Sept-Oct '10-Hai vanyy, Alina, simonaelena!(175)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

noi ne bagam la un nani. toata gasca a cazut lata

noapte buna si vise placute

-----

Mami de doua minuni - roza si fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

maitreyi somnic dulce!
De la Vanyy nici o veste?

Kristina 38+ cu Tessa May . K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

nu Tanamera.. nu va tin in suspans... nu am ce sa spun.. m-am intalnit cu calul balan.. l-am mangaiat cu picioru pe copita fix cat mi-a luat cultura de col pt streptococ! in rest am vorbit de multe si nevrute.. inclusiv de dr. scumpic...normal ca stie ca altfel nu-mi zambea asa sagalnic!

apoi m-a intepat o asistenta cam nervozata - ca ma cam duru. si asta pentru neste anticorpi anti grupa lu barbate-miu.. ca asa -mi trebuie ca nu am gasit si eu pe unu cu grupa ca a mea...

scuzati - dar de cateva zile ne certam ingrozitor.. si am ajuns la maximul rabdarii mele .. cred ca lipsa de apoi de sau au incins atmosfera si am ajuns la si la . dar cum naiba sa-ti arda de asa ceva cand eu fac 5 minute intre un birou si altul, sau 10 de la pat pana la baie noaptea.. si am de parcurs 5 m. ma doar toate alea.. si numai de nu-mi arde.. dar de , , si dus adus cupilu de la gradi - sunt buna...asa ca-mi vine ori sa-i zic ori sa-l si apoi sa-i arat . gata M-am racorit!

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

scuzati de off topic...

va pup pe toate pe burtici bortosici.. si s auzim maine numai vesti bune.. inclusiv de la vanny!

Noapte buna!

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

paticut, off, hai ca mai un pic si trece. Eu am avut duminica toane pe al meu. Noi pline de hormonei si grele ca niste hipopotami, ei neglijati, trebuie sa gasim o cale de intelegere. Nu zicem bye-bye acum cand avem nevoie de tata la copii.
Stii tu, barbatii sunt vesnic niste copii mai mari.

Kristina 38+ cu Tessa May . K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Noapte buna dragelor!
pe mine ma rapune oboseala! Nu mai tin pasul... Ma intelegeti voi! Cand eram gravi ne tineam galerie la epilat, acum mi-ar trebui una pt a reusi sa fac baie pe cap!
Nushulica la fel am patit si eu cu suptul cand am venit din maternitate! Curaj ca trece! Vazut baietel frumusel!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

alina hai ca-ti fac eu galerie sa te speli pe cap ,eu azi l-am lasat pe bb in patut si cu tot plansul lui m-am dus si m-am spalat pe cap in chiuveta asa repede in cateva minute ca nu ma mai suportam!!of ce zzile am ajuns

paticut te inteleg perfect sotul meu numai daca se uita seara mai frumos la mine l-am si repezitsa nu cumva sa creada ca ar fi loc si de asa ceva

noapte buna burtici!

de David si 38+

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Ma duc si eu la somn.

Noapte buna!

36+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Kat

Paticut asa soro, descarca-te! mama lor! auzi la ei!

Cristina Toma Andrei 39+
AMR 2z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Noapte buna fetelor si de la noi! Va urez o noapte buna, frumoasa si fara contractii ( ca ma-ndoiesc ca-i place cuiva sa se trezeasca si sa nasca noaptea)!

Cristina Toma Andrei 39+
AMR 2z

Mergi la inceput