Burtici nov - dec 2010. Felicitari MOSHULIK(117)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Trusa pt anestezie am luat-o de la Help net si costa in jur de 150ron, pt ca am mai luat si altceva....de aceea nu stiu exact pretul

Centura de sustinere costa aprox 180ron

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Sugubina mutam fain. Aveam nevoie de somnul asta dupa atatea nopti de chin. Imi pare rau ca te-a speriat Uscateasca. Spersa fie bine bebelinele tale si cea mare sa-i dea pace la cea mica. Vorba aia- si ea tre sa creasca mare, nu? Am o prietena care are 2 fetite gemene nascute acu 6 luni. Sunt superbe si grasute foc... mi-s asa de dragi!

30+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kamik

mersi muuuult pt indicatii vis-a-vis de poze. Mamaaaaa dar voi aratati chiar bine...avand in vedere in ce stadiu al sarcinii sunteti...trebuie sa imi fac niste poze dragute..ca altfel nu ma risc sa ma arat

28+

Da, dar n-am specificat la subsol in ce sapt de sarcina suntem.

Madalina

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

buna!!!astazi implinim si noi 31 de saptamani,si mai avem doar 6 pana la cezariana...
la capitolul pregatiri,stam bine,dar mai avem,acum am bagat 2 masini pt bebe,si nu-mi vine sa cred ca o sa am la doilea copil
in rest si bagajul de spital este aproape gata,dar pe de alta parte sunt fff deprimata,ma enerveaza toata lumea,si nimeni nu-mi intra in voie...
de calcatul hainutelor si eu stiu ca trebuiesc calcate pana la un an ff bine cu mult abur,eu si acum le calc pe ale Dimitrei,si am spalat si calcat si aparatoarea de la patut,absolut tot,pana si scaunul de masina cu care o sa-l luam pe bebe acasa,i-am spalat husa...
toate fetele,ma duc sa intind rufele lu bebe

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)31s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Neata fetelor!

Maine insa tb sa fac testul de glicemie provocata. Brrr! Imi povesteste si mie cineva ce presupune chestia asta?

s34 Lucas Petru

vad ca ti-a raspuns si sashenka cum se face testul ,bei iti ia sange, apoi iti mai ia la o ora apoi la 2 ore. eu cand l-am facut am regretat ca nu m-am dus cu masina, ca asa mai ascultam un radio, o muzica , ca m-am plictisit ingrozitor asteptand 2 ore pe acolo, plus ca ma luase cu lesin si ameteli si tare vroiam s ama intind pe ceva.
asa stiam si eu ca se face pana in sapt 30 dar probabil ca se face atunci ca se pot lua masuri pana nasti , asa acum la 34 de sapt cat ai tu daca se confirma diabet gestational nu stiu cat de eficace ar mai fi. dar ce stiu eu e bine ca il faci oricum ca sa stii pe ce pozitie esti. vorba doctoritei mele in toate tarle civilizate se face acest test, ar trebui sa devina si la noi ceva obligatoriu

31+

sashenka, ral_eli, merci de infos. Suna... complicat. Deci sa imi iau ceva de citit la mine, nu? Mie nu mi l-a recomandat pana acum, ca bebe era in grafic. Dar azi s-a speriat de cata apa beau, si cand i-am zis ca imi e sete continuu a zis sa il facem sa vedem. Pff, si ma inteapa de 2 ori? Ma pregatesc psihic de ciuruiala...

s34 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Trusa pt anestezie am luat-o de la Help net si costa in jur de 150ron, pt ca am mai luat si altceva....de aceea nu stiu exact pretul

Centura de sustinere costa aprox 180ron

33+

te intrebam pt ca acum testez piata si am vazut preturi de la 100-180 ron...cel mai ieftin am gasit la centrofarm cu 100 ron

voi va cumparati doar kitul sau si substanta activa(serul)?..intreb pt ca pe o cunostinta au pus-o sa-si cumpere firele pt cezariana

Doamne ai grija si de noi 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui DIMITRA_R

buna!!!astazi implinim si noi 31 de saptamani,si mai avem doar 6 pana la cezariana...
la capitolul pregatiri,stam bine,dar mai avem,acum am bagat 2 masini pt bebe,si nu-mi vine sa cred ca o sa am la doilea copil
in rest si bagajul de spital este aproape gata,dar pe de alta parte sunt fff deprimata,ma enerveaza toata lumea,si nimeni nu-mi intra in voie...
LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)31s

Felicitari pt schimbarea semnaturii Dimitra! Inca putin si o sa strangi baietelul in brate! Yei!

Si eu ma alatur burticilor care schimba semnatura! Intram in saptamana 32, adica luna a 8 a!!!
Facem cinste cu limonada, pepsi pt pofticioase, cafeluta cu lapte, orice va doreste inima!

Danaint Bafta pt testul de glicemie, sa dea DD sa iasa bine, sunt sigura ca o sa fie totul ok!

Sugubina Ma bucur ca analizele au iesit bine! Sper ca bebelinele sa-si revina si sa stea in burtica cat mai mult!

Ratusca funny faza cu sotul, esti curajoasa ca il pui sa te ajute in asemenea situatii, eu am renuntat demult...

Gata, azi mi-am gasit motive sa ma zenuiesc, schimbat semnatura, vine sotul, vin lucrusoare bebe! Dar am trec si eu prin mood changes!

Ma duc sa mananc ceva, pana acum nu prea am reusit, ca tot imi venea sa vars!!!

Pup pe toate!

Madalina31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Mistic, nu cred ca insista vreau medic sa nasti natural dupa cezariana. In mod normal nu se recomanda nasterea naturala dupa cezariana, riscurile sunt mai mari sa se rupa vechea cusatura de la contractiile atat de puternice. Eu am intrebat medicul meu daca pot naste natural dupa prima cezariana, de fapt era o microcezariana, aveam vreo 3 ani de la taietura deci teoretic ma incadram si medicul mi-a zis ca nu-mi recomanda. Asa ca am lasat-o moarta, am facut cezariana pt Ati si acum o sa nasc tot cu cezariana( a treia).

26+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Sunset, depinde si de firma. Eu mi-am cumparat Braun. Si tre sa va uitati pe cutie, eu am cautat sa specifice epidurala/peridurala, nu rahi-peridurala.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Beatrice, eu sunt setata pe uterul meu. Sper sa-l pot salva, e bun si el la ceva. Mi s-a spus asa: placenta are acele vilozitati cu care se prinde de uter de mai multe marimi. Exista cazuri( f rare) in care acele vilozitati cresc si se prind prin uter de vezica sau stomac. Intrebarea medicului era urmatoarea: ce facem noi medicii, scoate stomacul femeii? Si m-a inseninat, mie imi convine exemplul. Cica sunt atat de multe metode de a scoate acea placenta fara sa scoata si uterul...trebuie doar sa nu te grabesti. Sigur ca pentru ei cel mai usor e sa taie placenta cu uter cu tot, de ce sa se complice ei. Asta o stiu de la o rezidenta de la Universitar care a participat la astfel de operatii. Deci am mai capatat culoare in obraji de cand am aflat aceste lucruri.

Beatrice, nu mai tin minte exact diagnosticul tau, tu ce ai la uter?

26+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput