FIV in Ungaria 116

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

edennoa: eu puneam cate putin din solutie in fiecare sticluta de praf , asa..cum consideram eu ca ar fi cat de cat in mod egal. si apoi le agitam un pic si le trageam inapoi in seringa.
de fiecare data mai pierdeam si cand potriveam ca sa nu fie chipurile aer in seringa..si si stunci cand trageam in seringa dupa ce preparam amestecul parca mai ramanea acolo...deci nu era 100% chiar tot. dar nu a fost niciun bai.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

multumesc monas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

miro, suna pe fix la clinica
eu am sunat de 3 ori cind nu am primit email de raspuns si nici nu intrase emailul la ei; mi-a raspuns mereu prompt, si tipele de acolo vb engleza, iti fac legatura imediat
la ei e doar 15.21 si lucreaza pina la 16

Citat:
citat din mesajul lui miro_bv

Ce credeti , la valoarea asta pot intrerupe tratamentul ? PK nu raspunde...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

miro - eu daca vedeam 2 si ceva la orice beta, luam tratamentul pe oriunde (intra-vaginal, bucal, in vena). 2 si ceva arata ca totusi mai e o sansa. Nu intrerupe tratamentul inca.

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miro_bv spune:

Mi-a raspuns intr-un final...

"With the negative result there is no point in
continuing with the progesterone though."

O sa intrerup...e totusi ziua 11 de la ET...oricat se dubleaza...nu cred ca poate ajunge la 100 sau cat se asteapta o valoare normala ptr ziua 12...erau si blstocisti...trebuiau sa "functioneze" mai rapid...zic eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

miro, imi pare tare rau. nu pierde speranta, putine reusite sunt din primul fiv.

edenoa, folosesti 1 solvent la maxim 3 menopururi. dizolvi intai primul praf in lichid, aspiri in seringa, apoi arunci lichidul in praful 2, iar aspiri etc.

Adi +31 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miro_bv spune:

adipazzi, mersi de incurajare...dar din pacate nu e primul, mai am un FIV la buc si inca 2 FET tot acolo...de fiecare data implantarea fiind problema...totu in rest merge struna.

As vrea sa poata sa-mi dea sa mai fac niste analize...nu pot sa merg la infinit asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fancy_mona spune:

miro_bv imi pare rau ca ne dai vesti rele , nu mai am cuvinte .......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FIV_Ungaria spune:

Cap 117

Mergi la inceput