Prietene la bine si la greu - 57

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Io nu mai am cu ce ma baga, vroiam o caciula d-aia suedeza imblanita, insa n-o mai au si in plus am gasit ceva similar la C&A.

Greu l-am adormit, a durat o ora jumate, tocmai a luat si el pranzul, 3 sferturi de galbenus si o lingurita de legume, si nu de la posibila raceala e asa ci o contrabalanseaza pe maica-sa, m-am luminat.

Cred ca in serile lungi de iarna il invatam Risk si ne bagam la cucerit teritorii cu vin fiert in vene.

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Salutare,

Bravo RamoX, Vezi, cine vrea isi gaseste de lucru si pe vreme de criza. Am ras de una singura pe aici, mai sa-l trezesc pe bb.

Dana, si eu am mancat fasole, de vreo doua ori, si nu am vazut reactii la Andrei. Ce-i drept am evitat boabele. Am mancat si varza, dar nu cruda.

Bune sfaturile cu cazutul in fund. Chiar ma gandeam si eu la lovitul la cap. Andrei nu se stie opri numai cand da cu capul de cate ceva.

S-a trezit si deja este pe sub pat. Eu am ramas cu hainele necalcate si vasele nespalate, dar cel putin mi-am descretit fruntea citindu-va pe voi.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

moooama ce face vremea rea din forumul asta

eu am fost la hornbach (Raluci ) si am luat mocheta cu casute si masinute, abia astept sa o pun pe jos.

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Am si eu o intrebare adresata fetelor care mai alapteaza: cand avem voie sa mancam fasole(cea uscata)? Cand terminam cu alapatul? Daca as manca acum oare il doare burtica pe David?

------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Sunt curioasa si eu de asta.

Eu ieri am mancat supa de linte uscata. Cred ca e pe aproape de fasole in ceea ce priveste efectele gazoase. O sa iti zic urmari ca si eu sunt curioasa.

Mergi la inceput

fetelor, asa m-a prostit statul asta in casa - am luat dublu de mocheta fata de cat imi trebui

vrea cineva mocheta cu masinutze si pomi si casute?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

fetelor, asa m-a prostit statul asta in casa - am luat dublu de mocheta fata de cat imi trebui

vrea cineva mocheta cu masinutze si pomi si casute?

zi dimensiunea si poate ma bag

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5
fetelor, asa m-a prostit statul asta in casa - am luat dublu de mocheta fata de cat imi trebui vrea cineva mocheta cu masinutze si pomi si casute?
Se lipeste? Dozz Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

M-as baga si eu la un bol pentru babycook, mi-e teama sa nu se strice. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

ma intreba cineva mai de mult de tricicleta pe care a primit-o Iulian la botez, am gasit-o acum pe 13enterprize, este www.13enterprise.co.uk/La%20plimbare/accesorii%20plimbare/smart-trike" target="_blank">asta

Copilului meu nu-i pasa ca-s prostanaca, lui ii place tare pe mocheta

Andre nu se lipeste, asta-mi mai trebuia, s-o lipesc de pachet... Sta din inertie . De ce sa nu ajunga cana in regula?

Lylyana il astept pe taica-su s-o taiem, ca poate gresesc iar si-ti spun. In principiu imi trebuia 2.80 X 2.20 si am luat 2.80 X 4 (acu nu ca as avea scuza, dar m-a tampit vanzatoarea aia... eu eram cu Iulian in brate ca nu am reusit sa iau carucior de la intrare ca nu aveam fisa... etc )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5Andre nu se lipeste, asta-mi mai trebuia, s-o lipesc de pachet... Sta din inertie . De ce sa nu ajunga cana in regula?
E tare draguta mocheta. Zi cat iti mai ramane si zi-ne si cat te-a costat, sa vad daca renteaza sa imi cumpar din Ro sau nu, multumesc. Nu spuneam sa nu ajunga cana, spuneam ca da semne de uzura si as sta mai linistita sa am una de schimb in casa. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput