Prietene la bine si la greu - 57

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Ariadna multi, multi ani fericiti! deliciox fextin, ma infrupt xi eu din el, ca ix lexinata de foame.

apropox care xunt paxii xa imi fac xi eu un alt cont? am de gand xa o omor pe xoacra-mea xi ax vrea xa ma bucur de placereaa de dupa macar 1 ora inainte xa xe afle de pe forum chextia axta.

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

esti de belea....si ce ma bucur ca ai revenit doamna X, imi era dor sa vad asa un text
pup soricelul

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Miany fain bilant, eu zic ca acusi acusi renunta sa te mai tina si de deget si alergi dupa el, cand se ascunde dupa gagici prin parc .

Tina , mama ce tuta is, noroc ca ti-ai facut temele, ca ui asa imi dau seama ca pot sa il spal cu dusu la fundulet, ca de chiuveta imi e teama ca cedeaza curand, ca nu are dulapior/suport din ala dedesupt pt mai multa sustinere.

simina, am incercat si eu laptele ala gata facut cu cereale/biscuite. Dominic s-o pus pe plans cand s-o gatat si nicicum nu vroia sa dea drumu la tetina din gura, ca mai curgea asa cate un picur. Lui cred ca trebuie sa ii dau amandoua cutiile odata sa fie multumit. Acum in timp ce scriu imi dau seama ca nici macar nu a cetit ingredientele oare o avea zahar de le place aVa mult??

Azi i-am pregatit de papa linte. Amestecata cu morcov, patrunjel radacina si putine frunze, dovlecel si un bob de unt. A papat fff bine, dar trage niste parturi, mai ceva ca mine cand pap fasole boabe cu ciolan. De ce credeam eu ca asta nu baloneaza???

Ramona ,

DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui broscuta_80

simina ce mai face ranjita mica? a scazut temperatura?

multu pt grijaTemp innainte de baita 38,2, i-am pus supozitor cu paracetamol ca mi-e greu sa-i mai dau sirop, le-a prins scarba/teama ca nu-i chip sa le mai ia. Acum nu cred ca mai are ca-i rece pielicica , dar nu doarme bine, se trezeste de n'spe mii de ori si plange, si iar ma chinui sa o adorm, si spun ma chinui pt ca nu sta nici lungita , nici la mine in brate.....ea vrea in picioare pe tablia patului

Parca tu ai zis de siropul ala care o calmeaza???????/.........cred ca o sa ajung si eu cat de curand la asa o masura, pt ca nu mai rezist noaptea

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

As fi venit si eu in parc maine , da fimea are mucei si nu vreau sa dea si la ceilalti prichindei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:

Miany fain bilant, eu zic ca acusi acusi renunta sa te mai tina si de deget si alergi dupa el, cand se ascunde dupa gagici prin parc .

Ramona ,

DOMINIC ANDREI

cand voi ajunge in faza aia ,cred ca etapa asta mi se va parea floare la ureche..sper sa nu-mi curga de tot hainele de pe mine,ca m-am ascutit precum lupta de clasa...

pana una-alta cred ca imi va da desteptarea cam devreme ...asa ca dupa un dus binemeritat,ma retrag spre patuc...vasi va urez o noapte linistita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Dozz unde ziceai ca e lista aia cu ce vrei de pe 13enterprize? ca is curioasa si pe contul comun nu o gasesc.
Eu ma gandeam sa comand si o husa din aia antitranpiratie, mai mult pt ca imi trebuie sa o inlocuiesc pe cea actuala ca e distrusa (scaunule second-third- sau cum s-o mai zice si moca pedeasupra, dr tare bun de altfel) dar parca e prea scumpa 37 lire. s-a dat un link pe aici si era una la 120 si ceva de lei si parca semana cu aia de pe 13... oare in realitate or fi bune de ceva, sau e ca si cu gelurile de dentitie?

Ramona ,

DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Citat:

Acum in timp ce scriu imi dau seama ca nici macar nu a cetit ingredientele oare o avea zahar de le place aVa mult??

nu avea zahar ca am citit eu..

Apropo de fimea, a adormit la ora 21 si pana acum are deja 7 treziri la activ, cu plansete si urlete, d-aia nici nu-mi vine sa ma duc la somn ca stiu ca urmeaza o alta trezire
Oare o fi de la raceala, de la gingiute, sau o mai avea si altceva si eu nu stiu??????

da...deja se misca in pat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

buna seara...a adormit si copilul meu in sfarsit
va multumesc din suflet pt comentariile la pozici, si eu sunt in urma rau cu vizionatul fulgusorilor, de fapt de vazut, vad toate pozele, nu am mereu timp sa las comentarii...da' imi fac eu temele, stiu ca asa cum imi creste mie inima, asa creste la fiecare mama ce are odorul admirat

acu' sa-i zic doamnei X-ulescu ca am murit de ras, esti fenomenala, asa cum te stiam
...ca sa nu mai zic de maslina-stafida a Floricikai... asa mai merge si cate-o seara dintr-asta vesela, vad ca un gin nu a dat nimeni, daca nu e prea tarziu dau eu unul mic acum, cine doarme il gaseste dimineata pe bancuta, asa ca sa inceapa ziua cu dreptul

mai vroiam sa-i spun ceva Ingerului Pazitor, dar cred ca ma abtin, mi-e ca fata nu a avut vreo rea intentie si daca zic ceva ii mai fac Laurei, indirect, vreun necaz...va rezolvati voi treburile...
aaa, si buei Licurix, da' ia zi tu cine mai e asa cu fata mereu cocheta si aranjata, cu lucrusoare tricotate dupa care suspina tot forumul, hait? ... daca reusim si ne mutam amandoua odata dam un chef de sa ne stie tot DC-ul ca am imbatat fetele de la prietene la bine si la greu

Miany ma bucur tare sa te vad, stiu cum e sa nu ai timp dar mai baga un ochi si pe la noi din cand in cand sa stim ca sunteti bine ca uite ne-am facut griji...

am uitat ...aaaa, mai citesc odata si revin

_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

asa...mai vroiam sa spun ca mie tare dor, da' tare tare dor de conversatiile dintre lili si coque...se pare ca opaitul s-a stins si din lipsa de timp nu l-a mai aprins nimeni, iar condurii au ramas uitati pe sub pat pe undeva de se "umple" egretetele de praf dom'le

Lili tare te inteleg ca nu ai timp , dar parca starea de spirit e la pamant rau...ce sa facem sa te inveselim? zi, ca yo fac orice

Andre nu le ai tu pe ale tale, te mai enervezi si pt altii? ia mai scoate o perla de'a lui buni, ca oricum vin pe banda rulanta si nu se vor opri niciodata ... Chiara mica ce mai face? e gata bagajul pt Cluj? italiencele

vai, Broscutz, vezi ce scrii, poate ai si matale vreun cititor din umbra, vecin cu doamna cumnata

fulgusorilor luniversati astazi

cred ca ma bag si eu la somn, v-am pupicit pe toate, noapte buna

_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Niatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Lavi, Lyly unde-i cofi sa curga la feti? ca vaz ca dorm toate, sau?? deja alearga dupa strumfi

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput