Sept-Oct '10-Hai vanyy, Alina, simonaelena!(175)
Raspunsuri - Pagina 17
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionela.n Neata burtici ![]() Facem si noi prezenta in dimineata asta. Ne pregatim sa mergem la dr la control, sa vedem cum se prezinta printesica noastra -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 38+Minunea noastra |
Ionela, succes!

Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
chichiutza spune:
Fetelor m-am trezit cu o pofta de cola!!! Am ras deja 2 pahare, acu' ma simt bine dar cu un mare muscan pe caciula!
Cristina
Toma Andrei 39+
AMR 1z
chichiutza spune:
Mai3 asa concentrat? O doza de ceai la 100ml apa?
Of, mie nu prea-mi place aroma aia, ma gandeam ca pot sa-l beau mai diluat. M-a intrebat mama mai devreme cat ceai sa puna la cei 2l de apa, si de-aia intrebai!
Cristina
Toma Andrei 39+
AMR 1z
botosel452 spune:
Mai3, nu stiu cum ai/ati rezistat sa va uitati ochi in ochi 9 luni de zile...
mie imi este groaza de perioada de dupa nastere, cine stie cat va trebui asteptat ![]()
Valentina
38+ 
maitreyi spune:
sa vedeti faza de familie cu 2 copii mici 
dormeam si eu ca omu' si ma trezesc batuta fiind ritmic pe spate de jos in sus - sotul meu, care se ocupa de parte cu ragaitu' lu' bebe, se gandise ca am nevoie si eu
evident ca dimineata nu isi mai aducea aminte nic 
-----
Mami de doua minuni -
roza si fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
K.A.T. spune:
| citat din mesajul lui maitreyi sa vedeti faza de familie cu 2 copii mici ![]() dormeam si eu ca omu' si ma trezesc batuta fiind ritmic pe spate de jos in sus - sotul meu, care se ocupa de parte cu ragaitu' lu' bebe, se gandise ca am nevoie si eu evident ca dimineata nu isi mai aducea aminte nic ![]() ----- Mami de doua minuni - roza si fluturas dragalas![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |

Super tare sotul tau, i-a intrat deja in reflex.

Kristina
38+ cu
Tessa May .
K+A=T
eveline spune:
| citat din mesajul lui maitreyi sa vedeti faza de familie cu 2 copii mici ![]() dormeam si eu ca omu' si ma trezesc batuta fiind ritmic pe spate de jos in sus - sotul meu, care se ocupa de parte cu ragaitu' lu' bebe, se gandise ca am nevoie si eu evident ca dimineata nu isi mai aducea aminte nic ![]() ----- Mami de doua minuni - roza si fluturas dragalas![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
Tareeee...
39+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
maitreyi spune:
| citat din mesajul lui chichiutza Mai3 asa concentrat? O doza de ceai la 100ml apa? Of, mie nu prea-mi place aroma aia, ma gandeam ca pot sa-l beau mai diluat. M-a intrebat mama mai devreme cat ceai sa puna la cei 2l de apa, si de-aia intrebai!![]() Cristina Toma Andrei 39+AMR 1z |
chichi sa nu te manance dans le dos sa iti faci ceai de lactatie pt spital
lasa-l sa vina incetinel daca vrei sa nu faci vreo minune. dupa ce trece ziua cu sete arzatoare in care nu vei bea cat ai vrea din aceleasi motive, poti sa bagi ceaiuri. si daaaa...e 1 plic la 250 ml nu la 100. la 100 e asta de bebe 
botosel noi avem antrenament de la sarcina trecuta
-----
Mami de doua minuni -
roza si fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
eveline spune:
Felicitari Ana pentru laptic! La mai mult! Ce fericire trebuie sa simti 

39+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
K.A.T. spune:
| citat din mesajul lui maitreyi neata ![]() "avem laptic. azi a papat Maia prima data la san. e minunat ----- Mami de doua minuni - roza si fluturas dragalas![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
Bravo Maia!

Ana
mult laptic la bebe mic!
Kristina
38+ cu
Tessa May .
K+A=T