Fluturasi de martie-aprilie 2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Eu lapte beau in fiecare dimineata un pahar. Mai mult nu pot sa beau, dar o fac pt bebe ca cica e bun pt oase. Asa ca Deea pune si bea si tu macar o canuta de laptic, ii faci si pritesei si poate te iei cu ea.
Al meu de cand beau eu nici lui nu-i lipseste paharelul cu laptic dimineata.

------------------------------------------------------------------------------------------
17+ cu ursuletul meu drag

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bulina_mica

fetelor vreau sa va zic ca tocmai am venit de primul curs de gimnastica pentru gravidutze si a fost foarte fain (sper sa nu fac febra musculara), recomand la toata lumea care nu are interdictie
si bebelushul nu l-am simtit inca deloc, sunt eu anormala? ca la eco se vede ca misca si e foarte activ
va pup pe toate

Gravidutza fericita 18+ cu

unde mergi?? ca in Tm se face in 2 locuri...

mamica fericita de printesa si 18+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Anaxena ce pozici misto....sunt cele de la Iosup...abia astept sa merg si eu..ce a fost morfofetala??? cat te-a costat 430 cum, mi-a zis mie de la receptie?
si ce mai cuc...mare domnule mare

sa fie bebe sanatos si tu mai putin stresata cu munca

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

a fost foarte obositor si am stat mai mult pe drumuri,doar ce am vazut 3-4 mag cu haine de copii si mi-am luat o haina pt la iarna roz bombon

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 14+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

mai pisuc, dar smechera esti. pai sunt teribil de invidioasa pe tine.rau de tot. si tu acum ai descoperit ca poti pune sonda un pic? off....vreau si eu o sondita, sa vad ca misca- o data pe saptamana..esti cea mai tare dintre noi.mi-e ciuda ca nu am nici o prietena, cu sonda..nici o pila la medicala in Coltea-unde lucrez, sa-mi faca si mie pe plac cateodata

14 SA

Viss draga
nu ca nu m-am prins, dar pana acum vreo 3 saptamani nu stiam ca pot vedea bine ceva transabdominal, mi se parea ca doar transvaginal se vede. Acum ca am vazut saptamana trecuta ce bine se vede, am trecut la fapte. Nu vreau nici sa exagerez, dar mi-era dor sa vad bambilinul

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 12+

Mergi la inceput

dorinuta interesant ce ai scris despre repetarea analizei de toxo.... cred ca al meu dr merge dupa varianta americana . cat despre sexul bebelusului, dupa 11 sapt se diferentiaza. eu ca am prima fetita acum baietel am vazut clar diferenta intre pozele de la eco, desi una e la 14 sapt si la fetita la 17 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_sb spune:

Fetele, am tot vrut sa va intreb, dar scleroza e in floare la mine in perioada asta si ma face sa uit. Voi transpirati noaptea? Pe mine ma chinuie de cateva saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

stefy si mie mi se pare ca arati foarte bine, nu esti deloc grasa.

S-a intamplat minunea mult asteptata18+

sarut manutza..dar toate pozele sunt facute inainte de a ramane gravida....si acum nu mai arat bine...si chiar nu mananc exagerat,dar in ultima sapt cresc vazand cu oki......am sa il pun pe ubi meu sa faca o poza si am sa o postez doar daca promiteti ca nu radeti de popoul meu gigant
:D

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina 17+

cum sa radem burticutz!!!! tu esti o simpatica si o frumoasa cu sau fara "poponetz gigant"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

H&M in Bucuresti!!!SUPER!!!!!!!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 14+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

si eu tot super zic...dar nu stiu locatia ...eu am primit un mail si am intrat pe el si faceau angajari...ma gandesc ca pana in decembrie poate dau drumul

dar as vrea si preturile lor...ca au uneori lucruri ieftine...eu acum vreo 2 ani am prins oferte si cu 200e am luat 2 saci de haine pt fiimea...a avut toata vara si toamna...nu mi-a trebuit sa mai iau nimic din tara
acum ce consider ca au haine bune si preturi ok sunt cei de la kiabi....au avut de curand 5 body cu 35 lei si sunt din bumbac ...cumparase fina pt fata

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

chiar am vazut o emisiune in care ziceau ca cu cat te abtii mai mult si mananci mai rar, cu atat te ingrasi mai tare cand mananci ceva. cica trebuie sa mananci constant ca metabolismul sa functioneze mereu, nu sa stai nemancata 5 ore, stomacul leneveste, metabolismul la fel, si apoi cand mananci cu greu se urneste. cam asa ceva explicau aia acolo. bine...am zis-o si eu mai babeste asa

S-a intamplat minunea mult asteptata18+

la mine e tocmai invers.... cu cat ma abtin cu atat nu imi mai trebuie si imi e mai usor. cum mananc cateva zile cum imi trebuie intr una sa mananc .....

Mergi la inceput