Sept-Oct '10-Hai vanyy, Alina, simonaelena!(175)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Chichi, multumim pt bogatul mic dejun ...delicios
K.A.T., poate ca inca nu nasti chiar zilele astea, chiar daca ai pierdut dopul...Si daca o fi sa nasti....scapi mai repede

Valentina38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

CHICHIUTZA - multumim de mic dejun! Cred ca azi e cea mai lunga zi, nu-i asa?! Sa vezi ce repede trece, nici nu-ti vei da seama. Daca te incalzeste cu ceva (nu cred, dar macar sa-ti mai abat gandurile), uite la mine: pe mine ma interneaza pe 4 la 8 dimineata si ma opereaza pe 5... cu alte cuvinte o sa stau in spital luni, aiurea...sa vezi ce framantari o sa fie atunci. Macar tu mai stai acasa, mai stai cu noi...
In sufletul meu tot sper ca se iveste ceva si ma opereaza tot luni...ce naiba sa fac o zi intreaga prin spitalul ala daca n-am nimic...si sa mai si dorm noaptea...

39+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

am uitat de motate
simonaelena
alina

37+ poze
AMR 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Citat:
citat din mesajul lui K.A.T.

De data aceasta sigur am pierdut dopul de mucus. Maine mergem la control, daca nu apare ceva neprevazut intre timp.

Kristina 38+ cu Tessa May . K+A=T

KAT hai curaj! Nu poti fi forever insarcinata ... intre saptamanile 38 si 40 au loc cele mai multe nasteri OK. Si la cate ai citit pe aici stii ca daca ai pierdut dopul poate debuta travaliul de la 1-2 ore la 1 saptamana. Stiu ca iti doresti sa o tii pe Tessa pana la 40, toate ne dorim, vreau doar sa-ti ridic moralul, sa intelegi ca daca va vrea sa vine acum va fi totul in regula!

Multumesc de incurajari!
Tinta mea a fost 37s, stiind ca de acolo a scapat de complicatii. Am fost foarte fericita cand am ajuns la 37s.
De acum imi mai doresc sa stea in culcus pentru a lua in greutate. Sa aiba macar peste 3 kg. Desi prea mult inseamna alunecare dificila pe tobogan cum ziceau fetele.
Control inainte de DPN am abia in saptamana 39. Daca debuteaza travaliul, trebuie sa fiu pregatita, altfel nasc in curtea spitalului sau in lift ca fata din banc.
Pana la spital sunt aprox 23 km.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

eeeii... nu o sa fii chiar tu aia care o sa nasti in lift

De acum trebuie sa fii pregatita oricum, si te mai pot incuraja in sensul ca pe soselele Romaniei (despre care nu cred ca mai are sens sa-ti povestesc ceva) 23km se fac in max 30 min...la voi tre sa fie parfum, in 15 minute esti la spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:

CHICHIUTZA - multumim de mic dejun! Cred ca azi e cea mai lunga zi, nu-i asa?! Sa vezi ce repede trece, nici nu-ti vei da seama. Daca te incalzeste cu ceva (nu cred, dar macar sa-ti mai abat gandurile), uite la mine: pe mine ma interneaza pe 4 la 8 dimineata si ma opereaza pe 5... cu alte cuvinte o sa stau in spital luni, aiurea...sa vezi ce framantari o sa fie atunci. Macar tu mai stai acasa, mai stai cu noi...
In sufletul meu tot sper ca se iveste ceva si ma opereaza tot luni...ce naiba sa fac o zi intreaga prin spitalul ala daca n-am nimic...si sa mai si dorm noaptea...

Da...eu sper sa ma duc la 7 jumate la spital si la max 10 sa intru! O iau razna daca stau acolo sa astept! Poate-ti da drumu' acasa peste noapte, iti ia analizele pe 4 dimineata si te cheama pe 5 la prima ora pt operatie! Am mai auzit si varianta asta! Ufff

Cristina Toma Andrei 39+
AMR 1z

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Chichi, multumim pt bogatul mic dejun ...delicios
K.A.T., poate ca inca nu nasti chiar zilele astea, chiar daca ai pierdut dopul...Si daca o fi sa nasti....scapi mai repede

Valentina38+

Valentina
Mai sunt fete care trebuie sa nasca inaintea mea, eu sunt politicoasa, le respect ordinea, nu sar peste rand.

Mergi la inceput

Citat:

eeeii... nu o sa fii chiar tu aia care o sa nasti in lift

Eeee, rusinea ca rusinea, dar cine n-ar vrea asa o nastere rapida?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

salutare mamici!

de ieri suntem acasa si incercam sa ne adaptam si sa ne acomodam in 4\! e greu dar nu suntem nici primii nici ultimii si sigur vom reusi...bb papa san de ma indoaie suge din ora in ora ,azi noapte a supt la fiecare ora si pe la 4 cand m-am pus si eu in pat dupa un supt lung de vreo juma de ora s-a trezit david ca vrea si el laptedeci distractie...ma rog am dormit azi vreo ora si incerc sa fac fata situatiei

de sapt viitoare tati merge la munca atunci va fi greu cu adevarat

am pus vreo 2poze cu bb sa il vedeti si voi aici: http://entertainment.webshots.com/photo/2157258700101756654lzJwyL

nasteri usoare fetelor nu stiu cand mai apuc sa intru

de David si 38+

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Nushule, bine ati venit acasa!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

"avem laptic. azi a papat Maia prima data la san. e minunat . poate plecam azi acasa. pup fetele"

noi cu siexu' am vb de cand stiam ca vom ramane insarcinati ca nu se va practica in sarcina - adica no...am si eu un princip si dupa 9 luni de uitat ochi in ochi probabil mai rezista inca 3-4 saptamani

zoze asteptam vesti dupa ce vb cu dr

pity bravo pt luat asa frumos in greutate

HAI SIMONAELENA!

HAI ALINA!

fetele cu bebei agitati seara - bolfi al nostru papa f bine all day long insa seara, desi cu burta plina, incepe distractia - se foieste, se screme, da' nu plange. la noi functioneaza f bine ragaitul la o faza de asta. acum stim ca atunci cand e agitat ori are un caci pe vine ori niste aer zdravan in stomac pt ca imediat ce le exteriorizeaza se linisteste. insa daca ii mai bag lapte sau ceai mai tare se agita ca e cu burtica plina, plina.

iunia ai grija si la oboseala asta indusa pt ca creierasul lor e f solicitat de prea multe activitati si in loc sa adoarma ai sanse sa o agiti mai atre si sa nu poata adormi de prea obosita ce e.

kat nu mai e mult

chichi e un plic la 100%. iar laptele e o doza la 30 ml.

-----

Mami de doua minuni - roza si fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput