Ghiocei de Martie-Aprilie***254***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Zana Mea

Oare mi-a iesit?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

Silvia Ioana,ghiocel de Cativ13

Iulia Petra,ghiocel de Zsuzsu

Darius,ghiocel de Danonique

George Andrei,ghiocel de Inna30

dragastoasa de Dragos

La multi ani!!

20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Oooo, cat ati scris, n-am vreme sa recuperez, am intrat numa sa va rog sa-mi tineti pumnii incepand cu ora 10...pana va zic eu!
Multumex anticipat!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever

Ok tinem pumnii !!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uali spune:

...salutare!!!
n-am mai intrat demult...din motive obective, dar si subiective...
n-am apucat sa citesc mai nimic din urma, doar asa putin, pe sarite...
urez sanatate ghioceilor bolnaviori, sa se faca bine repede...
Pisik- la multi ani si un deceniu III plin de impliniri!!! ... ti-am urat mai devreme si pe Fb :))
Inapreda...cum a fost in italia?? ti-a placut?
Cati si Denisa...am fost in urbea voastra saptamana trecuta sa ma inscriu la un master, caci doar in targoviste se face postuniversitar de 1 an...asa ca from time to time o sa dau pe-acolo la cursuri.
mi-a placut drumul, am prins o zi superba de toamna, am fost si la european heritage- lucruri deosebite si doi baieti ca lucrau acolo frumosi si amabili foc :)))
cand lucram la banca era clientul meu Quadra...ca sa vezi ce fraiera sunt...dar atunci nu ma interesa mobila..:(((

altfel, sunt in cautare de retete si procedee naturiste in lupta impotriva cancerului...mai nou caut un dispozitiv de electroliza a apei, sa produca apa acida si alcalina... daca aveti idee cum se construieste asa ceva sau unde gasesc de cumparat dati-mi de stire, dar sa nu fie din ala de 1000 euro, ca e plin internetul de oferte de-astea...

va pup!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui uali

...salutare!!!
altfel, sunt in cautare de retete si procedee naturiste in lupta impotriva cancerului...mai nou caut un dispozitiv de electroliza a apei, sa produca apa acida si alcalina... daca aveti idee cum se construieste asa ceva sau unde gasesc de cumparat dati-mi de stire, dar sa nu fie din ala de 1000 euro, ca e plin internetul de oferte de-astea...

va pup!!

Medeea

de ce ai nevoie de asa ceva???

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

poze noi: http://picasaweb.google.com/georgiana310/SfarsitDeSeptembrie2010#

Astept comentariu si pareri pentru fiecare poza in parte! Adica... 120!

Hai ca am vrut sa fac o gluma, evident, proasta!

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
http://georgianaspataru.blogspot.com/

M-am delectat si eu cu pozici,superba printesa cu codite

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
Adica... 120!

125 mai precis +47 inceput septembrie

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:

Zana Mea

Oare mi-a iesit?!

da, da cu multe succesuri

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uali spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui uali

...salutare!!!

va pup!!

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
http://georgianaspataru.blogspot.com/

...pentru mama...a metastazat si caut alternative de alcalinizare a organismului, cica asta ar fi o mare chestie...cu cat organismul e mai putin acid, cu atat lupta cu celula canceroasa e mai eficienta.
alcalinizarea se face prin alimentatie dar si prin apa de baut, iar cu aparatul asta faci apa alcalina de baut ( si apa acida dar aia e pt uz extern)

Mergi la inceput

[/quote]

...pentru mama...a metastazat si caut alternative de alcalinizare a organismului, cica asta ar fi o mare chestie...cu cat organismul e mai putin acid, cu atat lupta cu celula canceroasa e mai eficienta.
alcalinizarea se face prin alimentatie dar si prin apa de baut, iar cu aparatul asta faci apa alcalina de baut ( si apa acida dar aia e pt uz extern)

Medeea
[/quote]

La PLAFAR, exista NONI - este un sirop foaaaaarte bun. NONI vindeca si cancerul! Este extrordinar de bun si recomandat in medicina alternativa...

Am citit mult in ultima perioada despre asta si se pare ca functioneaza si face miracole in acest sens.

Multa sanatate mamei tale!

Mergi la inceput