Prietene la bine si la greu - 57

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

ma intreba cineva mai de mult de tricicleta pe care a primit-o Iulian la botez, am gasit-o acum pe 13enterprize, este www.13enterprise.co.uk/La%20plimbare/accesorii%20plimbare/smart-trike" target="_blank">asta

Copilului meu nu-i pasa ca-s prostanaca, lui ii place tare pe mocheta

Andre nu se lipeste, asta-mi mai trebuia, s-o lipesc de pachet... Sta din inertie . De ce sa nu ajunga cana in regula?

Lylyana il astept pe taica-su s-o taiem, ca poate gresesc iar si-ti spun. In principiu imi trebuia 2.80 X 2.20 si am luat 2.80 X 4 (acu nu ca as avea scuza, dar m-a tampit vanzatoarea aia... eu eram cu Iulian in brate ca nu am reusit sa iau carucior de la intrare ca nu aveam fisa... etc )

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

toate mochetele au latul de 4 m si iei cat iti trebuie pe latura cealalta, de preferat cea mai mica(2.20 nu 2.80 cum ti-a vandut tanti), sa nu platesti si mai mult ce nu folosesti, sau ma rog, poate ai vrut un sens anume al soselei si copacilor
deci tie iti raman (teoretic) 1.80x2.80 cat costa mp?

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e

Mergi la inceput

de la ce se cracaneaza paginile astea? ca ma enerveaza de mor

poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion
De la mocheta prea mare pe care a luat-o Monis. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Andre nu se lipeste, asta-mi mai trebuia, s-o lipesc de pachet... Sta din inertie . De ce sa nu ajunga cana in regula?

E tare draguta mocheta. Zi cat iti mai ramane si zi-ne si cat te-a costat, sa vad daca renteaza sa imi cumpar din Ro sau nu, multumesc.
Nu spuneam sa nu ajunga cana, spuneam ca da semne de uzura si as sta mai linistita sa am una de schimb in casa.

Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

de ramas imi ramane cam jumate plus minus, exact-exact o sa stiu diseara.
de costat, asta costa 24 lei / mp, [asta este 30 lei / mp. si mai aveau unelele... nu asa funny... a, aveau una roz cu printese, ceva rar - cam toate intre 20 si 30 de lei...
La voi cat e?

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

De la mocheta prea mare pe care a luat-o Monis.

poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:

Citat:

De la mocheta prea mare pe care a luat-o Monis.

Lylyana, da trebuia sa iau de fapt 1.40 si s-o tai pe mijloc, dar uite ca n-a fo' sa fie asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5de ramas imi ramane cam jumate plus minus, exact-exact o sa stiu diseara.de costat, asta costa 24 lei / mp, [[b]
Clar iau din Ro. La noi e 18 euro / mp. Sa il intreb pe tati cat avem nevoie, macar 2 camere sa "tapetez" si eu, ca-mi sta fata pe gresie. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

Io nu mai am cu ce ma baga, vroiam o caciula d-aia suedeza imblanita, insa n-o mai au si in plus am gasit ceva similar la C&A.

Greu l-am adormit, a durat o ora jumate, tocmai a luat si el pranzul, 3 sferturi de galbenus si o lingurita de legume, si nu de la posibila raceala e asa ci o contrabalanseaza pe maica-sa, m-am luminat.

Cred ca in serile lungi de iarna il invatam Risk si ne bagam la cucerit teritorii cu vin fiert in vene.

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Draga de tine! o ora jumate i-a trebuit si Anei sa adoarma. Eu m-as fi multumit si cu mai putin , dar deh, nu e dupa mine.
Legat de mancare, mi-am reamintit zilele astea ca teoria zice ca in primul an, bb-ii isi iau doar 25% din nutrienti din mancarea solida. Asa ca nu mai fii necajita, Matei are absolut tot ce-i e necesar din lapte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Citat:
citat din mesajul lui dana n.
Simina vezi ca ai o tasta aprinsa care nu trebuie sa fie asa. La mine scrie: Num/Rollen...nu stiu la a ta ce scrie.

------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

n4 a0 n505c a-r5ns
.....

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

scuza-ma Simina, nu ma pot abtine

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Am facut si eu o incursiune la coafor, manichiura, pedichiura si am lasat printesu cu tati baby sitter, iar cand m-am intors tati o invatase pe printesa In padurea cu alune, varianta rock , am zis ca lesin de ras

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput