Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (77)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Buna dimi!!!!!!!
Ufff iar la servici!!!!

LA MULTI ANI BEBELULE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MULTA SANATATE SI LINISTE IN SUFLET ITI DORESC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Doloress, ce mic era puiul tau.....iar ma apuca plansul, sunt atat de scumpi cand sunt mici pitici.
Mie mi-a dat-o pe Eliza chiar atunci in brate, era uda, cu manutele incretite de la lichid, dar era atat de frumoasa. De abia astept momentul sa se repete.
GAbi, fluturas, dangabriela, ma bucur ca sunteti in regula.
DJlaura, cum mai esti, mai sangerezi?
Anka, eu am facut in felul urmator: am citit tot ce am putut, am ascultat pe toata lumea cu multe sfaturi (ca toti le stiu pe toate), am ascultat cu atentie medicul neonatolog care mi-a tinut o sedinta de o ora inainte de a iesi din spital si................am ajuns acasa doar noi trei, mami tati si printesa si am facut ceea ce am crezut ca e mai bine pentru ea. Ai sa vezi ca mai exista si instincte care te vor ajuta mult.
Orice ar fi un singur lucru trebuie sa il controlezi: nu intra in panica......daca o faci din acel moment nimic nu o sa-ti mai iasa.
Fi calma si vei vedea ce frumos e sa ai un bebe mic in casa.

Aveam o colega la odiseea lui Eliza al carui bebe a plans foarte tare si se linistea doar in masina. Ne amuzam teribil cand ne povestea ca iesea noaptea in camasa de noapte, pleca cu masina prin Bucuresti sa caute drumuri cu piatra cubica. Cum ajungea acolo bebe adormea instantaneu. Asa ca fiecae adapteaza cum poate.

Andreea , mamica Elizei +

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Vas si noi il plimbam noaptea cu masina pe Dl Robertel. Ne era frica (de el) sa intram in casa din nou. Se pare ca huruielile astea (motor masina, am inteles ca se linisteau unii cand mergea masina de spalat, cu foenul) ii linistesc pe unii pui.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

LA MULTI ANI SARBATORITELOR!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

La multi ani fetelor, sa fiti sanatoase, iubite si fericite
sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi!!!!
O zi frumoasa sa aveti

toate gravidutele

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

[size=6]LA MULTI ANI, RALUCA si KITZY!!![size=4]

Sanatate, fericire, noroc, sarcini usoare, nasteri la fel, bebei sanatosi si mancaciosi!
[PUP] FETELE SARBATORITE

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

LA MULTI ANI, RALUCA si KITZY!!!

Sanatate, noroc,fericire, nastere usoara si tot tot ce va doriti voi!

adriana 23+ cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

andreea, mare dreptate ai cu instinctele si cu tot ce ai spus!
nu intotdeauna socoteala de acasa si de la cursul de lamaze va fi la fel cu cea din momentul nasterii, iar ce urmeaza dupa.. e poezie! simti ca devii mama de-a binelea.

eu, de exemplu, am fost singurica-cuc la nastere, si in primele 4 luni, pana m-am intors in tara, tot singura m-am ocupat de flavia, cu diverse carti sub nas, dar cu multa multa incredere in instinct, in mine, si mai ales in EA. bebelusul intotdeauna iti va arata daca e bine sau nu, si vei simti pur si simplu ce trebuie sa faci.

mi emi-a pus-o, intr-adevar, pe Flavia, pe piept la nastere, dar adevaratul "bond" are loc si pana in ziua de azi
si nici faptul ca nu am avut laptic, si am hranit-o numai si numai cu biberon din primele ore (am mai povestit eu, cred ca n-au incercat destul), nu a taiat nimic din farmecul hranitului, in brate...

si eu m-am lungit, voiam doar sa adaug ca instinctul si puterea momentului conteaza mai mult. si sa nu ne descurajam daca nu iese cum ne-am propus. oricum ar fi, nu poate fi decat bine, din clipa in care il avem pe bebelus in brate

sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 19+
trib

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

LA MULTI ANIIIIIIIIII RALU si KITZY o zi minunata cu multe bucurii

Dolores..imi pare tare rau de prietena, DD sa fi alaturi de ea, pacat ca exista atatea tratamente, cerclajul nu ajuta daca sunt contractii, chiar si nedureroase daca sunt deschid colul, iote eu , acelasi diagnostic am si eu, acum iau tratament si contractiile sau potolit, speram sa ramana asa. E ciudat totusi si sistemul de acolo, in schimb nota 20 la legatura dintre prematuri si mamica, la noi platesti sa te lase 2 min sa-l vezi, asa am auzit.
Shines..te rog din suflet nu mai sta cu contractiile alea, is periculoase rau, sunt medicamente mult mai bune decat no-spa-ul , colul se poate deschide si la interior si la exterior, asa ca o eco e esentiala, la control vaginal se verifica doar orificiul extern, multi dr ignorand pe cel intern care e fatal
Irina..mei ce activitate frumoasa
Lorich...ce frumuseti ai pus tu acoloo, vreau si eu, dar nu am mai impletit de mult, si cred ca sunt varza

Am terminat si eu ce aveam pt munca, am mai lucrat cate ceva, acum ma bag ca am un goblen inceput, ma duc sa ma pierd in el

pupici tuturor, mai bag cate un ochishor sa vad daca sunteti cuminti

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> 24+ Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

buna dimineta fetelor va invit la ceiut

RALUCA si KITZY

vas sunt mai bine nu am mai sangerat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

djlaura multumim de ceiutz; cum mai esti?

Mada mie-mi place sa impletesc doar iarna; vine de undeva din copilaria, bunica mea impletea iarna pulovere pt bunicul, ciorapi pt noi toti etc si eu, in vacante alaturi de ea, pt papusile mele; pentru mine impletitul iarna este imaginea, sentimentul linistii perfecte, armoniei, relaxarii..soba aia calda, ceaiul pe plita, motanul incolacit la picioarele noastre... acum, mi-a ramas doar asta, mamaitza nu mai este, dar 2 andrele si niste lana imi vor aminti mereu de ea; sa vad daca gasesc timp, asta nu mi se pare greu de facut, merge peste un body, ceva, la fel, asta merge super iarna... sper sa am timp sa fac...avantajul ca-s mici in dimensiuni

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 24+

Mergi la inceput