Ghiocei de Martie-Aprilie***254***
Raspunsuri - Pagina 19
anamariame spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui georgiana310 Neata2. Mie Brazelton nu mi se pare nicium revelator. Are niste chestii ok... dar nu pentru mine sau societatea in care traiesc!Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009http://georgianaspataru.blogspot.com/ |
Eva Maria (23 aprilie 2009)
anamariame spune:
Wow, ce par delicat are Brisuca!!Si ce cercei frumosi! E o scumpa!
Ana-Maria, mami de
georgiana310 spune:
| citat din mesajul lui anamariame Wow, ce par delicat are Brisuca!! Si ce cercei frumosi! E o scumpa! ![]() Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Daaa, sa vezi cum sta dimineata la codite

O intreb: facem azi codite? SI ea zice... DAAAA

anamariame spune:
Eu o intreb pe Eva: "Cine-i iubita lu' mama?" si ea raspunde repede:"Eiaaaa". Apoi: "Cine-i cea mai frumoasa fetita din lume?" / "Eiaaa" (la intrebarea asta raspunde inainte sa o termini de pus
) si "Pe cine iubeste mama cel mai mult?" "Eiaaaaa!".Stiu, mai avem de lucrat pa prepozitii.Ana-Maria, mami de
Gaza22 spune:
Uali un alt remediu ar mai fi Bicarbonatul, una-doua lingurite zilnic, in putina apa. Am aflat recent de acest remediu si cica e ff bun. Am niste cunostinte care se preocupa de chestii naturiste pot sa-i mai intreb dar unele tratamente sunt cam radicale.
Pup, multa sanatate mamei tale.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Primul Anisor 
silvi8 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adrisimo28
ass de repede repetati analiza?? dragastoasa de Dragos ![]() |
da. dr a zis sa asteptam 5 maxim 10 zile si sa repetam coproparazitologicul. si daca iese negativ tot o sa ii mai dea ceva da de data asta de la plafar... parca helmilflores, daca am retinut. daca iese pozitiv nu stiu ce mai facem. vedem ce mai zice dr.
silvi mama CRINEI
CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare
Povestea CRINEI
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui silvi8 si daca iese negativ tot o sa ii mai dea ceva da de data asta de la plafar... parca helmilflores |
de asta iti ziceam si eu zilele trecute,i-am dat si eu, e ok
dragastoasa de Dragos
uali spune:
| citat din mesajul lui Gaza22 Uali un alt remediu ar mai fi Bicarbonatul, una-doua lingurite zilnic, in putina apa. Am aflat recent de acest remediu si cica e ff bun. Am niste cunostinte care se preocupa de chestii naturiste pot sa-i mai intreb dar unele tratamente sunt cam radicale. Pup, multa sanatate mamei tale. Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor ![]() |
da, am auzit si eu de bicarbonat, se pare ca este un dr in italia care face tratament cu injectii...rezultate bune dar hulit de medicina clasica...
tratamentele cu sucuri exclusiv sau hrana verde nu prea se pot aplica la mama, ca e ff slaba in urma tratamentelor si chimio, i-au cazut dintii si nu mai poate mesteca usor, mi-e teama ca doar cu sucuri o pierd de tot...
am mai auzit de laptele de vaca...trebuie exclus complet, chiar si derivatele...am gasit pe net o carte a unei englezoaice care s-a vindecat renuntand la proteine animale si lapte de vaca...poate mai gasesc link-ul sa il pun aici...
daca ai detalii despre asta cu bicarbonatul chiar te rog sa-mi zici!!!
pup!
silvi8 spune:
LA MULTI ANI PISIK!!!
uali, multa sanatate mamei tale. nu ma pricep la tratamente naturiste dar sunt alaturi de tine.
georgiana, am admirat/o pa bris si coditele fermecate.
ilinca, tinem pumnii!
silvi mama CRINEI
CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare
Povestea CRINEI