Ghiocei de Martie-Aprilie***254***
Raspunsuri - Pagina 9
elena.elena spune:
Vai cat sunt de tampa!!!

Eu in loc sa sterg pauzele eram convinsa ca trebuie sa pun pauze, ca asa am vazut initial si asa am ramas!!! Multumesc pentru rabdare!!!

www.albumdefamilie.ro/albume/eva-maria-mitrofan-614/8" target="_blank">Eva
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Mie imi propusese fiica nasilor nostri, care a facut arte plastice, altceva: un panou pe care sa picteze ce vrem noi. Il schimbi cand vrei si nu te temi de inundatii. N-am facut chestia ca astept ca peste juma' de ani sa-si decoreze singur camera. |
Asa-mi facuse mie tata, mi le amintesc si acum... Dar epigonii.. e epigoni.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
silvi8 spune:
nu am timp sa citesc din urma cu toate ca tare as vrea...
anamaria, cativ, sanatate multa piticelor
anca nicolae, eu sunt din categoria celor care iti citesc lungile postari cu drag si ma amuz copios. tare mi/ar placea sa te cunosc. uite si acum ca n/am timp si te/am citit
noi suntem ok. azi am terminat tratamentul ptr giardia si peste cateva zile repetam analiza.
va imbratisam pe toate
silvi mama CRINEI
CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare
Povestea CRINEI
Ela78 spune:
| citat din mesajul lui anamariame Eu n-am citit tot capitolul, dar tb musai sa spun ceva: Georgiana, mai zi de antibiotic. chiar vroiam sa te intreb ce decizie ai luat, pentru ca eu am fost azi cu Eva la dr si mi-a zis musai sa ii dau antibiotic, a ascultat-o si a spus ca nu are nimic inca la plamani, dar e pe cale sa coboare. Si sa ii dau amoxicilina macar 3 zile. Sincera sa fiu, am venit de la dr hotarata sa ii dau antibiotic, acum iarasi il pun sub semnul intrebarii. Eva are nas infundat, curge la greu. Stari subfebrile doar, dar de vreo 2 zile a inceput sa tuseasca urat, mai ales in somn, nu poate dormi din cauza gatului, tuseste puternic si se linistste doar dupa ce bea ceai caldut spre fierbinte, dar pentru putin timp. Nu are niciun alt simptom din cele enumerate de tine la capitolul trecut, dar, tu spuneai ca antibioticul e eficient in caz de viroza? Nu era exact invers? Adica ineficient la viroze, doar pt bacterii? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Tot amoxicilina am luat si noi. Pediatra mi-a spus sa-i dau numai daca se inrautateste starea pana la sfarsitul celei de-a 2 zi, dar instinctul imi spunea ca "de data asta e altfel", tusea foarte urat din piept, mucii garla, si suspectam ca ar fi vorba de o infectie (de la un baiat mai mare din parc), el se simtea foarte rau, stare de moleseala, n-avea chef de nimic. A doua zi n-am mai asteptat pana seara, am inceput de dimineata sa-i administrez antibioticul. Imediat s-a vazut diferenta, dupa o noapte horror cu febra/tuse/nas infundat/foit prin pat si o zi de muci si ochi rosii inlacrimati, dupa inceperea antibioticului a urmat o noapte linistita, cu somn, i-am mai scos eu mucii de cateva ori ca sa poata respira, dar cel putin dormea. Iar a 3-a zi era ca nou

Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Ela78 spune:
| citat din mesajul lui anca_nicolae 6. faza cu pozele: dl 41 mi-a facut o poza cand eram la terasa in Alexandria, am pus-o pa facebook, sper s amearga linkul http://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?id=100000276860290 asa, si imi da mail cu poza. ok, zic eu, dar el zice: fi atenta, vreau sa o fac si ceramica. Eu: ceramica de Horezu? adica vrei sa ma pui pe o farfurie? El: nu domne, ceramica pt "stalp", adica pt crucea de a mormant!!!!!! Eu [staim ca vrea sa ma vada daramata de gandurile lui sinistre, as aca nu am cedat]: aaa, pai de ce? vrei si speri sa scapi asa iute de mine? el: nu chiar, dar vreau sa ma asigur ca macar pe cruce o sa ai si tu o poza in care sa aratati cat de cat bine:))) Si sa fie pentru eternitate! Eu: baii, asta inseamna ca deja te gandersti la mine cu ganduri "serioase, de durata" Na, voi declaratie de amor asa de eterna ati mai primit? :)))))))) Pup. Poze cu noi Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 1 anisor ![]() |
Este chiar misto poza!

Antrenante schimburile voastre de replici, te tine-n priza non-stop, si tu pe el
Foarte interesante postarile, le astept cu sufletul la gura si ma amuz cand e cazul, chiar daca nu te chem la raport
Am mai zis eu, postarile Ancai, Pisicaigri, Ilincai, Gazei, Anei sunt de ne-ratat.
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Ela78 spune:
Cativ, imi pare rau ca trebuie sa treceti prin asta
Incearca sa-i raresti medicamentele, adica sa-i dai in primul rand alea importante, iar pe cele de completare sa le mai sari (de 2ori/zi in loc de 3ori/zi de ex, sau unul intr-o zi si altul in alta zi) si sa nu le amesteci (sa nu i le dai pe toate odata), ca-i dai peste cap stomacelul, si nici chef de mancare nu mai are...![]()
Multa multa sanatate tie si pisicutei mici si sa va treaca repede raceala!

PS: Dar ce-o fi fost perioada asta, ca sunt atatia ghiocei bolnaviori si muciosi?
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M Monnvas, vreau dovleaaaaac!! |
Of! Ce as vrea sa tzipe ai Adela la fel! Ieri i-am facut dovleac si i-a placut, m-am riscat si azi la acelasi menu.. NEXAM! Ma dispera cu nemancatul asta... M-am obisnuit ca lumea sa-mi aprecieze realizarile gastronomice, Adela este pur si simplu.... nepoliticoasa.
Nu-sh ce intelesei ca Silvia e bolnava? Cati, daca mai esti si ai nevoie de ajutor, da un semn, daca nu, te sun maine dimineata, acum ora e cam tarzie... ma duc sa recupere, poate aflu si ce-a patit Silviutzza noastra.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 gigelica - ![]() Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor, cinci luni si-un pic |
Pup back
si bonus
_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Reiau: Joi, orele 17,30, intalneala in IOR, la statuia lui Cuza Deocamdata se anunta: Simina, Oli, Denisa, parca si Anca_nicolae; ne-au tratarisit cu refuz, vorba lui Caragiale, Aris si Gaza (care tre' sa-si scoata parleala data aviatoare), iar Pisik e inca indecisa. Mai asteptam inscrieri! CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Si eu "va tratarisii" cu refuz

Sunt fara Piton si joi dupa amiaza am curs de engleza...

Acum cu o durere imputzita de dinti ...ca ma necajea o masea de vreo cateva zile, dar am zis ca trece...si azi culmea aveam programare la dentistolog doar asa, sa fac o mica plombita la o chestie nesemnificativa...normal ca am renuntat la aia si am umblat la maseaua criminala...si are nerv inca, desi era plombata de 100 de ani...si anestezia nu a prins cine stie ce desi limba imi atarna ca in Ice Age - eu fiind Sid/leneshul...ma rog, nu a scor nervul, ca a forat ce a forat dar muream de frica si apoi m-a si durut...s-a oprit si cica vedem data viitoare...si acum s-a dus efectul anesteziei si ma doareeeeeee!!!

_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
novus spune:
Hello !!
Georgiana, bine ca ai fost pe faza cu usile alea, si eu am momente din astea cand radarul meu imi semnalizeaza ca e ceva in neregula si merg repede sa vad ce e
Anamariame, multa sanatate si sper sa veniti totusi la Sovata, vremea se anunta placuta adica 20 de grade, fara ploi 
Cativ,Gianina sanatate multa si voua sa va treaca raceala asta sau ce o fi
!!
Noua ne-au trecut mucii, oricum cred ca au fost de la dinti mai mult sau o chestie minora nefiind vorba de temperatura sau stare generala proasta ba din contra ![]()
Antibiotic noi am luat doar atunci cu laringita si zic ca a fost pe bune adica chiar de a doua zi s-au vazut schimbari in bine
Cu vasul roman m-ati cam lamurit, buna e deocamdata colectia mea de jenna
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Eva Maria (23 aprilie 2009)
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 1 anisor