Gashca de Constantza *126*LMA Ghiulten si Andreas
Raspunsuri - Pagina 10
13diana79 spune:
Dana , vrea si Mada ( de la sala) sa vina maine cu fetita ei Maria(6ani). Am asteptat sa vad cine confirma prezenta si din ultima lista reiese ca sunt 2 locuri libere.
Pupici si abia astept sa va cunosc maine pe toate
DanaAlex spune:
Diana...am retzinut shi modificat listutza de pe pagina anterioara...
sa ma linishtesc putzin, abia am ajuns acasa shi va povestesc despre ce se intampla la pavilionul expozitzional din mamaia "sarbatoarea vinului shi a recoltei" - mancare, vin shi voie buna, deschis intre 1-17 octombrie
DanaAlex spune:
eveniment in cta...sarbatoarea vinului shi a recoltei...iata ce scrie www.telegrafonline.ro/1285880400/articol/137919/sarbatoare_maraton_a_recoltei_si_vinului.html" target="_blank"> presa locala
eu am fost cu T&T, dupa gradi...am colinda tot pavilionul expozitzional, am gustat din toate , sunt venitzi tzarani din Ardeal cu produse specifice...am cumparat carnatzi de porc shi vita, afumatzi, din Maramuresh, carnatzi de vita din Sibiu, jumari, paine de casa, turta dulce, acadele, covrigi uscatzi, oua, 3 tipuri de carne afumata shi inca nishte carnatzi din ardeal, miere...numai produse bio
mai au: vin de toate felurile, legume, obiecte de imbracaminte, jucarii din lemn, imbracaminte populara...ce sa va zic, numai bunatatzi culinare shi frumusetzi populare
afara, gratare cu de toate, muzica populara shi dansuri pe scena, atmosfera specifica de targ...maine dupa Silvian mergem acolo, eu cu doua prietene, plus copilashii din dotare, asha ca cine mai doreshte este binevenit...mergem sa mancam ceva de pranz shi privim spectacolul popular
ajunsa acasa, am beut o tzuica fiarta shi am mancat din carnatzi...asha ca va spun noapte buna!!!
pentru cine da cafeaua maine dimi...
oricum o parte din noi o bem in Gashca la Silvian... Camelia, Diana, Vladis, LeeAnn, Loryd, Ely, Dodo, Adinutza, Crixia, Happy, Mariana
all
Dodo-pui spune:
Ct
am spus hunilor de ciocolata...aseara prin urmare azi la 6 erau drepti "mai megem la totolata?Cand megem la totolata?Si avem bucatar(a se citi boneta)?Si sunt topii mei de pliaja?Si fata dansan?Da megem da?"
Nu mai pooooooooooootttttttttttt!puteam sa-i povestesc pe drum spre Silvian
Las , si
O sambata frumoasa tuturor!
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
13diana79 spune:
Dodo , iti dai seama cum sunt eu de doua zile de cand le-am spus ?!
Insa trebuie sa recunosteam ca sunt "deliciosi" si ca ni se umple sufletul de bucurie cand ii vedem asa fericiti si incantati
Acum se aude in ceafa mea : "mai mergem sau nu mai mergem"
Imi savurez cu lapte si scortisoara si....ne pregatim de atac
O sambata frumoasa tuturor!!!
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 13diana79 Insa trebuie sa recunosteam ca sunt "deliciosi" si ca ni se umple sufletul de bucurie cand ii vedem asa fericiti si incantati |
DA ,asa-i...eu una nu poooottt sa mai stau serioasa mult timp.E asa de haios Si cand ii spun Da ii licaresc ochii a bucurie....sincer?! Si mie(sunt fan cioco)
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
DanaAlex spune:
Buna dimineatza!!!
Dodo, thk de , acum ne-am trezit....ne pregatim de imbracat shi mers la .....fabrica de ciocolata!!!!!
o zi super delicioasa sa avem!!!!
mihaela77O spune:
have fun!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
dadi_t spune:
La multi ani cu sanatate si o copilarie minunata pentru frumuselul de Paul!(scuze pt. intarziere-am cateva zile de ..necitit DC)
Lacramioara-drum bunsi distractie placuta!
Miss-minunatelor care merg la ,,fabrica de ciocolata''- DISTRACTIE MAXIMA SI CELOR MICI SI CELOR MARI!
Pupici tuturor ..fara discriminare!
<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!,2006-2009,2004-2006
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
Bazar Bogdan
Ontica Camelia spune:
Salutare!
Citat: |
DISTRACTIE MAXIMA SI CELOR MICI SI CELOR MARI! |
Chiar a fost distractie la atelierul de ciocolata, copiii au fost FERICITI ca pot manca cioco fara a le spune nimeni STOP.
In drum spre casa, Alexandre i sa facut rau (au mancat amandoua de parca era prima data cand au vazut/gustat ciocolata ), si-a revenit dupa ce a papat ceva sarat (ciorba ) , iar Teo a facut un "somn de frumusete" .
Ma credeti daca va spun ca acum, dupa atata cioco vreau sa doarma?
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator