Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(452)
Raspunsuri - Pagina 7
daciana.t spune:
zoze...incepe numaratoarea invera?! 

hai ca mai e putin!
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/
Copilule nu pot sa te opresc sa nu te impiedici, dar pot sa iti ofer mana sa te ajut sa nu cazi!
Claudia
+26 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
VALENTINA C spune:
Ce naiba, cred ca e al n-spelea caz de intoxicatie cu Dentocalmin in ultimii ani!!! Cum sa nu vezi ce-i dai copilului, frate!!!! 

VALENTINA C spune:
Eu am latit pagina asa????
Daca da, ce-i fac sa revina la normal???
Edit: s-a rezolvat![]()
Edit 2: vad ca nu![]()
Nicoleta spune:
Am si dormit putin... piticul doarme, s-a trezit si l-am mutat in pat si am dormit si eu...
Vali, ti-am vazut si eu piciul dolofan, ce dulce e! Noi mai putem sta o luna in actualul apartament. Insa vrem sa ne mutam cat mai repede. Sper sa ne iasa pasientele.
Ce vreme ciudata si in Viena! Vantul asta ne face sa trecem prin 2-3 anotimpuri pe ora! Acum e toamna mohorata! Clar ca eu as vrea soare... ca avem si karate!
Sa aveti o dupa-amiaza faina!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
bitza037 spune:
Vali si eu ti-am vazut dolofanul razacios si pe Matei, ce scumpi sunt cand se joaca si rad

sa-ti traiasca cei trei baieti!!!
ziceati ieri de un site de colorat pentru pici, mi-l dati si mie??
Ralu cum este zana?
Kya spune:

Suntem acasa deja
Are inca branula pe mana si o sa mai mergem 5 zile dimineata si seara pentru antibiotic la clinica, dar suntem bine. Nu mai face febra.
Partea mai proasta este ca ne-a spus sa ne mai asteptam la amigdalite d-astea urate, pentru ca are niste amigdale foarte mari care prind orice bacterie si avand in vedere ca si eu cand eram mica dadeam din amigdalita in pneumonie foarte des, are cu cine semana.
Pana cand m-au operat de amigdale a fost jale cu racelile si virozele.
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Kya, bine ati revenit acasa!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
luny spune:
uuu-uuuu![]()
![]()
am avut o zi super.. ne-am hotarat spontan sa tragem o tura de shopping pe la Ikea
, tare bine a fost! Muf a fost tare fericit sa alerge printre toate alea si sa testeze jucariile, pe masura ce aparea altceva interesant, lasa in urma din ele si nu a vrut sa-i cumpar nimic
eu mi-am luat tigaie
, veioza de birou, cos de jucarii, desi cred ca va fi degeaba
, niste prosoape si alte maruntisuri. Am mancat chiftele suedeze cu gem si minunata prajitura cu migdale(am luat de jos si ptr acasa, d-aia congelata, sper sa fie la fel!! si am luat cidru de mere si pere organic, delicios si asta!!)
, Mufa a papat si el meniu de copil
, si pe drum a adormit lemn, nu a simtit nici cand l-am mutat in patului lui, 4 ore a dormit, sper la noapte sa nu ne faca program artistic..
da' las' ca am folosit timpul ala pt noi
.. am zacut..ma rog, dupa
, asa ca am o stare de spirit f misto
kya bine ati venit acasa, sanatate!
zoze hai ca numa maine nu-i poimaine!
olgule ai grija de tine
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Eu cred ca am innebunit de tot
Am citit mesajul Valentinei cu "e Cargo...." si am facut niste ochi
Ce cauta Cargo (transportatorul din creierii mei
) pe crenguta?? Aici e ACASA , da???
Abia apoi m-am linistit , dupa inca 3 sinapse puturoase ![]()
Soo...Am citit ultimele vesti despre Simo si tare m-am speriat si intristat, l-am vazut pe George pe net la Trinitas si m-am umflat de plans
Eu sper asa sa fie, copilul bolnav (Simeon? ce coincidenta stranie
) sa devina tanarul puternic
Va iubesc si va invidiez pentru credinta voastra si pentru linistea pe care o raspanditi in jur amandoi, Dumnezeu sa va tina in brate si in continuare!
Ma bucur ca Zanele s-au intors acasa, aleluia! Ce patanie nene
Uite ca si Zana care era f strong pana la urma a cedat in colectivitate 
Gravidoasele , o imbratisare pentru voi
Hai cu Mariuca
, hai cu Alexandru
! Si lasa Zoze ca nu mori tu de foame pe-aici, de nu ne-or da aia afara pe toate la cata galagie facem ![]()
Calispero, hai acasa ca nu mai tine! De cand ai plecat tu, nici soarele nu ne-a mai vrut ![]()
Salut si americancele 
si pe restul lumii...si ma retrag ca statul la calculator a devenit doar un vis frumos acasa si un vis urat la serviciu
Mie mi-e sa nu cred intr-o zi pe dos fata de Miha, adica sa cred ca-s in concediu si sa uit sa ma duc la serviciu 
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
daciana.t spune:
sara' buna
una bucata copil spalat si bagat in pat la culcare...eu am inceput sa pierd timpul...nu de alta, da azi ma puse ala mic si negru sa bea si apa de la ghiveta...si acusi ma cam tavalesc pe jos de arsuri...pretentios Dom'le bebele asta, pretentios nevoie mare
.
mimo, cu greu in viata le avem pe toate asa cum ni le dorim noi..da lasa ca te faci tu mare si la anu iti iei concediu.
as mai fi vrut sa zic ceva, dar vb mihatp...neuronul meu gravid da semne de oboseala
asa ca mai bantui un pic, pana la asigur ca a adormit gaza si apoi ma bag in pat in bratele lui Ene
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/
Copilule nu pot sa te opresc sa nu te impiedici, dar pot sa iti ofer mana sa te ajut sa nu cazi!
Claudia
+26 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica