Ghiocei de Martie-Aprilie***254***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Novus you back!Si pentru top-modela nemancacioasa e valabil sfatul! O satra om gasi noi pe langa Sovata, sa primiti niste indicatii cum scrie la carte, ca nu va descurcati prea bine, le lasati nehranite pe fetele alea!Mai, mai!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Gata, e deja maine...

La multi ani, PISIK

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Pisik mult indragit, la multi ani! Sa fii mereu cu sufletul linistit si cu zambetul pe buze, sa te bucuri de viata si de cei dragi si sa ramai la fel de sensibila, sincera si generoasa!

Si un cado special pour toi ( am simtit eu ca ti s-ar potrivi!):

http://www.youtube.com/watch?v=2Zg3RM7C6x8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Gata, e deja maine...

La multi ani, PISIK

Da-da! M-a prins "maine" pe aici, so:

Diana, eu fac la vasul roman sarmale si "PUI UITAT IN CUPTOR"... si "legume amestecate' (adik ce am prin frigider) si... ma mai gandesc... oricum ies super mniam-mniam.

Anaan

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Mai spusese si Arisica mai demult: solutia e sa gasesti un medic in care sa ai INCREDERE. Si daca ala zice sa dai antibiotic, dai, asa cum a facut Matzagri sau Arisica.

Noi am avut antibioticul deasupra capului la o otita, cand pedi mi-a zis sa incerc cu antitermic si abia daca nu reactioneaza sa administrez antibio. De vreme ce a reactionat, n-a mai fost nevoie, dar eram hotarata sa urmez sfatul lui.

Io am incredere-n mine! Ca-s dahshteapta! Si modesta!

Era vorba de muritorii de rand...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

La multi ani, PISIK

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
Mai spusese si Arisica mai demult: solutia e sa gasesti un medic in care sa ai INCREDERE. Si daca ala zice sa dai antibiotic, dai, asa cum a facut Matzagri sau Arisica.

Noi am avut antibioticul deasupra capului la o otita, cand pedi mi-a zis sa incerc cu antitermic si abia daca nu reactioneaza sa administrez antibio. De vreme ce a reactionat, n-a mai fost nevoie, dar eram hotarata sa urmez sfatul lui.

Io am incredere-n mine! Ca-s dahshteapta! Si modesta!

Era vorba de muritorii de rand...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Ma faceti sa-mi trezesc copilul pe care de-abia l-am doborat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Anaan, te pupai eu, dar uitasem ce voiam sa zic: en grade!!! vedem noi care e cea mai.... "prospera" mamica de ghiocel... ca eu prosper de la o zi la alta.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

In primul randLa Multi Ani, PisikSa fii fericita alaturi de familia ta perfecta, si iubita, si sa ai o zi minunata, senina si plina de cadouri frumoase!In al doilea rand, Ela, vreau sa iti spun ca m-a ajutat ft mult experienta ta, asa ca iti multumesc, am putut face o comparatie cu situatia noastra, lucru care m-a ajutat sa trag o concluzie informata.Cami, , nu i-am dat inca antibiotic, ea doarme acum, i-am facut aerosoli prin somn si nu a mai tusit deloc, spre deosebire de aseara si astazi la pranz, cand dupa primele minute de aerosoli s-a pus pe o tuse greu de potolit. Vad cum decurge noaptea si maine iau decizia finala.Denisa, pe mine ma ajuta informatiile pe care ni le oferi legate de sanatate in general si de antibiotic in special, si le iau in considerare, nicidecum cum ai spus tu. Asa ca te rog sa ni le impartasesti. Intrebarea mea este cum pot eu sa imi dau seama cand e indicat antibioticul si cand nu, din moment ce mie mi s-a recomandat de fiecare data, si acum la o viroza ceva mai serioasa, dar si la o banala raceala care s-a dovedit a fi de fapt rubeola Novus, daca e cald, cred ca venim, joi ne da ok-ul dr.Anca, tare-s curioasa sa ne spui cate persoane ti-au dat add pe facebook dupa ce ai pus linkul aici.Hai ca intre timp am gasit solutia oferita de Monnvas, si anume gasirea unui dr de incredere, sa va spun ca am fost la juma din dr din oras si nu mi-a prezentat niciul incredere, din diferite motive? Poate e cazul sa mai renunt la pretentii.Ah, Monnvas, ziceai de Brazelton ca e un dresor, poate e doar un alt mod de a-l numi, usor mai dur, dar nu e rolul unui parinte sa formeze un copil? Sigur, sa-l ghideze mai mult, ca sa nu ajungem pe polemici legate de Upanisade, dar totusi noi suntem datori sa-l modelam astfel incat sa se poata adapta lumii in care traim...eu l-am vazut ca un autor care tine mult la intimitatea si personalitatea unui copil. Tu ce ai citit de ti-ai format aceasta parere?Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Denisamada,stai linistita, ca pe mine in sunci nu ma bate nimeni!- e de rasu-plansu (rasu pt. ca excelez si eu la ceva si plansu pentru ca is ca o juninca)

Ilinca, nu stiu io pentru ce, da' stiu ca e important pentru tine si asta mi-e suficient, asa ca maine tin pumnii- ma apuc de dimineata, deci, cand e gata, sa ma anunti, sa nu ma anchilozez!

Mergi la inceput