FIV in Ungaria 116

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

dragoste,pentru prg mic voi face prg injectabil si utrogestan.
pentru factorul V Leiden voi face Clexane din preconceptie-5 zile inainte de stimulare.

va pup fetelor

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimineata
o zi buna tuturor

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miro_bv spune:

multumim, speram sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

samiruta vai de curuletul tau. Eu la progesteronul injectabil foloseam ochelarii de cearcane, pe fund Sunt d-aia dintr-un plastic moale, care au in interior o subtanta albastra. Ii tineam in frigider. N-am avut nici macar o vanataie cu metoda asta. I-am luat de la beauty shop cu 25 lei (acum vreo 2 ani).

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

am o intrebare pentru veteranele de fiv

eu am in schema de tratament 3 fiole de menopur, oare cum fac, toate prafurile se amesteca intr-o singura fiola de lichid sau fiecare in fiola lor si fac o injectie super huge?

multumesc anticipat pt sfat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

edenoa: eu aveam si 5 fiole de facut cateodata, pe care insa le-am amestecat cu maxim 3 fiole de dizolvant. cand am ajuns la doza de 3 fiole de menopur le-am amestecat cu 2 fiole de dizolvant.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

eu am dizolvat toate prafurile (maxim 3) intr-o singura fiola de lichid. se trece lichidul dintr-o sticla in alta.

apropo, a descoperit cineva o metoda sa injecteze tot lichidul? (in mod normal mai ramin 0.1-0.2 ml in virful seringii si in ac)

eu am avut ieri echo de ziua 6 si am iesit cam prost la numaratoare (doar 8 foliculi intre 6 si 9 mm)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

monas, merci

aceeasi solutie o pui in toate pe rind? adica pui solutia in primul praf, aspiri tot ce iese, pe urma pui in al doilea praf, aspiri iar si pe urma si in al treilea?

Mergi la inceput

Din pacate , va dau si eu vesti nu prea bune, BHCG = 2.16 mUI/ml (progesteron 10.57 nmol/L), n-a fost sa fie nici la noi...

Mergi la inceput

Ce credeti , la valoarea asta pot intrerupe tratamentul ? PK nu raspunde...

Mergi la inceput