Ghiocei de Martie-Aprilie***254***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Sobscriu

Aseara am adormit pe la 9, asa ca nu am mai apucat sa va raspund; de citit, am citit cit a dormit Ian; in seara asta iesim cu niste prieteni, asa ca iar ramin restanta (bine ca nu gestanta )
Dar promit ca ma revansez.

Monn, eu i-am luat lui Ian niste cisme de cauuciuc cu 17 ron de la un magazin de cartier; bleumarin; nu stiu daca sint tunate special pentru bebe dar Ian e tare in largului lui cu ele cind spala masina lui Jambo, de ex; iti aduc la Sovata?

Si inca ceva: aseara eram super obo si nu am scris ce trebuia: lista cu febleturi nu-i conrine pe "cei mai si cei mai" iubiti/adorati/doriti ai tuturor timpurilor: pe locul 1, FARA CONCURENTA e Clark Gable si pe locul 2 Humphrey Bogard (sper ca nu l-am stilcit tare"

Gia, mi-ai dat subiect de gindire: usile dressingului sint si distractia preferata a lui Ian dimineata si seara: si ale noastre cint pina-n tavan si grele de mori; multam ca m-ai ajutat sa prevad un potential dezastro.

Va pup ca merg sa ma aranjez

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Impresii de lectura: am citit si eu din nenea Brazelton. Mi se pare un dresor cu ceva mai multa intelegere pentru animalutul dresat. Dar tot un dresor. Si ce ma distreaza e ca are mai multa intelegere pt parinti decat pt copii. E un soi de "hai sa-ti spun ce vrei sa auzi".

Sorry, stiu ca multe dintre voi sunteti fane, da' mie asa mi s-o parut: un dresor care stie sa manipuleze mai bine copilul, cu metode mai putin agresive, dar un dresor!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Doamne, Georgiana, mi-a stat inima in loc de la relatarea ta!! Bine ca ai fost pe faza!! Avem impresia ca totul e securizat pentru copil si stam relaxate din cand in cand si uite ce se poate intampla
Inapreda, da' Monnvas nu vine la Sovata, din pacate:(.
Ah, cum uitasem eu de Tano Carridi, mafiotul ultra sharmant!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Eu cred ca nici noi nu ajungem la Sovata Eva e destul de rau, inca nu m-am decis daca sa ii dau sau nu antibiotic, dar vorbeste pe nas, tuseste de rupe, are secretii abundente...si mai nou si buzele crapate. Aerul rece numai bine nu i-ar face!Sper intr-o minune pana vineri dimineata, s-a anuntat lapovita si ninsoare in zonele muntoase si o racire a vremii in toata tara. Macar daca ar fi cald ca pana acum.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Am reusit si eu sa mai intru pe forum [nu ca am muncit prea mult la serv, dar diverse altele]. Si, dupa ce am citit tot din urma [3 capitole] ca stiti ca eu NU pot sa scriu neupdatata, ma apuc sa scriu.

Deci:

1. Monvas, merci de sms, sper s aajungem, disrtractiv e ca mi-am schimbat mobilul si nu am apucat sa copiez nr fetelor din grupul odisee si azi am citit sms-ul tau venit de la numar cu cifre, si prima mea intrebare fu: oare cu care gagiu tre sa ma intalnesc, ca nu s-a semnat?" si stand cu tel in mana, ii zic bonei [eram la ea]: stati ca tre sa imi amintesc most recent amorezi sa vad cu care din ei m-oi fi intalnit in ior... Si bona zice: cred ca cu forumul, parca cu el v-ati intalnit data trecuta in ior! Si deodata pac, zic, asta este, monvas zice "same place", asa e, perfect, merci madam,. Si plec linistita la serv :))))

2. Plecand de la pct 1, voiam sa underline faza cu IUBIREA/APARTENENTA/SUPARAREA/IGNORAREA de pe forumul/grupul nostru. Vedeti voi, e foarte important cum va percepti voi insiva in cadrul grupului nostru. De exemplu, eu SIMT ca postarile mele sunt citite cu diferite sentimente, unele fete se amuza, altele chiar se incanta, ee, unele se incrunta cu gandul la iresponsabilitatile mele, altele poate le mai skipeaza [fiind cam lungi ] etc, DAR, important este ca.. eu VA scriu! Aceasta dorinta a mea de a VA scrie, voua, nu altora, si nu asa, in general, de dragul "exchibitionismului" [cum m-a taxat dl'41], aceasta dorinta pentru mine inseamna 90% din placerea de a fi aici cu voi. Restul de 10% inseamna feedbackul vostru legat de postarile mele. Adica: imi place mult sa citesc orice raspuns direct la persoana, mult, foarte mult, dar lipsa lor nu ma arunca deloc in vreo depresie, nuu, pur si simplu deduc ca poate, pur intamplator, alte chestii sunt la varf si nu-i bai, cat timp toti suntem bine sanatosi, fara probleme grave de sanatate, restul e ok. De exemplu, cand a venit sotul ramonei acasa, sigur ea la sot se gandea mai mult decat la postarile mele [:)))], cand a facut bodo acel desen frumos sigur dodo la puiul ei se gandea mai mult, cand a auzit gaza mare cum a tinut gazulina poza lor in brate, in lipsa lor, sigur ca asta a fost in centrul sufletului ei, si multe alte momente pot devansa [pot si trebuie] postarile/pozele noastre. Dar, in continuare, chiar si asa, "devansate", noi EXISTAM aici, unii doar cu gandul, altii si cu scrisul... dar existam. Aceasta apartenenta si aceasta placere derivata din ea este infinit mai importanta decat functia excel COUNT()... De exemplu, eu v-am scris ultima oara despre cei 2 tipi, 23 si 41, si azi, updatandu-ma, nici o clipa nu am stat sa vad daca cineva m-a chemat la raport, nuu, am citit ca sa nu scap vreo intrebare/problema/motiv de fericire al uneia dintre voi, si acum, la zi fiind, vin sa pove. Si, desi nu am vazut numele meu SCRIS la raport, eu stiu ca el este ASTEPTAT. Asa, in background, in silent mode, dar el este asteptat. Tocmai pentru ca exist aici, cu voi. Si de aceea, si voi, frumoaselor, ar trebui sa relationati cu grupul nostru mai mult prin prisma placerii de a fi aici cu noi, si mai putin cu countul. Aaa, cand e vreo problema ff importanta, e ok sa revenim cu intrebarea. Au fost cazuri, si a fost f ok sa se revina cu intrebarea, fara nici o suparare. Cum cineva demult a zis bine, in gand raspundem la muolte postari, dar cand scriem, din graba, mai reducem, asta este... Eu chiar am zis, cand am facut acel mic rezumat pt gige, ca as mai avea de pove despre fete, dar mi-era somn [:))]. Si deci, nu insemna deloc ca ignoram pe alte fete, despre fiecare am in minte cate ceva, dar mi-am impus sa nu ma simt "obligata din gentilete" sa scriu ceva anume. Este ceva live [ca si cu celebra supriza :)))]. Ce simt in acel moment, asta scriu. Aaa, cand cineva isi doreste cu adevart un raspuns, il va cere, tocmai pt ca aici suntem LIBERE, e ok sa avem dreptul sa il cerem repetat. Si atunci, prin repetare, se ridica ponderea acelei postari si noi vom raspunde. Fara suparari, fara resentimente. Dar e f important sa ne percepem niste particele dintr-o lume cumva calda, cumva virtuala, cumva libera. Hai sa fim toate calde, si in acelasi timp, libere ;)!

3. Smalltalk vs serios. Parca s-a mai descusut problema asta. Sunt lucruri ce se completeaza unele pe altele. Cateodata e important sa vb despre un subiect profund, alteori vrem relaxare, cafea, ganduri sprintare la actori nepermis de misto etc. Dar, din nou, e bine sa fie live alegerea fiecaruia. Eu nu sunt buna deloc la nume de actori, de asta nu raspund, dar asta nu inseamna ca ma simt pe din fara, nuu, sunt fff inauntru, ca dar cautare dupa numele lor si vad de cine ii place lui ilinca m sau bianca, etc, si deci, sunt inauntrul problemei :))) Daca se vb despre retezte, dau skip, recunosc, nu sunt fan facut mancare, vreau sa o privesc cat mai de departe :)), dar asta nu insemana ca nu le admir pe fetele gospodine... ooo, cat mi-a stat in suflet cate a facut simina_kin, si eu doar zacusca si gogosari . Deci asa este viata, un amestec de small talk si ape adanci... So, pisigri, da-le-ncolo de ganduri, pai cine ma mai taxeaza pt tel mobil cu vero??? Crezi ca te-am uitat? :))))) Zau, doar ilincam a mai ramas pe metereze cu arcul? Hai, rasuceste umarul un pic si ia vezi, se vede peste umar ceva luminos? Sunt eu, blonda, suava si cu ochi albastrii, fluturand un i-phone in mana :))) Dar nu e al lui vero, ci al lui Pisik, tot ravneste vero la el, de la duni :)))

Contuinui

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 1 anisor

Mergi la inceput

4. Dl 41.
Domne, e incurcata problema. Intalnirea a fost NON-romantica, deci fetele dintre voi care va plac complimente, rafinamente, etc, luati-va gandul de la om. Neeeh, e din ala rau, tot incearca sa ma vada "afectata si necajita tare" de toate mojicismele lui, gen: "ai venit, acum asta este, trebuie sa ma chinui cu tine vreo 2 ore la terasa" sau "dar iti creste fundul cat fat frumos in 3 zile" etc Insa, e f ciudat, omul asta are ceva amuzant in sinea mea, adica el vrea s apara sobru, rautacios, etc, insa pe mine ma bufneste rasul, si il omoara chestia asta. Si zau ca nu simulez rasul, chiar rad cu pofta. Prin urmare, de cand am vb noi prima oara [probbail vreo 3 sapta, habar nu am, nu fac count() ;)] nu exista zi sa nu ma sune de vreo 3-4 ori sui sa nu vb pe mess 1-2- ori, toate datile din initiativa lui. Si azi, de ex, m=am trezit cu tel de la el cica... "sunt in carrefour, vii? Da repede, ca ma grabesc sa plec" eu, amuzata, plecam spre serv, dar era pauza as aca zic: hai ca vin in 20 min si bien ca nu stai mult, ca su nu ajungi acasa complet epuizat :))) Deja de pe drum radeam in sinea mea. Ajung in parcare, frate, o bucurie in ochi mai mult decat clara avea, dar zice: oo, bien ai venit, ca eu ma gandeam ca ce noroc oi avea sa treaca alea 20 de min si sa "scap" :))) Eeee, cunoastem marfa, i-am zis: bre, ghinion de nesansa, sunt aici!" Si nea-m amuzat vreo 20 min, apoi eu trebuia sa plecv spre serv, nu s-a abtinut si m-a luat un pic de mijloc, asa, cica in mers, si cand sa plec spre masina, zice: da', pot sa te pup.. pe buric? [el mereu vrea sa ma socheze, dar neh, nu-i merge] Eu zic: hmm, nu. El: de ce? ai buric naspa?" Eu: nuu, dar poate vreau mai mult, si deh, te grabesti, nu? el: bene, atunci macar in brate te iau un pic, si pac, ma ia cumva in brate din spate, adica eu cu spatele la el, razand, si apoi cobor si zic: "aaa, ia uite, daca dupa asta inca esti viu si nu ai facut discopatie, inseamna ca sunt slaba. Deci, plec sa-mi iau 3 hamburgeri!" Si fac semnul de victorie, si el, dandu-si o palma peste frunte, in sensul de "dang-dang" :))) In rest, mai vb despre conceptiile fiecaruia vizavi de divrse chestii, de e4xemplul azi i-am povestit despre instalatorul din baie, cum m-a balacarit el pe mine ca am copii ne-educati, ca vezi doamne, sambata au alergat si tiputi non-stop, si nu au stat smirna pana sa faca el ce avea in baie. I-am zis: asta este, asa e la casa cu copii.. Si el: ok, alata data o sa stiu, si nu mai accept lucrare la copii mici si multi!!!! :))) Si dl 41 m-a intrebat: "si nu l-ai dat afara din prima secunda???" Ee, aiic ne diferim noi, se vede ca el e scorpion, si eu nu. El sufera daca cineva ii incalca si nu ii recunaoste suprematia, eu doar ma amuz, as aca i-am zis: aaa, nu, doar i-am zis instalatorului asa: roaga-te sa tina reparatia sio sa nu curga vreo picatura de apa, ca altfel tot pe tine te chem, si in weekend, cand suntem toti acasa!!! Era pedeaspa max :))))))) De asta diferim noi 2, insa e amuzant cand ne intalnim. aa, V-am zis de faza cui pozele? nuu, e criminala, la alta postare.

5. Pe langa dl 23 [cu care nu m-am intalnit iar, din motiv de lipsa de chef], am un alt admirator, culmea!!!!! unul nascut in 81 [ca daddy] si care, desi i-am zis din start am 39 si 3 copii [si i-am dar si poza recenta], el a zis ca INCA vrea sa se vada cu mine, vb de cateva zile pe mess, si frate, mort copt, ma suna si seara, spera el maine seara sa ne vedem. Sa vedeti dialog pe mess:
el: cum te recunsoc?
eu: cand o sa vezi ca cerul se lumineaza, si o blonda suava si cu ochi albastrii sat singura la intarrea parcului atunci sa stii ca...
el: ce?
eu: ca NU sunt ee
el: :)), dar cine esti?
eu: CEALALTA!
el: adica.... esti grasa????
bai, am murit de ras cu colegii de birou :)))))
eu: pai, tocmai ti-am zis, sunt cealalta, adica: NU blonda, Nu suava, NU cu ochi albastrii.
el: aa, deci daca te urci pe mine am sanse sa scap?
eu: daca o sa fim in panta, rasucesti putin umarul si o sa alunec la vale, deci da, ai avea ceva sanse
el: :)), am inteles, bine, atuinci ne intalnim pe dealul patrirarhiei?
eu: aaa, nu, pe alt deal, ca nu vreau sa mergem din prima la spovedit :))
si tot asa

ei vedeti, ce inseamna smalltalk vs serios?

Poze cu noi

Mergi la inceput

6. faza cu pozele:
dl 41 mi-a facut o poza cand eram la terasa in Alexandria, am pus-o pa facebook, sper s amearga linkul
http://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?id=100000276860290

asa, si imi da mail cu poza. ok, zic eu, dar el zice: fi atenta, vreau sa o fac si ceramica. Eu: ceramica de Horezu? adica vrei sa ma pui pe o farfurie? El: nu domne, ceramica pt "stalp", adica pt crucea de a mormant!!!!!! Eu [staim ca vrea sa ma vada daramata de gandurile lui sinistre, as aca nu am cedat]: aaa, pai de ce? vrei si speri sa scapi asa iute de mine? el: nu chiar, dar vreau sa ma asigur ca macar pe cruce o sa ai si tu o poza in care sa aratati cat de cat bine:))) Si sa fie pentru eternitate! Eu: baii, asta inseamna ca deja te gandersti la mine cu ganduri "serioase, de durata" " el:domne, esti mai groaznica decat mine, ce sa mai, ma dau batut.

Na, voi declaratie de amor asa de eterna ati mai primit?
:))))))))

Pup.

Poze cu noi

Mergi la inceput

Gata, o roiesc acasa, si ca rezumat la tot ce am scris in seara asta, va zic ca eu ma uit la pozele vaostre, imi plac in gand toate, dar toate, si multuimita de mine insami ca fac parte dintr-un grup de copilasi asa frumosi, inchid calcu si plec mai departe prin lume. Prin lume si prin clipele din aceasta viata.

Pup si pa.

Edit: A nu se intelege ca plec de tot, nuu, plec la plimbare . Si apoi.. "I'll come back, babe!" [vedeti ca stiu si eu ceva din filme? :))] Si da.. ne place despre marcel iures, bine a scris cineva ;)

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

of, mai anca, pai eu intru sa plang de mila Silviei si de-a mea si tu ma faci sa rad? tuseste, are mucii pana in sosete si plange cand vede lingurita sau vreun recipient din care stie ca trebuie sa-i dau ceva am traumatizat copilulpe mine ma doare-n gat si mi s-a infundat nasul. ma tratez tot cu ale ei si cu paracetamol de oameni marigeorgiana, prin ce emotii trebuie sa fi trecut si tu...nici nu vreau sa ma gandesc...eu am cosul de vase deaspura usilor unde tin cosul de gunoi iar Piti duce "mazeie" la "guii"-mizerie la gunoi-. tare ma tem sa nu-i zboare vreo farfurie in cap ca le tranteste cu pasiune sa zicem "bavo".revin maine, noapte placutaFiica Ploii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena.elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui elena.elena

Acu e bine oare?

[ url = " http://community.webshots.com/album/578657446soJCjH?vhost=community " ] EVA [ / url ]

intre paranteze si url, intre url si =, intre = si ghilimele, intre ghilimele si link, intre link si ghilimele, intre ghilimele si paranteza, intre paranteza si EVA, intre EVA si paranteza, intre paranteza si bara, intre bara si url, intre url si paranteza.
Si gata!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Jura ca am pus pauza intre toate cele scrise de tine, dar se si observa la semnatura! Ma mai uit,ceva am gresit eu...

[ url = " http://community.webshots.com/album/578657446soJCjH?vhost=community " ] EVA [ / url ]
Nu reusesc si pace, sa mor daca imi dau seama ce nu fac bine! Si scuze ca scriu aici nu prea sunt in topic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Elena, trebuie sa stergi pauzele ca sa iti iasa corect!Toate pauzele!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput