Burtici nov - dec 2010. Felicitari MOSHULIK(117)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

syl ai carucior albastru pe prima pagina
doura pana la urma in listuta de pe prima pagina cum trebuiesc ordonate? eu credeam ca in functie de um, dar vad ca sunt putin amestecate si ma apucase harnicia si vroiam sa le fac eu dar am zis ca mai intai sa intreb

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Buna dimineata!
Astazi dam si noi de baut , am incheiat si saptamana 36. Diseara mergem la eco si vedem fetita.
De cateva zile dorm f prost, ma misc tot mai greu si am senzatia ca o sa scap burta printre picioare. Mult a fost, putin mai e!
Camera fetitei arata ca un depozit, mobila nu a venit si nu pot sa spal nimic, perdea nu am gasit, vai de capul meu, cred ca am obosit.
Felicitari celor care au schimbat azi semnatura, usor-usor......se apropie ziua cea mare!

Symo 36+ Diana Nicole
AMR 20 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

symo felicitari!
doamne ce putin mai ai!!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Buna dimineata!
Astazi dam si noi de baut , am incheiat si saptamana 36. Diseara mergem la eco si vedem fetita.
De cateva zile dorm f prost, ma misc tot mai greu si am senzatia ca o sa scap burta printre picioare. Mult a fost, putin mai e!
Camera fetitei arata ca un depozit, mobila nu a venit si nu pot sa spal nimic, perdea nu am gasit, vai de capul meu, cred ca am obosit.
Felicitari celor care au schimbat azi semnatura, usor-usor......se apropie ziua cea mare!

Symo 36+ Diana Nicole
AMR 20 ZILE

Symo Wow, chiar mai ai putin! Felicitari! Esti in luna a9a! WOW!!! Un pupic sa mai treaca din starea dificila!

Madalina31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

symo felicitari!!!!!!!!!!!!!! sa dea Dumnezeu sa fie bine...nu pot sa cred cat de repede a trecut timpul..parca mai ieri vorbeam de cerclaj, cum a fost,cat stam la pat.....contractii au aparut la tine???....te asteptam cu vesti bune...multi pupici

31+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Ah si cel mai important! Azi am facut 30 saptamani, am schimbat prefixuuuu uraa!Dau un lapteek.

Symo stai mama linistita cu camera, cere si tu ajutor la sot la cine o fi sa o aranjeze!

sugubina 30+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Hello, burtici active si vorbarete!

Felicitari tuturor celor care schimba azi semnatura, bafta celor care merg la echo/analize si multa rabdare celor care sunt in spital!
Ratusca, nu eram patunicizata, am plecat de urgenta la Tg Jiu, tata e f bolnav si nu a avut cine sa aiba grija de el.... asa ca ieri, fix inainte sa termine tanti curatenia, am primit tel de la tata...plangea de durere... e racit, il dor oasele, nu poate merge, nu poate manca. In fine, mi-am facut bagajul si am "zburat" acasa. Deja se simte mai bine.

Pup burticile ignorate, dar sa nu va simtiti asa, cred ca toate am trecut prin "sentimentul" asta, s-a mai scris si repet, nu a fost cu rea intentie.

Am vorbit si eu cu doctorul ieri, dar va raportez intr-un mesaj urmator, merg sa-l "controlez" pe tata.
Va pup pe toate, fara exceptie!

Ah, legat de epilat, eu ma fac doar cu ceara, de la inceput... si nu as suporta ideea de altceva, as prefera sa raman neepilata, cum sunt acum, de ex.... Pt ca am incredere doar in cosmeticiana mea din Tg Jiu si azi chiar ii voi face o vizita, macar scurt si tot trebuie sa ma epilez! Ca restul "lucrarii" o executa inainte sa plec la Timisoara, sa fiu "fresh"...
Gata, fug!

Ana
35+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 23 de zile(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Va multumim pentru gandurile bune
Da, am contractii toata ziulica, nu dureroase, dar se face burta beton armat, cu tot Ginypralul si nospa-ul pe care le iau. Dar, sincer, m-am saturat de atatea pastile, din 03 iulie mi-a prescris aceste doua medicamente, care ma termina, si in ultima perioada le-am luat asa...din ochi, in functie de numarul contractiilor. Azi dimineata am luat o pastila intreaga de gynipral si m-am culcat la loc, ca sa nu mai simt efectul. Insa...cand m-am trezit, tremuram ca o drogata...oribil.

Symo 36+ Diana Nicole
AMR 20 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

crisis, nu esti invizibila. Merci de incurajari.
Ratusca, merci de incurajare.

26+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Symo, tinem pumnii!

Syl, am placenta praevia care acopera in totalitate OCI, foarte jos inserata(cum e mai rau!). Am intrebat daca la eco se poate vedea daca e acreta si mi s-a zis ca nu. Poate e, poate nu e, cand ma deschid, vad.

33+

Mergi la inceput