Gashca de Constantza *126*LMA Ghiulten si Andreas
Raspunsuri - Pagina 9
cryss_cryss spune:
Zic si eu un caldurospiticului.Sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii!
Dodo,ai pm de la mine!fetele!O zi minunata sa aveti!
loryd spune:
La multi ani Paul!!
Lali sa-ti traiasca baiatul, sa creasca mare si sa fie sanatos si voios mereu. Multam de cafea si merge si o fele de tort daca zici ca nu ingrasa .
O zi minunata tuturor.
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
Lali_mete spune:
Multumesc fetelor de urari, noi o intindem din localitate ,plecam la Buzau cu nasii lui Paul. dulce si ne citim duminiza .
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
Dodo-pui spune:
dragelor pentru cine mai doreste mai sunt 2 locuri libere pentru maine la Silvian(nu vine Lulu)
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
DanaAlex spune:
sunt in fuga...am umblat azi toata ziua, ma pregatesc sa ma duc la gradi dupa pitici!Lali- drum bun! distractzie frumoasa Paulica (dez)motzicaLeeAnn-
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui dragelor pentru cine mai doreste mai sunt 2 locuri libere pentru maine la Silvian(nu vine Lulu) |
Dodo, am intzeles, multzumim de avertizare( eu nu am primit nici un mesaj in acest sens de la Lulu)...modific imediat lista
DanaAlex spune:
mesaj actualizat
Atentzie!!!! sambata, 2 octombrie 2010, ora 10,45 la Atelierul de ciocolata-Cofetaria Silvian, Bld. I. G. Duca nr. 73, Constanta
!!! taxa participant: 18lei/copil
!!! taxa de insotzitor: 5 lei (pentru mamicile care intra in Atelier sa stea permanent langa copil)
!!! se poate filma/fotografia
!!! va rog sa confirmatzi venirea, in caz ca nu ajungetzi shi se micshoreaza grupul sub minimul de 15, va trebui sa achitam shi pentru copilashii absentzi, maxim permis 24 de copilashi
!!! maine dimineatza confirm grupul (numarul de copii), telefonic cu Dna Lili
!!! este singura ora libera din toate sambetele de pe octombrie...dar daca mai sunt doritori, mai facem o data "excursia" in lumea ciocolatei shi in noiembrie
!!! e indicat sa avtezi o rezerva de haine pt copil, in caz ca se mudareshte rau, mai ales daca e micutz
spre shtiintza: eu shi alte mamici vom sta la masa la Silvian shi NU vom manca prajituri!!! oare????..DA, mancam placinta dobrogeana cu iaurt, mai dietetic de atat, nici ca se poate...
s-au anuntzat urmatorii maeshtrii cofetari:
01. Alexandra (Camelia)
02. Teodora (~"~)
03. Sebi (Diana)
04. Delia (~"~)
05. rezervat (~"~)
06. Vlad (Vladis)
07. Tibi (Dana)
08. Tiana (~"~)
09. Iulia (~"~)
10. Alexia (LeeAnn)
11. Natalia (~"~)
12. rezervat (~"~)
13. Lory (Loryd)
14. Diana (Ely)
15. rezervat (~"~)
16. Izabela (Dodo)
17. Bogdan (~"~)
18. Andrada (Adinutza)
19. Alexia (Crixia)
29. rezervat (~"~)
21. Ayla (Happy)
22. Ionutz (Mariana)
23. rezervat (~"~)
la acest moment, avem un grup de 23 de copilashi...mai este doar un loc disponibil!!!
va rog sa confirmatzi prezentza, cele care avetzi dubii ca nu ajungetzi, ca sa anuntzam rezervele...cred eu ca mai mergem o tura shi in noiembrie
acestea fiind zise, ne intalnim la Cofetaria Silvian (zona casa de Cultura), maine- sambata, pana in ora 11 a.m.
mihaela77O spune:
la multi ani,Paul de Lali,sanatate si mult noroc sa-ti dea Dumnezeu!
Lali,drum bun,sa ajungeti cu bine!
fetele,distractie placuta la ciocolata!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
Ontica Camelia spune:
La multi ani Paulica! Sa cresti mare, frumos si sanatos!
lali sa va bucurati de puil vostru si sa va aduca numai bucurii!
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator