Aspirante optimiste. Felicitari Anna_i!!!! (584)
Raspunsuri - Pagina 5
bellasamoyed spune:
fetelor l-am trimis pe sot la farmacie sa imi ia testele de ovulatie si a venit acasa cu clear blue digital sunt 7 in cutie si a dat 1 mil si un pic pe ele. mi se par destul de piperate mai ales daca trb sa fac stiu eu 14 15 teste.
lorenaaaaa pe unde umblii ca vreau testeeee
aspiranta la bebik
bellasamoyed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cryss_cryss Pai.....de un an si jumatate am renuntat la AC,si nu am ramas insarcinata pana acum.f multe analize de sange n-am facut.dr mi-a zis ca inainte sa incep sa fac anumite investigatii ar trebui ca sotul sa-si faca o spermograma,dar el refuzadin motive doar de el stiute.mi-a zis de nenumarate ori ca nu-si doreste deocamdata un copil.este o intelegere tacita intre noi(in conditiile in care el stie c-am renuntat la AC si nu incearca sa ma protejeze) si daca as ramane insarcinata nu cred c-ar protesta.Eu sunt z18.CM regulat(28 zile). cristina |
bine ai venit.... referitor la problema pe care o ai cu sotul cu privire la spermograma, sa stii ca nici al meu nu a vrut da a trb sa se conformeze. trb sa iti impui pct-ul de vedere. eu i-am spus clar vrei nu vrei copil eu vreau(ma rog la noi si sotu isi dooreste tare un bebe) plus ca i-am zis ca eu sunt sigura ca el e de vina(chiar daca era invers ca stiam sigur ca e vina mea) si sa lase jena si sa isi faca analiza. si a inteles..tu il stii pe al tau mai bine, dar sa stii ca spermograma o sa ti-o ceara orice dr. ca sa vada daca trb sa te trateze pe tine sau vine de la sot.
tinem pumnii sa fie totul bine
aspiranta la bebik
bellasamoyed spune:
fetele sa nu imi ziceti ca sunteti deja la nani? e asa liniste aici. sau cumva sunteti toate la "lucru"
aspiranta la bebik
gabyv spune:
eu mor de frig , am dat drumul la centrala si astept acum invelita sa se incalzeaca...
bella, pretul pt clearblue e mereu piperat, dar nu exista si teste de ov. de productie romaneasca?
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
gabyv spune:
kitty , dar erau cu linii duble, ca vreau si eu de alea hihihi
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
deeva73 spune:
ana i felicitari, sa-ti creasca burtica pana la 40 de saptamani. Si te rugam molipseste-ne si pe noi.
cryss esti bine venita printe optimiste... sa ne dai cat mai curand vestea cea buna.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
bellasamoyed spune:
na al meu sot nu stie ce si cum...asa ca a luat cred ca ce e mai bun. ba o sa ma du eu la farmacie sa cer mai ieftine ca la cate trb. si oricum cred ca sunt toate la fel.
astea cica sunt digitale.
oricum o astept pe lorena cu testele
aspiranta la bebik