Sept-Oct '10-Hai vanyy, Alina, simonaelena!(175)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

salutare mamici!

de ieri suntem acasa si incercam sa ne adaptam si sa ne acomodam in 4\! e greu dar nu suntem nici primii nici ultimii si sigur vom reusi...bb papa san de ma indoaie suge din ora in ora ,azi noapte a supt la fiecare ora si pe la 4 cand m-am pus si eu in pat dupa un supt lung de vreo juma de ora s-a trezit david ca vrea si el laptedeci distractie...ma rog am dormit azi vreo ora si incerc sa fac fata situatiei

de sapt viitoare tati merge la munca atunci va fi greu cu adevarat

am pus vreo 2poze cu bb sa il vedeti si voi aici: http://entertainment.webshots.com/photo/2157258700101756654lzJwyL

nasteri usoare fetelor nu stiu cand mai apuc sa intru

de David si 38+

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Sa va traiasca frumusetea

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 38+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

mamicile si viitoarele mamici. nu am mai intrat de ceva vreme si nu am reusit sa citesc din urma, dar am citit acest capitol .
felicitari mamicilor pt care nu am scos motatele!
noi suntem mari acum, avem 3 saptamani si in seara asta aveam 3.300 kg. off, tare emotionati am fost, caci timp de 10 zile a stagnat la 2.650 kg. in rest suntem foarte cumintei, dormim ziua si noaptea mancam, nu apuc sa dorm nici 3 ore pe noapte, iar ziua stam de la 13-19.30 in parc.am invatat sa alaptez in boscheti, caci banci dosite nu exista in parcurile noastre. la inceput ma duceam in masina sa-l alaptez, dar era destul de greu ca strangeam caruciorul il bagam in masina, apoi iar il scoteam, iar montam landoul si iar ma intorceam in parc.
sunt tare obosita si nedormita. dar sper ca in curand bebe sa-si faca un program de masa.
am si eu zile in care sunt isterica si ma cert cu sotul fara a avea vreun motiv, dar am noroc ca ma lasa in pace si nu imi raspunde caci am ajunge la divort.

sunt mamici care se plimba prin parcul moghioros, cismigiu sau herastrau? tare rau e sa batzai la carucior de una singura. am luat toate parcurile la rand, caci ma plictisisem de moghioros.

aura, mami de TUDOR 09.09.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Kris,va sade tare bine impreuna! Sa fiti sanatosi si sa aveti o viata lunga si frumoasa,impreuna!

Mari,chiar ca-i un dulce,BB Petru!Felicitari!

chichi,ce barosanel ai fabricat tu acolo-bravo mai!!

Aoleu,Anna,daca esti ruda cu fina..mai bine sa fi in Bucuresti,inainte sa te ia durerile.Dooaamne fer' Imi vine mie a ranji,dar..

Klari,te asteptam cu vesti bune-col inchis,bebe grasunel,toate perfecte,da?!

Valentina,m-ai terminat!!

Multumesc,puiutza!

Ramo,aceeasi impresie o am si eu despre mine in poze Cred totusi ca-i doar o frustrare de-a noastra.. Imediat arunc un ochi si in album.

Laly,cum sa ma supar mah?!

kitti,te asteptam cu vestile grasanele!

Lora,abia astept pozele!!

Nusha,e dulcic taare,flacaul vostru!! Adaptare cat mai usoara,la viata in 4!

Mihaela,imi place starea ta de spirit!Felicitari pentru Petra cea fomista!

Sorana,fii barbata,acele alea oricum nu o le mai vezi..

Bravo Pity,la mai mare!! Hai ca in curand o sa-si formeze si el un ritual zilnic si totul va fi mai usor!Promit!

Si acum,sa va spun si despre mine:

In primul rand,pati,m-ai facut sa plang si sa rad in mai putin de 2 minute! Ai fost grozava la faza cu soatza,ce sa mai zic
Tu ai dreptate,am inteles perfect ceea ce ai vrut sa-mi transmiti..E al naiba de greu sa alegi,mai ales ca Mihai e primul meu pui,sufletelul meu,el e cel real,cel pe care-l percep eu acum ca fiind centrul universului meu! Uoff!!
Pe de alta parte,as muri daca i-as face rau puiutei..Nu stiu/pot,sa descriu sentimentele care ma incearca si mor de necaz-eu aia rationala,puternica,m-am rahatit de tot acum la sfarsit
chichi,stiu,ai dreptate,inteleg ce vrei sa-mi transmiti.. Transaminaze marite asociate cu hta si o oarecare hiperglicemie..Buum!Stiu!!
Asa ca-am sunat dr.,dar nu mi-a raspuns.Nu am insistat,pt.ca are nr meu si stiu ca o sa ma sune cand o sa poata;nu-i prima data cand se intampla asa.Probabil ca vom vorbi maine dimineata si vom vedea ce e de facut. M-am resemnat,oarecum..Asta e-fac cum zice.Cu DD inainte!
Va multumesc tuturor pentru sustinerea morala,nici nu stiti cat ajuta!

Noapte usoara tuturor,mamici si burtici laolalta!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

este posibil ca noaptea sa scada calitatea laptelui? doarme ziua cate 4 ore inbtre mese si nopatea nu s elinisteste deloc, doar la san vrea. dsar asta inseamna ca noaptea ar trebui sa o alaptez din ora in ora. sugestii aveti?

-------------------------------------------------
proaspata mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

neatza..

37+ poze
AMR 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramohd

Eveline, am retinut ca te-ai ars pe burtica, ai incercat spray Oximed? e foarte bun la arsuri....e bun si pt. epiziotomie, se vindeca mai repede, poate ati mai folosit si altele.
Am pus 3 poze noi in album, desi nu se vede bine burtica, eu de obicei ma feresc de poze, pt. ca mi se pare ca nu sunt fotogenica deloc si parca vad ca o sa-mi para rau dupa ce nasc ca nu am facut multe.

Ramona 38si mama lui Andrei Cristian 26.01.2007

Mi-a adus mama ieri un Oximed pe care-l avea prin casa...m-am dat fericita si apoi m-am gandist sa caut pe net prospectul, sa vad ce scrie (mama nu-l mai avea)...si bineintales e contraindicat in sarcina si alaptare...of...nu m-am dat decat o data, nu o sa se intample nimic, dar nici nu ma mai pot da. Stiu si eu ca vindeca ain, am ramas doar pe crema de galbenele alternata cu bepanthene si colostru.

Am vazut pozele, pe langa burtica nu pot sa nu remarc si canapeaua...e tare faina!

38+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

salutare mamici!

de ieri suntem acasa si incercam sa ne adaptam si sa ne acomodam in 4\! e greu dar nu suntem nici primii nici ultimii si sigur vom reusi...bb papa san de ma indoaie suge din ora in ora ,azi noapte a supt la fiecare ora si pe la 4 cand m-am pus si eu in pat dupa un supt lung de vreo juma de ora s-a trezit david ca vrea si el laptedeci distractie...ma rog am dormit azi vreo ora si incerc sa fac fata situatiei

de sapt viitoare tati merge la munca atunci va fi greu cu adevarat

am pus vreo 2poze cu bb sa il vedeti si voi aici: http://entertainment.webshots.com/photo/2157258700101756654lzJwyL

nasteri usoare fetelor nu stiu cand mai apuc sa intru

de David si 38+

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Bine ati venit acasa! Aveti o bijuterie de baietel, sa va traiasca!
Abia de acum o sa va acomodati, incetul cu incetul, va fi OK!
Eu personal parca mai bine mi-am facut un ritm de cand a inceput sotul serviciul, era un pic mai greu la inceput dar macar faceam ce vroiam, cand vroiam fara sa ma frece nimeni la cap, mi-am facut o rutina si a fost minunat.

38+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Neata burtici
Facem si noi prezenta in dimineata asta. Ne pregatim sa mergem la dr la control, sa vedem cum se prezinta printesica noastra

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 38+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Si motatele, cum era sa uit...

HAI SIMONAELENA!

HAI ALINA_FEIER!!

NASTERE USOARA FETELOR SI BEBEI SANATOSI!

De Vanyy mai stie cineva ceva??

39+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Anna, Ionela, buna dimineata!

Ionela, bafta la dr, sa revii cu vesti bune!

Summertime, nu pot crede ca scade calitatea laptelui in timpul noptii, pur si simplu cred ca Miriam inca nu si-a format un program...zic si io... Fetele cu mai multa experienta in alaptat poate te ajuta mai bine. Magandesc sa nu fie de vina si colicile, stiu ca mai mult noaptea se manifesta. Multa rabdare iti doresc!

39+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput