Angajare la Dedeman?Informatii urgent!!!
Buna ziua,
Joi ar trebui sa ma prezint la un centru de evaluare in vedereea angajarii la compania Dedeman si incerc sa obtin niste informatii despre firma si ...eventual despre ce se intampla la un astfel de centru de evaluare..
VA ROG DACA A TRECUT CINEVA PRINTR-UN INTERVIU(CENTRU DE EVALUARE) PENTRU ACEaSTA FIRMA SA-MI DATI CATEVA INFORMATII...
Sincer nu sunt hotarata inca daca sa ma prezint si mi-ar de un foarte mare folos sa obtin informatii de la cineva care lucreaza aici sau a participat la o selectie pentru aceasta firma...
Multumesc!
are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)
Raspunsuri
ni-na spune:
Cunosc cateva persoane care muncesc de cativa ani in cadrul firmei,in alt oras.Salariile se platesc la timp,i-am intalnit si la cursurile organizate de furnizori(am lucrat ca si concurenta)au promotii bune,deci este vanzare.Intr-un oras unde avem si Pr...ker si Br....tore,are cele mai bune preturi,si chiar este mereu aglomerat in magazin.
flavia maria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ni-na Cunosc cateva persoane care muncesc de cativa ani in cadrul firmei,in alt oras.Salariile se platesc la timp,i-am intalnit si la cursurile organizate de furnizori(am lucrat ca si concurenta)au promotii bune,deci este vanzare.Intr-un oras unde avem si Pr...ker si Br....tore,are cele mai bune preturi,si chiar este mereu aglomerat in magazin. |
ni-na multumesc pt raspuns!
Sti cumva la ce nivel se ridica salariile? sunt salarii bune? se lucreaza peste program? m-ar ajuta si alte detalii
ni-na spune:
Depinde pentru ce post aplici..... salariile sunt un pic peste mediul pe economie .
Stiu ca nu se sta peste program, si ca, lucrandu-se si duminica ai niste libere in decursul saptamanii.
spike spune:
Stiu de la cineva ca in urma cu 1 an avea salariu de 1000 lei + 150 lei bonuri de masa ca refent de birou de ex.
Oricum salariu la angajare este mai mic dupa care creste progresiv.
Nu stiu pt. ce post aplici,oricum Bafta!
Androix spune:
citat din mesajul lui spike Stiu de la cineva ca in urma cu 1 an avea salariu de 1000 lei + 150 lei bonuri de masa ca refent de birou de ex. Oricum salariu la angajare este mai mic dupa care creste progresiv. Nu stiu pt. ce post aplici,oricum Bafta! |
Pai la postu asta cred si eu si ce trebuia sa faca?
Hai ca se poate, mai ai 5 mesaje!
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Alecsia spune:
Sunt seriosi si au grija de angajatii lor. Din cateva stiu, nu au facut disponibilizari la nici un nivel de cand cu criza.
Bafta la angajare.
cris_potor spune:
salut.imi spui si mie te rog unde e biroul de angajari pt dedeman in cluj?am tot cautat pe net si nu am gasit.multumesc.
flavia maria spune:
citat din mesajul lui cris_potor salut.imi spui si mie te rog unde e biroul de angajari pt dedeman in cluj?am tot cautat pe net si nu am gasit.multumesc. |
Fac angajari printr-o firma de recrutare.Nu stiu sa-ti spun numele.Eu am aplicat pe ejobs pentru un post de-al lor si m-au sunat.
Nu am fost la centru de evaluare dar i-am sunat si le-am spus ca nu pot sa ajung deoarece nu am putut pleca de la serviciu...