Ghiocei de Martie-Aprilie***254***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditapop
A, Novus, vezi ce potential ginere ai ratat???

nazdravanul seamana cu tati... a si nazdravanul cu vladimir zici ca au aceeasi mama, sau acelasi tata ca seamana ei doi

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Da, culmea e Georgiana, ca si pe mine m-a cam bagat in ceata cu acest "e pe cale sa coboare", chiar m-a amuzat usor exprimarea. Ideea e ca la inceput nu tusea deloc, acum e tot mai rau. Initial mi-a prescris Zinnat, dar spunandu-i ca nu i-am dat niciodata antibiotic, a spus sa ii dau amoxicilina, pentru ca majoritatea copiilor reactioneaza ft bine la ea daca e primul antibiotic luat. Probabil s-a gandit ca augmentinul il tinem de back up pentru situatii mai grave.M-au trecut toate caldurile citind ce ati patit cu usile alea! Bine ca ai fost pe faza!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Of, Doamne, cati copii bolnaviori aici!Ilinca, banuiesc ca Bianca a sters mesajul, nici eu nu l-am vazut, dar am citit din quote.Si te rog nu mai tine secret, spune aici ce planuiesti, eu sunt convinsa ca o sa iti reuseasca!Georgiana, dar batista bebelusului e echivalentul suflatului nasului la adult, nu? Adica pentru asta o folosim, pt ca ei nu stiu sa sufle inca (Eva a inceput sa invete). De ce ar stimula secretia?Elena, La Multi Ani!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

dyana nu e link-ul ca e reclama

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Dyana, unde gasim minunile alea de jucarii? voi sa inteleg ca le-ati primit de prin tari straine?
Simona, Vladimir pare mai mare decat Razvan, si are parul mai mare, mai blond parca... eu vad diferente mai mult, dar daca zici tu, poate ca intr-adevar seamana Cum e Dragos? am tot uitat sa intreb ce ti-am promis... azi o sa sun la prietena mea. Uf, cand ma gandesc ca mai am putin si incep si eu serviciul parca ma ia groaza... brrr!

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310
Faza e ca alea cum s-au tot trantit, la una s-a desprins clema care o tinea sus...

of prin ce ati trecut, erau glisante? ca incep sa ma sperii si pe mine, ca drg toata ziua hat hat in colo si in coace le plmba.

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

dyana- multumesc mult, acum m-am luminat cu "atractiile" mutzunelului
prospectez piata jucariilor ca ne apropiem de 1 an jumate
si acusica vine si mos nicolae si apoi mos craciun

PS: vazut poze cu mutzunel super relaxat plus parinti asisderea

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aditapop
Cum e Dragos? am tot uitat sa intreb ce ti-am promis... azi o sa sun la prietena mea.

e f bine de cand am intrerupt tratam., dar te rog daca poti sa afli ceva

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Simona, ai acces la mess?

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

aoleu georgiana
nu vreau sa stiu ce-a fost in sufletul tau
sa-ti vina inima la loc

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009