Aspirante optimiste. Felicitari Anna_i!!!! (584)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

crys bine ai venit sedere cat mai scurta acilisha la aspirante
katy

pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_cryss spune:

Pai.....de un an si jumatate am renuntat la AC,si nu am ramas insarcinata pana acum.f multe analize de sange n-am facut.dr mi-a zis ca inainte sa incep sa fac anumite investigatii ar trebui ca sotul sa-si faca o spermograma,dar el refuzadin motive doar de el stiute.mi-a zis de nenumarate ori ca nu-si doreste deocamdata un copil.este o intelegere tacita intre noi(in conditiile in care el stie c-am renuntat la AC si nu incearca sa ma protejeze) si daca as ramane insarcinata nu cred c-ar protesta.

Eu sunt z18.CM regulat(28 zile).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_cryss spune:

Va multumesc fetelor, ptr primirea facuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

cryss bine ai venit printre noi sa speram ca nu stai prea mult pe aici

....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de .... curand

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

buna, fetele!

am intrat si eu putin sa vad ce si cum mai aspirati .
o sa-mi iau scutire medicala pentru timpul in care nu am fost activa pe forum, dar, ce spuneam eu cu starea de rau?!? ieri, pe la parnz, apoi peste noapte si azi am crezut ca nu-i adevarat mi-era atat de rau incat nici din pat nu m-am putut ridica.
acum vad ca, reusind sa dorm putin, mi-am mai revenit, dar vine ea seara si se pare ca iar incep problemele.

cat despre intrebarea de acum 1-2 zile, eu nu am avut sangerarea de nidatie (vizibila).de incercat incercam de 3-4 luni si, se pare ca d data asta a fost sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

incepem si noi sa testatam,tineti-mi pumnii
Cryss,eu dupa dupa 1 an si 9 luni am ramas graviduta. Bafta multa si bine ai venit

Felicitari Anna_i

Mamica de Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Bine ai venit, Cryss!!! poate sotului tau ii este jena sa faca o spermograma, sau poate ca multi altii crede ca problema nu e de la el...macismul este des inatlnit la ei...(iti spune o feminista convinsa)
Iti doresc cat mai repede.

hmm, nu stiu daca voiam sa va mai zic ceva fetele ...

revin mai pe seara ma duc la cele 13 gr de afara sa caut un pepene, ca mor de pofta

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Buna seara, fetelor

Am revenit si eu din peregrinari. Drumul inapoi a fost lung dar fara peripetii de data asta si am ajuns mai repede decat speram.
Astazi am 6 saptamani fix si marea noutate este ca incepand de azi dupamasa vomit de zor. Am tot avut greturi zilele trecute, dar astazi dupamasa m-a apucat serios pe masina si am crezut ca o fi de la drum, dar am ajuns in casa, am despachetat, mi-am luat medicamentele si dupa 10 minute am mai bagat o tura. Acuma nu stiu ce sa fac, cred ca s-or dus pe apa sambetei vitaminele luate, sa mai iau o tura?!

Anna, felicitari inca o data pentru testul pozitivsi la mine starea de rau e mai tare dupamasa si seara

Bun venit nou venitelor si la cat mai multe teste pozitive pe aici.

la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

haide Anda... sa fie cu ochi

Mamica de Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

buna seara fetele!!!!
anda multumim de urare

Mergi la inceput