, unde il gasesc? 
sanziana mami de flavia - 4 si
cu felix
de 19+
trib
simis spune:
[red]LA MULTI ANI RALUCA SI KITZY!![/red]!

Sa fiti sanatoase, iubite si banoase! Si sa aveti parte de tot ce va doriti!
vas spune:
Dj laura ma bucur ca nu mai sangerezi. la mine sangerarea s-a oprit la 15 saptamani si inca iau utrogestan, e adevarat ca numai cate una , maxim doua pe zi, dar iau in continuare.
Lorich, m-am hotarat sa incep cu asta http://picasaweb.google.es/lotusbleu60/TousMesProjetsTricotsHihihihi#5461028649163664002. Daca-mi iese mai incerc si ceva dificil dupa.
Eu sincer am avut un copil cuminte, nu prea se trezea noaptea plangand.
Andreea , mamica Elizei +
13.05.2007
poze2
bebelicu
dangabriela spune:
Fetele, am pus o poza cu buburuza!! Eu zic ca seamana tot cu mine![]()
FVL heterozigot, 22 de saptamani